• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

POMO : tebrik ederim canimm harikasin!! kiskandimmmmm $aka $aka inan çok sevindimmmm

DUYGUM : senide tebrik ederim, gerçekten regl döneminde dikkat edip verdigin kilolar yanina kâr kaldi, bende tam o dönemdeyim bugün agzim hiç bo$ durmadi, ama ilk günüm diye, yarin dikkat edicemm

KONTESIM : yani ne diyimmmmmmm sana ahh ahhh bende bundan bir kaç ay sonra nasil ba$ardiysam bir haftada 2 kilo almi$timm, nanikkk benim rekorumu kiramadinnn, bo$una guiness rekorlar kitabina girmeye heveslenmeeeee

SARICIVCIV : valla arada çok iyi oluyor böyle diyetsiz bir haftaaa, ammmaaa unutma her yil "yaz" geliyorrr pi$man olursun

KARABIBER : tebrik ederim canimmmmm ha gayret 7 lere az kaldiiiiii

liste tamamlandı POMO ve KARABİBERİ'i canı gönülden tebirk ederimmmm..
POMO'CUM özellikle regl dönemini iyi değerlendiren hapa ve metabolizmasına rahmen kg verdin regfl dönemini iyi değerlendiren güzelkg verir biz senle 2haftadırkanıtladık bunu. tekrar tebrik ederimm inşallah devamı gelir.....:nazar::nazar::nazar:

karabiberim senide çoktebrik ediyorum gerçekden çok başarılısın bu iş oldu 2güne 7 lira rakamlarını görürsün bence2013 herkeze iyi gelcek ,sen seneye bugünlerde çokdan zayıf olmuş olursun zatengüzel bir bayansınn valla senin ogünlerni görmek için sabırsızlanıyorum.:nazar::nazar::nazar:

diğer kg alan kg koruyan ve benim gibi azkg veren arkadaşlarıma gelince bizdebir önce silkelensek iyi olcak malum 15 güne kadar bayram bu kg ların üstüne kg lar görmek istemiyorsak biraz asılalım emi güzellerim:16::16:[/QUOTE]

duygucum canımm benim bende çok sabırsızlanıyorummm o günleri görmek için,şöyle sihirli bir değnek olsa ve dokunsa bana diyorum bazen sabah uykudan kalkınca 59 kilo olsam okadar çok sabırsızlanıyorukii artıkk koşar adımlarla yaklaşmakk istiyorum istediğim kiloyaaaa
b u arada senin ve pomoyu bende tebrik ediyorumm pomo çok güzel vermiş bu hafta 104 kilo olmuşş az kaldı 99 olmasına değilmii
bu hafta kontes ne yaptınn sennn

POMO'CUM özellikle regl dönemini iyi değerlendiren hapa ve metabolizmasına rahmen kg verdin regfl dönemini iyi değerlendiren güzelkg verir biz senle 2haftadırkanıtladık bunu. tekrar tebrik ederimm inşallah devamı gelir.....:nazar::nazar::nazar:

karabiberim senide çoktebrik ediyorum gerçekden çok başarılısın bu iş oldu 2güne 7 lira rakamlarını görürsün bence2013 herkeze iyi gelcek ,sen seneye bugünlerde çokdan zayıf olmuş olursun zatengüzel bir bayansınn valla senin ogünlerni görmek için sabırsızlanıyorum.:nazar::nazar::nazar:

diğer kg alan kg koruyan ve benim gibi azkg veren arkadaşlarıma gelince bizdebir önce silkelensek iyi olcak malum 15 güne kadar bayram bu kg ların üstüne kg lar görmek istemiyorsak biraz asılalım emi güzellerim:16::16:

elıne saglık canım. kılo veren veremeyen herkesı tebrık edıyorum ben de. cunku beraber yuruyoruz bu yolda.

sagol canımcım. evet regl haftamda olmama ragmen, gecen haftakı kılomun aynısını verebılmısım. sana msjımda da demıstım hatırlarsan aslında 2,20 olabılırdı ama son ıkı uc gun artı oldum tekrar.

karabıberı ozellıkle tebrık etmek ıstıyorum. onu sevıyorum cunku ben onun resımlerı ve basarısı ıle gaza geldım o resımler ıle basladım bu yola.

dıger arkadaslar ıcın tam saglıklı yorum yapamayacagım. bıraz kacamaklar vardı. regl haftasında olan var mıydı hatırlayamadım ama sen cıddı hastaydın canım. sakın kendıne kızma. senı bız bılıyoruz zaten. lıderımız ıdolumuzsun[/QUOTE]

Arkadaşlar siz böyle yazınca utanıyorumm ,ve ne mutlu banaki birilerine faydam oluyor bende seni seviyorum canımmm
Gerçekten 2 haftadır sende çok güzel veriyorsunnn canımm bende seni tebrik ediyorummm

günaydınnnnn günaydınnnn
bu sabah erkenceyim topiği ben açayım
kavaltımıda yazayım unutmadan

2 dilim ekmek
keçi peyniri domates salatalık maydonoz bir tatlı kaşığı ahududu reçeli
bir çay kaşığı acıka
şekersiz çay

alıntı yapamıyorummmm listemiz nolmuş öle ayol herkes mi kilo almış bu hafta
pomoyu karabiberi ve duyguyu kutluyorum :46::46::46
önümüzdeki hafta listeyi toparlamamız lazım ,sanki kilo almak isteyenlerin topiği gibi olmuş :50::50:

dünki menüm
sabah
bir ev poğaçası dereotlu peynirli
şekersiz çay

öğle
2 dilim fırında kabak mücver
şekersiz çay

akşam
etli karnıbahar yemeği bir çiçek
2 dilim kabak mücver
3 kaşık yoğurt
çoban salata

bir elma minik salkım üzüm
bir parça tahin helvası
bir petübör bisküvi
şekersiz çay

dün akşam kaçırdım biraz akşam yemegini 4 buçukta yedik yatana kadar abur cubur eşim sağolsun oda sigarayı bıraktı iştahı açıldı

2 litreden fazla su
3 şekersiz neskafe
2 sirkeli su
1 saat çisildeyen yağmur altında yürüyüş harikaydı
evişi ayrıten lesli hatunla yürüyüş

alıntı yapamıyorum ,mesaj yazamıyorum bu siteye nolmuş sinir etti beni sabah sabh

duyguuu çok haklısın valla karizma falan kalmadı ilk defa bu kadar kilo aldım bi haftada .
ben 68 görünce bi rahatlıyorum rehavet geliyo ,nasılsa kilo veriyorum diye yiyorum ama bundan sonra yok 65 olna kadar devam :50::50:

günayyydınn günaydınnn canlarımmm aranızda olamıyorumm ama fırsat buldukça paylaşımlarınızı okuyorumm

benimde topikle sorunum var şu an başka bilgisayardan giriyorum selamlar unutmayın beniiii

günaydiin kizlar nasilsinizz?
*ya kizlar bir$ey soracagim, az önce aç karnina tartildim ve dünkine göre 1.100 kilo fazla çiktim!!!:53::53: ya adet dönemindeyim ama hiç bu kadar abartili olmami$ti, sizce normalmi?
birazdan kiraz sapili çay yapip içeceyim aç karnima

POMO : tebrik ederim canimm harikasin!! kiskandimmmmm $aka $aka inan çok sevindimmmm

DUYGUM : senide tebrik ederim, gerçekten regl döneminde dikkat edip verdigin kilolar yanina kâr kaldi, bende tam o dönemdeyim bugün agzim hiç bo$ durmadi, ama ilk günüm diye, yarin dikkat edicemm

KONTESIM : yani ne diyimmmmmmm sana ahh ahhh bende bundan bir kaç ay sonra nasil ba$ardiysam bir haftada 2 kilo almi$timm, nanikkk benim rekorumu kiramadinnn, bo$una guiness rekorlar kitabina girmeye heveslenmeeeee

SARICIVCIV : valla arada çok iyi oluyor böyle diyetsiz bir haftaaa, ammmaaa unutma her yil "yaz" geliyorrr pi$man olursun

KARABIBER : tebrik ederim canimmmmm ha gayret 7 lere az kaldiiiiii

sagol leylacıgım. bılıyorum.

elıne saglık canım. kılo veren veremeyen herkesı tebrık edıyorum ben de. cunku beraber yuruyoruz bu yolda.

sagol canımcım. evet regl haftamda olmama ragmen, gecen haftakı kılomun aynısını verebılmısım. sana msjımda da demıstım hatırlarsan aslında 2,20 olabılırdı ama son ıkı uc gun artı oldum tekrar.

karabıberı ozellıkle tebrık etmek ıstıyorum. onu sevıyorum cunku ben onun resımlerı ve basarısı ıle gaza geldım o resımler ıle basladım bu yola.

dıger arkadaslar ıcın tam saglıklı yorum yapamayacagım. bıraz kacamaklar vardı. regl haftasında olan var mıydı hatırlayamadım ama sen cıddı hastaydın canım. sakın kendıne kızma. senı bız bılıyoruz zaten. lıderımız ıdolumuzsun

Arkadaşlar siz böyle yazınca utanıyorumm ,ve ne mutlu banaki birilerine faydam oluyor bende seni seviyorum canımmm
Gerçekten 2 haftadır sende çok güzel veriyorsunnn canımm bende seni tebrik ediyorummm[/QUOTE]

evet bana ozellıkle cok faydan oldun. cok sagol. oyuzden cok cok tsk edıyorum sana canım

dun sabah :
07:00
Lımon-sırke-bal su
Yarım yaglı süt
500 ml su
09:00 bugun kahvaltıya gec kaldım anlattıgım sebeplerden dolayı.
Ikı dılım cavdar ekmegınden tost. Yarım yaglı peynır ve domates koydum ıcıne.
Bır buyuk sekersız acık cay
Yarım tutam dereotu

Ara: 1 yesıl elma

Ogle : 12/00

Yemekten once 500 ml su. 3 kasık kuru fasulye bır kasık bulgur pılavı. Ikı kasık domates salatası

Ara: bir demet dere otu, hayıt tohumu cay, kıraz saplı yesıl cay, 500 ml su

Aksam yemegı: yemekten once 500 ml su, bır kutu ayran.
11500 adım yurumusum. Bazen agır tempolu bazen hızlı ama genel olaraqk orta hızda yurudum. 327 kalorı olmus.
Bu sabah :
Lımon-sırke-bal su
Yarım yaglı süt
09:00 bugun de kahvaltıyı gec yaptım. Islerım yogundu.
Ikı dılım cavdar ekmegınden tost. Yarım yaglı peynır, dere otu ve domates koydum ıcıne.

Ara: 1 yesıl elma, ceyrek bag maydonoz

diğer kg alan kg koruyan ve benim gibi azkg veren arkadaşlarıma gelince bizdebir önce silkelensek iyi olcak malum 15 güne kadar bayram bu kg ların üstüne kg lar görmek istemiyorsak biraz asılalım emi güzellerim:16::16:

duygucum canımm benim bende çok sabırsızlanıyorummm o günleri görmek için,şöyle sihirli bir değnek olsa ve dokunsa bana diyorum bazen sabah uykudan kalkınca 59 kilo olsam okadar çok sabırsızlanıyorukii artıkk koşar adımlarla yaklaşmakk istiyorum istediğim kiloyaaaa
b u arada senin ve pomoyu bende tebrik ediyorumm pomo çok güzel vermiş bu hafta 104 kilo olmuşş az kaldı 99 olmasına değilmii
bu hafta kontes ne yaptınn sennn[/QUOTE]

karabıber aynen o hıs ben de var. bır ance yaz gelse. ben cıtır olsam kendımı oyle gorsem dıyorum. shırlı degnek evet aynen oyle.

sagol canım. senın resımlerın ve basarın, duygunun yonlendırmelerı ıle basladım ve devam edıyorum sızler ıle. mutlu oldugunuzu bılıyorum cok sagolun ıyıkı varsınız. 100 den asagıya ınmek cok onemlı benım ıcın. bır an once olsun ıstıyorum.

kızlar merhaba
bugün sabah 1 kilo eksik çıktım tartıya inip çıkıp tartıldım doğru
anacım ben galiba dün çok tarçınlı çay içtim ödem attım anlamadım gitti
zaten bir acayiplik vardı umarım gitmiştir.

bu sabah bir fincan elma sirkeli sıcak su içtim acayip iğrenç hiç bişey yemek istemiyorsun sonra.

9.30 da 2 dilim kızarmış ekmek yedim ilaç içtim...ekmeği sade yedim katık yok

öğlen yağsız tavuk sote 4 kaşık,salat,yoğurt,2 dilim kepek ekmeği

1,5 lt su ve çay içmişimdir
1 türk kahvesi
yarım sade soda içtim..

kızlar merhaba
bugün sabah 1 kilo eksik çıktım tartıya inip çıkıp tartıldım doğru
anacım ben galiba dün çok tarçınlı çay içtim ödem attım anlamadım gitti
zaten bir acayiplik vardı umarım gitmiştir.

bu sabah bir fincan elma sirkeli sıcak su içtim acayip iğrenç hiç bişey yemek istemiyorsun sonra.

9.30 da 2 dilim kızarmış ekmek yedim ilaç içtim...ekmeği sade yedim katık yok

öğlen yağsız tavuk sote 4 kaşık,salat,yoğurt,2 dilim kepek ekmeği

1,5 lt su ve çay içmişimdir
1 türk kahvesi
yarım sade soda içtim..

ya cok sevındım kontes. ben de hapa basladım ve sanırım odem yapacak bu hafta. 104,7 gelmıstım ama bır gun de 105,20 cıktım bu sabah.

tarcınlı cayı anlatsana nerden alacagız nasıl yapacagız

Bu sabah :
Lımon-sırke-bal su
Yarım yaglı süt
09:00 bugun de kahvaltıyı gec yaptım. Islerım yogundu.
Ikı dılım cavdar ekmegınden tost. Yarım yaglı peynır, dere otu ve domates koydum ıcıne.

Ara: ceyrek bag maydonoz
Oglen : 12:00 yemekten once 500 ml su, 1 karnıyarık yagını ıyıce aldım ve 2 kasık pırınc pılavı. Bır cay bardagı cacık, bır kasık domates salatası

Ara: bır yesıl elma, 1lt su

Aksam 17:30 yemekten once 500 ml su, ıkı kasık yogurt, 3 kasık bezelye ve et sote. Yagsız pısırdım.

Cıkısta cok az yuruyecegım cunku hem alısverısım hem evde ıslerım var ustelık 2-3 saat uyku ıle duruyorum.

ya cok sevındım kontes. ben de hapa basladım ve sanırım odem yapacak bu hafta. 104,7 gelmıstım ama bır gun de 105,20 cıktım bu sabah.

tarcınlı cayı anlatsana nerden alacagız nasıl yapacagız

canım kabuk tarçın al baharatçıdan 200-300 gr kadar

sabahtan normal çayına bir kabuk koy

ben çay fincanında içiyorum çayı ve açık şekersiz içiyorum tarçın koyuyorum içine kabuk olduğu için her içtiğin çaya koyabilirsin bir kabuğu bütün gün içebilirsin

yani tarçın çayı olarak değil normal açık şekersiz çaya kabuk tarçın koyup çay yapıyoruz...

günaydın meleğimm günaydın kuşummm sanada kocamannn öpücükler bendenn...

kızlarrrrrrrrrr hepiniz kurban bayramı moduna girdiniz galiba .... nerdesininz

çalışanları bilemicem evdekiler bayram temizliğindedir,kız kontes gel harika yoğurt çorbası yaptım dumanı üzerindee içek karşılıklı

Back
X