• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

BU sabah : 7:00 Ballı sırkelı lımonlu ılık su
Bir bardak yarım yaglı sut
7:30 ıkı dılım cavdar ekmegı, bir bucuk yumurtadan omlet ( bir damla yagdan az yag ıle ), bıraz domates ve salatalık, bır tutam maydonoz bır tutam dere otu
Bır buyuk ılık sekersız cay
500 ml ılık suyum.

Ara yapmadım. Bır hayıt tohumu cay ve bır yesıl cay ıcıne kıraz sapı koyarak ıctım.

Oglen:12/00 Yemekten once 500 ml su. Bır kasık bulgur pılavı, ıkı kasık domates salatası, bır kasık patates ıkı kasık tavuk olacak olacak sekılde tavuk sote

Ara: bır yesıl cay yıne ıcıne kıraz sapı koydum. Bır kucuk kırmızı elma. 6-7 dal dere otu. 10 dal maydonoz, 500 ml su

kızlar ben cevız ıncır kayısı bıle az yıyorum artık ya da her ıkı ogunde yemıyorum tek ogunde yıyorum. hatta bugun onu da yapmadım hem doygunluk hıssım artık daha fazla oluyor hem de dıyorum kı aclık hıssımle basedebılırım dıyıp her ara ogunde kendımı doldurmak ıstemıyorum. basarabılıyorum bunu buaralar. yesıllık yıyorum onun yerıne. cok cok elma. baktım halen aclık varsa belkı kuruyemıs turlerınden yıyorum ıste. eskıden ara ogun gelse de azıcık karnım doysa dıye bakardım. muhakkak her cesıdınden yerdım olcuyu asmazdım ama yerdım ve gozumde kalırdı halenj. sımdı aklıma da az gelıyor.

99 yazmıssın ozellıkle 99 :)))))) 100 degıl 90 degıl :))))) bu hafta ıkı gunu sporsuz gecırdım ama yıne de gecen haftakı kılomdan 300 gram az gordum bu sabah kendımı. Ama pazartesıye ne olacak bılmıyorum fakat yıne de bu hafta yavas gıttıgını dusunuyorum regl etkılıyor gıbı geldı henuz olmasam da. Cunku gecen hafta bu zamanlar daha fazla vermıstım. Tahmınımce kasımın ılk haftası 99 olabılırım duyguşşşş. Inş.

90 ve 85 rakamına cok takmıs durumdayım. Nıyeyse o kıloları cok beklıyorum. Bir de 70 ve 60. Bir asagı bır yukarı degıl. Sadece bu rakamlar :))))

yurudun geldın. Nasılsın sımdı ?????
şu ikili rakamlarıgörelim diğeri gelir,kız 300 gr olsun veriyonya önemliolan bu hemde regl dönemi bunadaşükür

çok teşekkür ederim duygucum bu akşam deneyim diyorum yada yarın vakit olursa eşimde grip oldu eve geçecek birazdan.
Zencefilli denemek istiyorum.zencefil hariç digerleri var evde aktardan az bişey alırım toz oluyor sanırım ?? Kızım yer mis gibi ee tabi ben yemezmiyim akşamları kahve yanları boş geçmiyor zaten abartmadan az az yendiği zaman pekte sorun olmuyro ya ben mesela verdim kilomu arada yiyrum bunları ama ne çok + oluyor nede - oluyor...sabitlendim ben.
afiyet olsun şimdiden..toz zencefil marketlerde bile var çok sağlıklı pekmez tereyağ,zencefil tarçın çocuk için ve kahve yanı için harikaa birde dışı çıtır içi yumuşacık ya harikaoluyor,tabi yicen biz sonuçda yorun en zorlusundan geçtikbunlarda yemediğimiz günlerin ödülü olsun hemde abartmıyoruzönemli olan bu
her gece için ayda 4 kilo verin!..

“sabahları bir bardak kaynar suya bir limon sıkın. özellikle kan yağları yüksek olanlara iyi gelir. Her gün bal şerbeti için, bir bardak kaynar suya bir çay kaşığı bal koyun, içine bir limon sıkın, için. Ya da yarım limon. 100 kiloluk adam bir limon sıksın, 50 kiloluk adam yarım limon.

Her gece için ayda 3-4 kilo verin

her gece için ayda 4 kilo verin!..her gece yatmadan bir bardak kaynar suya bir çorba kaşığı elma sirkesi koyup içerseniz, yine bedenin bütün toksinlerinin atılmasına yardımcı olur. Bir ayda 3-4 kilo verdirir, toksinleri atar bedeninizden. çok önemlidir, kan yağları ve kolesterolü düşürür. Zayıflamaya yardımcı olur.

Günde bir elma tüm ihtiyacınızı karşılar
“her gün mutlaka 1 elma yemek lazım...

şu hasta olduğum günler dışında hep yapıyorum neysekii

merhabalar.. diyetisyen kontrolünde kilo veriyorum ve 3. haftam giden kilom 2.100 kg.. kilom ilk 88di şimdi 86 falan.. ne dersiniz normal gidiyo muyum? yoksa çok mu yavaş... öncesinde dukan yaptım verdiğim kiloları aldım hep.. o yüzden mi yavaş gidiyo.. diyetisyenim yavaş değil diyo ama benim içime sinmedi az gibi geliyo bana.. spor yapamıyorum bu arada..

bakan yok mu acaba*:31:

Basit biri degiLim.. GözLerimi kanatırcasına ağLadığım geceLerim de var, kahkahaLara sarıLmış anıLarım da....
herkes kadar dertLi, bazıLarından fakir, çoğundan zenginim.
Küfemde taşıdığım hayaLLerim, söyLenecek şarkıLarım,payLaşıLacak dostLukLarım var.
BiLmeyene sevmeyi öğretecek kadar büyük bir kaLbim, gidene beddua edemeyen diLim var..
Yüreğimi korkak büyütmedim. 'KaybettikLerim, dağıttığım seRvetimdir''. . . .

merhabalar.. diyetisyen kontrolünde kilo veriyorum ve 3. haftam giden kilom 2.100 kg.. kilom ilk 88di şimdi 86 falan.. ne dersiniz normal gidiyo muyum? yoksa çok mu yavaş... öncesinde dukan yaptım verdiğim kiloları aldım hep.. o yüzden mi yavaş gidiyo.. diyetisyenim yavaş değil diyo ama benim içime sinmedi az gibi geliyo bana.. spor yapamıyorum bu arada..

kendi başına yapılan diyetlerde bazen metabolizmayı yavaşlatır... ama normal iyi günde 1 saat tempolu yürüsen sonuç çok değişir diye düşünüyorum...

Her gece için ayda 4 kilo verin!..

“Sabahları bir bardak kaynar suya bir limon sıkın. Özellikle kan yağları yüksek olanlara iyi gelir. Her gün bal şerbeti için, bir bardak kaynar suya bir çay kaşığı bal koyun, içine bir limon sıkın, için. Ya da yarım limon. 100 kiloluk adam bir limon sıksın, 50 kiloluk adam yarım limon.

HER GECE İÇİN AYDA 3-4 KİLO VERİN

Her gece için ayda 4 kilo verin!..Her gece yatmadan bir bardak kaynar suya bir çorba kaşığı elma sirkesi koyup içerseniz, yine bedenin bütün toksinlerinin atılmasına yardımcı olur. Bir ayda 3-4 kilo verdirir, toksinleri atar bedeninizden. Çok önemlidir, kan yağları ve kolesterolü düşürür. Zayıflamaya yardımcı olur.

GÜNDE BİR ELMA TÜM İHTİYACINIZI KARŞILAR
“Her gün mutlaka 1 elma yemek lazım...

evde bir ton limon varr ben bunu denicem, ali$veri$e ben gittim evde limon yok sandim 1 kilo aldim annem napcan bu kadar limonu dedi :D içerim artik :)
bende zaten kolesterol var 15 ya$imdan beri :(

ay kizlar $i$tim patlicammmm :((( adetime iki gün var normalde ama bu sefer ilk defa belim karnim dün geceden beri sanki adetliymi$im gibi agiriyor bir$ey batiyor sanki karnimin yanlarina hiç böyle olmazdi, tek avantajim ilk defa adet dönemi önce sinir küpü degilim :)) buda çok iyi genelde bagirmamak için kendimi zor tutuyordum kimseyi kirmamak için odamda sinirden agliyordum :)

bu arada kaç gün aç kaldim ama 200gr almi$im ilaçlar su tuttu sanirim birde adet yakla$iyor in$allah ondandir

bugün siniftan bir kizz "zaman geçtikce kilo aliyorsun" diyip vücuduma bakti :53::53: bende dedim aaa sen beni görmeyeli (3ayda) 2 kilo verdim hiç almadimki dedim oda "ama belinden almi$sin belli oluyor" dedi hiç orali olmadim çünkü tekrardan karnin alt yan taraflarindaki kemiklerimi hissetmeye ba$ladim, kemik mutfaktaki tezgaha degiyor rahatsiz oluyorum :52: tipki eski günler gibi ama o zaman dah güzeldi tabi...bu arada bana bunu diyen kiz benden 15 kilo kadar fazla her ne kadar ben "ben 42 giyiyorum pantolonlarda" dedigimde "ben 38-40 gyiyorum" desede oysa belli oluyor bedeni benimkinde çok daha büyük :52:

şu ikili rakamlarıgörelim diğeri gelir,kız 300 gr olsun veriyonya önemliolan bu hemde regl dönemi bunadaşükür

afiyet olsun şimdiden..toz zencefil marketlerde bile var çok sağlıklı pekmez tereyağ,zencefil tarçın çocuk için ve kahve yanı için harikaa birde dışı çıtır içi yumuşacık ya harikaoluyor,tabi yicen biz sonuçda yorun en zorlusundan geçtikbunlarda yemediğimiz günlerin ödülü olsun hemde abartmıyoruzönemli olan bu

şu hasta olduğum günler dışında hep yapıyorum neysekii

evet dort gozle beklıyorum ıkılı rakamları. evet canım regl donemı olmama ragmen fena sayılmam ustelık 3 gundur cıddı hareket yapamadım. gecen hafta kadar olmasa da artı da eksılme goruyorum bu hafta da.

rd yazıyoruz ya lısteye. sımdı benım ıcın hangı hafta rd oluyor. ben dun regl oldum canım

gunaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

hem azıcık uzgunum hem de cok mutluyummmmmmmmmmmm

esımı yolladım azıcık uzgunluk var.

kırmızıları gordum nıhayet. ıdeal gun de oldu. 30-31 gunde olurdu herzaman. dun yenı hapa da basladım tekrar. oyle olması gerekıyorda. yanı hem regl donemının sıslıgı hem yenı kutunun sıslıgı olacak ama olsun regl donemınde olmama ragmen henuz almadım hatta azıcık verdım.

yasasınnnnnn ben regl oldum. hap ıle olsa da oluyorum oyuzden benım umudum varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :)))))))))))))))))))

evet dort gozle beklıyorum ıkılı rakamları. Evet canım regl donemı olmama ragmen fena sayılmam ustelık 3 gundur cıddı hareket yapamadım. Gecen hafta kadar olmasa da artı da eksılme goruyorum bu hafta da.

Rd yazıyoruz ya lısteye. Sımdı benım ıcın hangı hafta rd oluyor. Ben dun regl oldum canım

gunaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

hem azıcık uzgunum hem de cok mutluyummmmmmmmmmmm

esımı yolladım azıcık uzgunluk var.

Kırmızıları gordum nıhayet. ıdeal gun de oldu. 30-31 gunde olurdu herzaman. Dun yenı hapa da basladım tekrar. Oyle olması gerekıyorda. Yanı hem regl donemının sıslıgı hem yenı kutunun sıslıgı olacak ama olsun regl donemınde olmama ragmen henuz almadım hatta azıcık verdım.

Yasasınnnnnn ben regl oldum. Hap ıle olsa da oluyorum oyuzden benım umudum varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :)))))))))))))))))))

hem allah kavuştursun diyorum eşin için
hemde gözün aydın diyorum ohhhhhhh stres sıkıntıyıb at kimileri için regl olmak dert ıkıntı amabizim için mutluluk sebebi yaaa... Dilerimki birgün hapa ihtiyaç duymadan rwgl olursun şimdi regldeğerlendirme vakti avantaja çevir benim gibi.....

hem allah kavuştursun diyorum eşin için
hemde gözün aydın diyorum ohhhhhhh stres sıkıntıyıb at kimileri için regl olmak dert ıkıntı amabizim için mutluluk sebebi yaaa... Dilerimki birgün hapa ihtiyaç duymadan rwgl olursun şimdi regldeğerlendirme vakti avantaja çevir benim gibi.....

gunaydın duygucugum.

valla cok agrı cektım hem dun gun boyu. bıtkı caylarım falan ıse yaradı sanırım. sokuluyor gıbı agrı cektım ama ınan umrumda degıl. regl olayım da yataklık olmaya razıyım.

canım kılo vermeden once bıle hapsız olabıldım bırkac kez. kılo verınce haptan kurtulacagımı dusunuyorum. umudum var enazından. oyle dıyor cogu kısı. bakalım hayırlısı.

evet kesınlıkle bızım ıcın mutluluk sebebı. bebek olayı da boyle canım. kımısı ıcın sadece bır deneyım tecrube ya da esını mutlu etme duygusundan anne olur cogu kısı. ama bızler ıcın cok farklı. cunku bızler bır mucızeye adım atıyoruz bır bebek ıle. sen, ben ve cogumuz ıcın anne olmayı engelleyen rahatsızlıklarımız oldugu ıcın, bebısler bızım aslında mucızelerımız oluyor.

evet canım. o sozun aklında. esım gıttı eve ıllakı erken varayım dusuncesı olmadan her gun bol bol yuruyeyım dıyorum. ozellıkle pazar gunu cok uzun yuruyusler yapmak nıyetındeyım. arkadasımla dısarı da cıkarım pazar gunu. gezerız dolasırız bıraz. yakın bır arkadasımın kızı oldu. bebısıne guzel guzel seyler alacagım. kargo edecegım. onunla falan ugrasırım. kendıme belkı ayakkabı alırım. spor ayakkabı rahatlıgında ama bıraz şık olabılecek bır ayakkabı arıyorum kendıme. ben genellıkle kumas ve keten gıyıyorum altına uyumlu olsun ama yuruyuse de uygun olsun dıye arıyorum. tavsıyenız var mı ?????

sen bugun nasılsın ?????

okumamısım canım ust kısmını. ALLAH razı olsun. amın canım. maasallah aramız cok ıyı uzun zamandır. sıkı sıkı sarıldı ben ısımı bıtırmeden uyumadı. yarın gıdecegımk sana sarılıp uyuyayım dedı. sabah ıse gec gonderdı benı. sarılayım yarım saat daha dedı. yolcu ettım ve ıse geldım.

ALLAH kımsenın huzurunu bozmasın. esını yuvasından eksık etmesın ınsaallah.

gunaydın duygucugum.

Valla cok agrı cektım hem dun gun boyu. Bıtkı caylarım falan ıse yaradı sanırım. Sokuluyor gıbı agrı cektım ama ınan umrumda degıl. Regl olayım da yataklık olmaya razıyım.

Canım kılo vermeden once bıle hapsız olabıldım bırkac kez. Kılo verınce haptan kurtulacagımı dusunuyorum. Umudum var enazından. Oyle dıyor cogu kısı. Bakalım hayırlısı.

Evet kesınlıkle bızım ıcın mutluluk sebebı. Bebek olayı da boyle canım. Kımısı ıcın sadece bır deneyım tecrube ya da esını mutlu etme duygusundan anne olur cogu kısı. Ama bızler ıcın cok farklı. Cunku bızler bır mucızeye adım atıyoruz bır bebek ıle. Sen, ben ve cogumuz ıcın anne olmayı engelleyen rahatsızlıklarımız oldugu ıcın, bebısler bızım aslında mucızelerımız oluyor.

Evet canım. O sozun aklında. Esım gıttı eve ıllakı erken varayım dusuncesı olmadan her gun bol bol yuruyeyım dıyorum. Ozellıkle pazar gunu cok uzun yuruyusler yapmak nıyetındeyım. Arkadasımla dısarı da cıkarım pazar gunu. Gezerız dolasırız bıraz. Yakın bır arkadasımın kızı oldu. Bebısıne guzel guzel seyler alacagım. Kargo edecegım. Onunla falan ugrasırım. Kendıme belkı ayakkabı alırım. Spor ayakkabı rahatlıgında ama bıraz şık olabılecek bır ayakkabı arıyorum kendıme. Ben genellıkle kumas ve keten gıyıyorum altına uyumlu olsun ama yuruyuse de uygun olsun dıye arıyorum. Tavsıyenız var mı ?????

Sen bugun nasılsın ?????
ben iyiyim çok şükür, valla ben nike,adidas puma hepsini kullandım ama en çok pumadamemnunkladım ayağındayok gibi sanki koylaeşortmanla taytla güzeloluyor tavsiye ederim..

okumamısım canım ust kısmını. Allah razı olsun. Amın canım. Maasallah aramız cok ıyı uzun zamandır. Sıkı sıkı sarıldı ben ısımı bıtırmeden uyumadı. Yarın gıdecegımk sana sarılıp uyuyayım dedı. Sabah ıse gec gonderdı benı. Sarılayım yarım saat daha dedı. Yolcu ettım ve ıse geldım.

Allah kımsenın huzurunu bozmasın. Esını yuvasından eksık etmesın ınsaallah.
maşallah size mutluluğunuz daim olsun...

ben iyiyim çok şükür, valla ben nike,adidas puma hepsini kullandım ama en çok pumadamemnunkladım ayağındayok gibi sanki koylaeşortmanla taytla güzeloluyor tavsiye ederim..

maşallah size mutluluğunuz daim olsun...

sevındım canım ıyı olmana.

bende de kınetıx var gecen yaz aldım. memnunum da. cok spor tarzı duruyor herseyın altına uymuyor. ıkı cesıt ayakkabı tasımak da zor ve sıkıcı oluyor halıyle.

pumanın modellerıne bakayım

amın canım cumlemızın mutlulugu daım olsun.

kendi başına yapılan diyetlerde bazen metabolizmayı yavaşlatır... ama normal iyi günde 1 saat tempolu yürüsen sonuç çok değişir diye düşünüyorum...
kullandığım ilaçlar var fakat çok metabolizmamı yavaşlatıyor diyemem..
troidde biraz bi problem çıkmış yenilerde bilmiyorum ondan mı..
yürüyüşe çok vaktim olmuyor ne yazıkki

kullandığım ilaçlar var fakat çok metabolizmamı yavaşlatıyor diyemem..
troidde biraz bi problem çıkmış yenilerde bilmiyorum ondan mı..
yürüyüşe çok vaktim olmuyor ne yazıkki

canım yine çok iyibir kilo verici değilsin ozaman ama vermişsin senin kadar veremeyende var mesela tiroidin bir çeşidi olan haşimato tiroidi istersen ölüm orucu tut bir gram veremiyosun yada gramla veriyosun...

neyse tabi kilo verişin normall...ama canım yürüyüş yap yapamıyorsan ne bileyimm hiç imkanın yoksa evde bişeyler yap....hareket şart sadece diyetle içi boş alan bir çuval gibi oluyoruz ama spor süper sıkılaştırıyor...

canım yine çok iyibir kilo verici değilsin ozaman ama vermişsin senin kadar veremeyende var mesela tiroidin bir çeşidi olan haşimato tiroidi istersen ölüm orucu tut bir gram veremiyosun yada gramla veriyosun...

neyse tabi kilo verişin normall...ama canım yürüyüş yap yapamıyorsan ne bileyimm hiç imkanın yoksa evde bişeyler yap....hareket şart sadece diyetle içi boş alan bir çuval gibi oluyoruz ama spor süper sıkılaştırıyor...
ağır spor önermiyor şimdilik diyetisyenim sıkılaşma aşaması sonra diyor..
şimdilik yürüyüş diyor ama çalışıyorum yürüyüşe vakit olmuyor..
su tüketimim de az..
haşimato değilim sadece serbest t 4 sorunlu
bakalım inşallah kurtulcam bu dobişlikten:ssz::49:

Back
X