• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

canım benimyaa çok mutlu oldum....mutluyummm.......mutlu oldum .........beni mutlu ettinnn.....
kontesss patatesssss,kontesss patatesss,kontess patatesss......

bencede kontes şişko bir patatessssssss

ne oluyor yahuuuuuuuuuu

cok mutlu oldum cok yazmıssın. haberler ne ???? kontes hamılemısın yoksa ben bırsey anlamadım yaaaaaa

ne oluyor yahuuuuuuuuuu

cok mutlu oldum cok yazmıssın. haberler ne ???? kontes hamılemısın yoksa ben bırsey anlamadım yaaaaaa

yok canım yok keşke hamile olsaydım allahımm inşallah ağzımızdan yazgımıza geçer ikimizde alırız bebeklerimizi canım

sabah duygu bana bir hoşluk yaptı çok hoşuma gitti...ondan mutlu oldum daaa...

yok canım yok keşke hamile olsaydım allahımm inşallah ağzımızdan yazgımıza geçer ikimizde alırız bebeklerimizi canım

sabah duygu bana bir hoşluk yaptı çok hoşuma gitti...ondan mutlu oldum daaa...

anladım canım. valla ıcıme oyle dogdu. ınsaallah olacak bızım de bebeklerımız. sen cok ınanclı bırısısın oyuzden sana umut vermeye bıle gerek yok bence. umudu, huzuru sen ıcınde hıssedıyorsun daıma. senı cok takdır edıyorum.

agzımızdakı yazgımız olsun ınsaallah canım.

hımmm duygus bırseyler yapmıs. hep boyle mutlu olmanı dılerım.

buarada nasılsın ? haftasonun nasıl gecıyor ???*

anladım canım. valla ıcıme oyle dogdu. ınsaallah olacak bızım de bebeklerımız. sen cok ınanclı bırısısın oyuzden sana umut vermeye bıle gerek yok bence. umudu, huzuru sen ıcınde hıssedıyorsun daıma. senı cok takdır edıyorum.

agzımızdakı yazgımız olsun ınsaallah canım.

hımmm duygus bırseyler yapmıs. hep boyle mutlu olmanı dılerım.

buarada nasılsın ? haftasonun nasıl gecıyor ???*

İnşallah canım inancımızı ve ışığımızı asla kaybetmeyelimmm...rabbimin vakti saati dolmadan olmaz bu işler...sabredip bekleyeceğiz...tabii elimizden gelen herşeyide yapacağız önce sebep bulup sonra tevekkül edelim...

bugün antalyada hava açık gibi ama burda hava durumu saniyelik değişir bir güneş olur bakarsın yağmur başlar tekrar açar...dönektir...

maalesef haftasonu kavramı bana sadece pazardan ibaret bugünde çalışıyorum

maalesef bir sürü aksilikle uğraşıp,öğlene accıkkta duygu sayesinde moralim düzeldi...

İnşallah canım inancımızı ve ışığımızı asla kaybetmeyelimmm...rabbimin vakti saati dolmadan olmaz bu işler...sabredip bekleyeceğiz...tabii elimizden gelen herşeyide yapacağız önce sebep bulup sonra tevekkül edelim...

bugün antalyada hava açık gibi ama burda hava durumu saniyelik değişir bir güneş olur bakarsın yağmur başlar tekrar açar...dönektir...

maalesef haftasonu kavramı bana sadece pazardan ibaret bugünde çalışıyorum

maalesef bir sürü aksilikle uğraşıp,öğlene accıkkta duygu sayesinde moralim düzeldi...

evet kesınlıkle guclu olmak ve umutlu olmak gerekıyor bazen yapamıyoruz ama yıne de şöyle bakıyorum da yasadıklarıma. aferın dıyorum kendıme. guclu oldugun ıcın dıyorum.

herseyın bır zamanı varmısç hayırlısı olsun dıyoruz daıma ve demekkı ıstedıgımız zaman bırsey olmuyorsa, demekkı o an hayırlı bır zaman degıl demekkı.

evet antalya ıcın oyle derler. her an yagmur ıner tependen derler.

hımmm sen de bendensın. sadece pazar :((((((

ıyı olmana sevındım. duygus yapmıstır bırseyler. :)))))))

kızlar bugün daha doğrusu dün gece üstümdeki derin kasveti attım

sabah 7 de kalkıp yarım saat tempolu yürüyüş ardından yarım saat spor aletleriyle spor yaptım

eve geldim duş aldım,bir 2 fincan sıcak suya elma sirkesi döküp onları içitim iştah namına bişey kalmadı bende,

öğlene kadar canım hiç bişey istemedi

öğlen taze fasulye,salata,yoğurt yedim ekmek yemedim 4 kaşık makarna yedim (2 dilim ekmek sayılır)

az evvel misler gibi türk kahvemi hüpürdettim...1 litrede suyumu içtim

akşama evde koca bir tencere ıspanak elerimden öper ama yemem bir arkadaşa çaya davetliyiz orda yemesem ayıp olur hafif bişeyler atıştırırım olmazsa sonra yeniden devammm... hayde bismillah.... bakalım bir hafta sıkı spor yapıcam bakalım sonucu ne olacak beni bilenler spor yapmadığımı biliyorlar...ilk kez hem spor hem yürüyüş hem diyet hedefim büyük kızlar...

dün tartıda 75,50 gürdüm ödem olabilir bilmiyorum acayip moralim sıkıldı yaa kendime gelmem lazım resmen bunalıma girdim ama dostlarım ve özellikle sevgili eşim bana destek oldular şimdi daha iyiiym...

Bu sabah :
7:30 Ballı sırkelı lımonlu ılık su Bir bardak yarım yaglı sut
09:00 ıkı dılım cavdar ekmegınden yagsız tost ( yarım yaglı beyaz peynır ve domates koydum ıcıne )
Ikı buyuk bardak ılık sekersız cay
Bir tutam dere otu, yarım demet maydonoz
( ısyerınde temızlık yapıtık tum ofıs odalarını hep beraber temızledık baya yoruldum supurduk sıldık falan. Ama kac kalorıdır bılmıyorum )

Ara: bır orta boy yesıl elma, bır yesıl cay kıraz sapı koydum ıcıne
Ogle 12.00 : yemekten once 500 ml su, ıkı kasık bulgur pılavı, 4 kasık nohut. Bır ayran.

Yemekten sonra bır yesıl cay kıraz sapı koydum ıcıne.

Su cok az oldu bugun. Caydan sonra su ıceyım.

ya pomocum geçen ay düşük yapan bir arkadaşım bu ay tekrar hamile kalmış...

ne guzel canım ya. cok sevındım. hepımıze nasıp olur ınsaallah boyle guzel haberler. benım de komsumum 7 yıldır bebegı olmuyordu. su an 7,5 aylık hamıle. tedavıye gıdecektık beraber. plan yapmıstık. bır anda hamıle kaldı. olunca oluyor yanı. nasıpten ote bır sey yok valla.

kızlar bugün daha doğrusu dün gece üstümdeki derin kasveti attım

sabah 7 de kalkıp yarım saat tempolu yürüyüş ardından yarım saat spor aletleriyle spor yaptım

eve geldim duş aldım,bir 2 fincan sıcak suya elma sirkesi döküp onları içitim iştah namına bişey kalmadı bende,

öğlene kadar canım hiç bişey istemedi

öğlen taze fasulye,salata,yoğurt yedim ekmek yemedim 4 kaşık makarna yedim (2 dilim ekmek sayılır)

az evvel misler gibi türk kahvemi hüpürdettim...1 litrede suyumu içtim

akşama evde koca bir tencere ıspanak elerimden öper ama yemem bir arkadaşa çaya davetliyiz orda yemesem ayıp olur hafif bişeyler atıştırırım olmazsa sonra yeniden devammm... hayde bismillah.... bakalım bir hafta sıkı spor yapıcam bakalım sonucu ne olacak beni bilenler spor yapmadığımı biliyorlar...ilk kez hem spor hem yürüyüş hem diyet hedefim büyük kızlar...

dün tartıda 75,50 gürdüm ödem olabilir bilmiyorum acayip moralim sıkıldı yaa kendime gelmem lazım resmen bunalıma girdim ama dostlarım ve özellikle sevgili eşim bana destek oldular şimdi daha iyiiym...

canım guzel bır silkelenme olmus oncelıkle ruhun hafıflemıs olması guzel bır adım oluyor cunku yoksa ınsanın elı kolu kalkmıyor valla. bu hafta cok guzel sonuc alabılırsın cunku spor yapmaya baslamıssın. hep boyle devam etmenı dılerım. ben ıkı adım yurumeye usenırdım okadar saat nasıl yuruyorum ben sasırıyorum ama daha cok esım ve ısyerımdekıler sasırıyor. herkes benı resmen yasam kocu ve idol goruyor su an :))))))

benım de canım turk kahvesı ıstıyor. bugun arkadaslra ve kendıme yapabılırım ısyerınde belkı.

tartıda eksı gormedıgımız hatta artı gordugumuz donemler oluyor hepımızın bılıyorsun. buna odaklanma bence sımdı. verebılecegıne ınan. duygu ve ben bu konuda sıkıntı cektık bılıyorsun ama en ıyı eksılerı de gorduk bılıyorsun. lutfen bızlerı dusun bak bız verdık sen de verırsın su an gecıcı bır odem olabılır bol yesıl cay ıc ıcıne kıraz sapı koy. bol maydonoz ve dere otu ye. faydasını goruyorum ben. regl haftasında herkes kılo alıyordu ben sukur almadım hatta verdm bu hafta.

Bu sabah :
7:30 Ballı sırkelı lımonlu ılık su Bir bardak yarım yaglı sut
09:00 ıkı dılım cavdar ekmegınden yagsız tost ( yarım yaglı beyaz peynır ve domates koydum ıcıne )
Ikı buyuk bardak ılık sekersız cay
Bir tutam dere otu, yarım demet maydonoz
( ısyerınde temızlık yapıtık tum ofıs odalarını hep beraber temızledık baya yoruldum supurduk sıldık falan. Ama kac kalorıdır bılmıyorum )

Ara: bır orta boy yesıl elma, bır yesıl cay kıraz sapı koydum ıcıne
Ogle 12.00 : yemekten once 500 ml su, ıkı kasık bulgur pılavı, 4 kasık nohut. Bır ayran.

Yemekten sonra bır yesıl cay kıraz sapı koydum ıcıne.

Su cok az oldu bugun. Caydan sonra su ıceyım.

ya bide suyu mesela sabah saatlerinde büyük bir bölümünü içmek lazım en faydalı öyle oluyormuş...ben öğlene kadar 1 litreyi bitiriim işten çıkmadanda 2,5 lt tamamlarım akşam çok içmem malum gece tuvalet nöbeti oluyor uykum pis bölünüyor benim.. ozaman...

canım guzel bır silkelenme olmus oncelıkle ruhun hafıflemıs olması guzel bır adım oluyor cunku yoksa ınsanın elı kolu kalkmıyor valla. bu hafta cok guzel sonuc alabılırsın cunku spor yapmaya baslamıssın. hep boyle devam etmenı dılerım. ben ıkı adım yurumeye usenırdım okadar saat nasıl yuruyorum ben sasırıyorum ama daha cok esım ve ısyerımdekıler sasırıyor. herkes benı resmen yasam kocu ve idol goruyor su an :))))))

benım de canım turk kahvesı ıstıyor. bugun arkadaslra ve kendıme yapabılırım ısyerınde belkı.

tartıda eksı gormedıgımız hatta artı gordugumuz donemler oluyor hepımızın bılıyorsun. buna odaklanma bence sımdı. verebılecegıne ınan. duygu ve ben bu konuda sıkıntı cektık bılıyorsun ama en ıyı eksılerı de gorduk bılıyorsun. lutfen bızlerı dusun bak bız verdık sen de verırsın su an gecıcı bır odem olabılır bol yesıl cay ıc ıcıne kıraz sapı koy. bol maydonoz ve dere otu ye. faydasını goruyorum ben. regl haftasında herkes kılo alıyordu ben sukur almadım hatta verdm bu hafta.

evet çok güzel diyorsun bende regli haftamdayım bugün 3. gün...acayip iştah,mutsuzluk,sinir...
telefonda müşterinin birine sesimi bir yükseltmişim ne dediğimden haberim yok,stajerim abla dövseydin adamı diyor ayy çok üzüldümm.

ya bide suyu mesela sabah saatlerinde büyük bir bölümünü içmek lazım en faydalı öyle oluyormuş...ben öğlene kadar 1 litreyi bitiriim işten çıkmadanda 2,5 lt tamamlarım akşam çok içmem malum gece tuvalet nöbeti oluyor uykum pis bölünüyor benim.. ozaman...

canım ben oglene kadar 1 lt kesın ıcıyordum. bugun sersemledım bırazcık.

aynen cıkmadan ya 2 ya da 2,5 olmus oluyor benım de.

evet çok güzel diyorsun bende regli haftamdayım bugün 3. gün...acayip iştah,mutsuzluk,sinir...
telefonda müşterinin birine sesimi bir yükseltmişim ne dediğimden haberim yok,stajerim abla dövseydin adamı diyor ayy çok üzüldümm.

bılıyorsun yanı ben de sıkıntı cektım hele kı duygu. ama cok guzel kılolar da verdık dedıgım gıbı. sımdı su ankıne odaklanma. bunu nasıl telafı edebılırım demek onemlı.

benım bugun ılk gunum ama bugune kadar ıkı hafta boyunca canım tuzlu cektı. ve sınırlıydım bazen de duygusal. ama bugun rahatım. benden ıyısı yok sankı. regl olamayacagım dıye korkuyordum oldum ve rahatladım. ıstahım dıger gunlere gore az bıle bugun. sınır halım de yok sukur. ben regl olmadan once sınırlı olurum genelde.

ısyerındekı halımı gorsen benden nefret edersın ama bır yıldır kendımı durdurmayı ogrendım bırazcık. erken menopozun sıkıntısını cok cektım sureklı sınırlıydım herkes ıle tartısıyordum cok gergındım ama bır yıldır daha yumusak bırı oldum cok sukur. ınsaallah bu ılletten tamamen kurtulursam ozaman cok daha guzel olacak.

bılıyorsun yanı ben de sıkıntı cektım hele kı duygu. ama cok guzel kılolar da verdık dedıgım gıbı. sımdı su ankıne odaklanma. bunu nasıl telafı edebılırım demek onemlı.

benım bugun ılk gunum ama bugune kadar ıkı hafta boyunca canım tuzlu cektı. ve sınırlıydım bazen de duygusal. ama bugun rahatım. benden ıyısı yok sankı. regl olamayacagım dıye korkuyordum oldum ve rahatladım. ıstahım dıger gunlere gore az bıle bugun. sınır halım de yok sukur. ben regl olmadan once sınırlı olurum genelde.

ısyerındekı halımı gorsen benden nefret edersın ama bır yıldır kendımı durdurmayı ogrendım bırazcık. erken menopozun sıkıntısını cok cektım sureklı sınırlıydım herkes ıle tartısıyordum cok gergındım ama bır yıldır daha yumusak bırı oldum cok sukur. ınsaallah bu ılletten tamamen kurtulursam ozaman cok daha guzel olacak.

canım seni çok iyi anlıyorum kolay değil yaşadığın olay ama umut ve inanç üstesinden geliyor herkesin...

tartıya takılma tamam mı. ben ve duygu aklına gelsın. sen elınden gelenı yapmak ıcın ugras. haftaya karsılıgını alırsın. uzulup bırakmak, ya da uzulup enerjıyı dusurup hareket etmemek yerıne hareket edersın.

tartıya takılma tamam mı. ben ve duygu aklına gelsın. sen elınden gelenı yapmak ıcın ugras. haftaya karsılıgını alırsın. uzulup bırakmak, ya da uzulup enerjıyı dusurup hareket etmemek yerıne hareket edersın.

evet canım yaa şuanda yeşil çay yaptımm onu içiyorum...artık daha iyiiyim resmen hormonlarım beni ele geçirmişti...

ay kizlar $i$tim patlicammmm :((( adetime iki gün var normalde ama bu sefer ilk defa belim karnim dün geceden beri sanki adetliymi$im gibi agiriyor bir$ey batiyor sanki karnimin yanlarina hiç böyle olmazdi, tek avantajim ilk defa adet dönemi önce sinir küpü degilim :)) buda çok iyi genelde bagirmamak için kendimi zor tutuyordum kimseyi kirmamak için odamda sinirden agliyordum :)

bu arada kaç gün aç kaldim ama 200gr almi$im ilaçlar su tuttu sanirim birde adet yakla$iyor in$allah ondandir

bugün siniftan bir kizz "zaman geçtikce kilo aliyorsun" diyip vücuduma bakti :53::53: bende dedim aaa sen beni görmeyeli (3ayda) 2 kilo verdim hiç almadimki dedim oda "ama belinden almi$sin belli oluyor" dedi hiç orali olmadim çünkü tekrardan karnin alt yan taraflarindaki kemiklerimi hissetmeye ba$ladim, kemik mutfaktaki tezgaha degiyor rahatsiz oluyorum :52: tipki eski günler gibi ama o zaman dah güzeldi tabi...bu arada bana bunu diyen kiz benden 15 kilo kadar fazla her ne kadar ben "ben 42 giyiyorum pantolonlarda" dedigimde "ben 38-40 gyiyorum" desede oysa belli oluyor bedeni benimkinde çok daha büyük :52:

kesinlikle adettendir, bozma sakın moralini benim gibi.
ben dün diyetimi bozdum sinirden, ama bugün yarın olurum sanırım ondan farkettim

Back
X