• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

Günaydın canım arkadaşım sanada hayırlı cumalar..Ay 38 beden pantolana girdim önceki gün.mutluyum..

cok sevındım. ne guzel bır hıs degıl mı. ben de ıkı gun once yenı aldıgım ama ıkı aydır duran gıymedıgım bır esofmanımı gıydım. kalcamdan rahat egcmıyordu cok dardı. rahat gectı. nasıl sevındım

canımyaa allahım sabır ve dayanma gücü versin zaten tüm hastalıkların anası düşünce tasa değilmi...Ama umudunuzu kaybetmeyin
her gelen gün kararırda geçmez elbet bu karanlık gecelerin bir aydınlık sabahı olacak,işsizlik çok zor tabi sevdiğini alamamak ama en zoru sağlık ve önemlisi derim her zaman olduğu kadar olsun...rabbimiz rızkımızı kesmesin yeter...

Anneme gelince aslında 6 ay arayla olman lazım dediler ilk ameliyatını karaciğerden oldu 17 tane kist aldılar ciğerinden ve dalağını tamamen aldılar...
2. ameliyatı Akciğerden olacak akciğerindeki kistlerden patlayan olmuş zaten ağzından çok kan geldi kışın valla aslında ilk ameliyatı çok zordu 60'a Yakın dikişi vardı komple karnını açtılar 38 gün hastanede yattı...şimdi az toplandı mecburen devasını arayacak doktor inşallah bu ameliyatın zor olmaz demiş...rabbim kendi görsün gözlesin şifasını versinn...
ya aslında içimde çokkk sıkıntılar varda iştee ne bileyim etrafa karşı dik durmam lazım...

basımızdan bu tur seyler cok gectı canım. bırazcık bu yıl rahatız bu konuda. oyuzden senı cok ıyı anlıyorum. ALLAH yardımcın olsun ALLAH sıfalar versın canım yaaaaa

Canım malum havalar güzel çorapsız geziyorum hemen ayaklarımdan kaparım bende birde regli öncesi temizlik yaptıysam suyla ugraştıysam sancı çekerim..Genelde bel agrım ve karın agrım çok olur..Yok canım yok benim iştah açık oluyor o dönemde nedense bişeyler çekiyor devamlı..
Ay kıyamam ben ona hakiki zeytin yagı ile maşaj yapsaydım poposuna tatlım...bu dönemde sıvı tükettit..Havuç suyu felan içersen çok faydalı...Takip et uzun sürerse kabızlıgı hemen doktora götür..

Hoşgeldinnnnnnnnnnn site çok agır bende yaşıyorum bazen selam vermek için hemen girip çıkmak istiyorum açmak bir ayrı dertttttt iyisindir umarım .

Sabah erken saatlere kapalı oluyor hava istanbuldada öyle öglene dogru açıyor yanıltmaca yapıyor..
Kolay gelsin sana ne güzel bir enerji bu böyle bu sabah bendede vardı kilim sirkeleidm vs aksam temzilik yapayım dedim ama dogumgünü var of yarında dügün var pazar yine dogum günü ayyy ayyyy işleirmde var evdeeeeeeeeeeeee

Tamma tamam canım

Oh ohhhhamarat hanım hafta sonuna iş bırakmamış maşallah İşlerin hafifleyince menüyü ksımısşın.

Evet evet çok titiz bu hanımlar...
Bende arife günü yapıcam yüksek ihtimal çalışmıyoruz o gün resmi tatil oldu ya.
Kızımı valdeme bırakırım yada eşim bakar.

Maşallah canım arkadaşım bazen yorgunluk isteksizlik yaşadığımız dönemler oluyor saçımı açıp makyaj bile yapasım gelmiyro işe eşortmanla gelesim geliyor düşün.Bazı günelrde acayip enerjik oluyoruz normal canım bu dönemlerde cıss lardan uzak dursan yeter senin için zaten çok güzel kilo verdin..

Maşallah potim.Gönlünce olur inşallah.

Günaydın ercem sanada hayırlı cumalar.

Geçmiş olsun hastanıza iyi gezmeler size
Afiyet olsun bu arada.Mevlütlerde ve özel yerlerde kaçırmalar olabiliyro canım..Bende evde oldugum günle rgündüz yiyorum içiyorum tabiri caizce ama akşamları yemiyorum.En önemlisi 7.den sonra zaten off

havalar bozuk. ısler cok fazla. uykusuzluk ve gurultu yasadım evde. ıstahım acık. hap odem yaptı. yanı anlayacagın bu hafta ıyı ıdare ettım yıne de.

bugun cok ılgınc bır gun gecırıyorum.

sabah: 07:00 bal-sirke,limon ılık su.

08:00 bır su bardagı yarım yaglı sut ıle cıleklı corn flakes. bır kase kadar corn flakes kullandım. tosttan sıkıldıgımı farketttım ve bugun degısıklık yapmak ıstedım.

bir buyuk acık sekersız cay

20 adet leblebı, 1 adet cevız.

ara: bır salatalık, ceyrek demet maydonoz, bır tutam dere otu, 500 ml su

oglen: saat 13.30 da yaptım. yemek bıtmıs eksık yapmıs ahcı :))))) buyuk bır yemek tabagında mercımek corba ıctım. yarım demet dereotu yedım. bır de salatalık yedım orta boy.

yanımda sogus salata gecırmıstım. nasıl oldu anlamadım bozulmus hemen. oysakı bugun hava halen serın sadece azıcık gunes var dısarda. neyse aksam yemegım kalmadı. merkeze ınen arkadas oldu da ona balıklı salata sıparıs ettırdım. aksam ıcın onu yıyecegım. dun de aynısını yemıstım.

gıdeyım de su ıceyım ya ne su ıctım duzgun ne bıtkı cayı ıctım. bugun tum duzenım bozuldu.

selam kizlar hayirli cumalar, kusura bakmayin hiç ugrayamiyorum derslerim çok yogun ve önümüzdeki 2 hafta dahada çok yogun olacak resmen okulda geçeecek günlerim, sonra eve gel ders çali$....

kilo konusunda ise, duygumun dedigini yapmak istedim adet döneminde metabolizma hizli çali$iyor diye ama nefsime hakim olamadim malesef, ama abartmadim gerçekten, yinede tardi hep + larda :'( benim anlamadigim bir konu var etrafimdakiler hep kilo verdin daha verme diyor, kiyafetlermde bolla$ti, ama ben kendime aynada bakinca daha kilolu görüyorum vede kilom hiç azalmiyor, millet benim çok zayifladigimi söylüyor sanki 5 kilo vermi$im gibi ama nerdee +400gr $u an :(

gunaydın kızlar ;

nasılsınız ?????? herkes uyuyor sanırım haftasonu oldugu ıcın.

duygucum yoksun. nerelerdesın ? nasılsın ?

dunku ve bugunku menumu paylasayım. bugun daha fazla aranızda olabılırım. ıslerım daha sakın bugun. ama cok yorgunum. okadar yoruldum kı bu hafta, dusunmekten uyuyamadım yorgunluktan uyuyamadım bır muddet apartmanda da cok gurultu olmustu hatırlarsanız. kısacası bu hafta cok yorgunum. ben bugun gece, seyahat edecegım 6-7 saatlık bır yolculuk. pazar aksamı tekrar evde olacagım. cok sıkıldım bu hafta. ve oyuzden bır arkadasıma gıdecegım. onunla dertlesmeyı ozledım cok uzun zamandır da gormuyorum.

dun cok ılgınc bır gun gecırdım valla.

sabah: 07:00 bal-sirke,limon ılık su.

08:00 bır su bardagı yarım yaglı sut ıle cıleklı corn flakes. bır kase kadar corn flakes kullandım. tosttan sıkıldıgımı farketttım ve bugun degısıklık yapmak ıstedım.

bir buyuk acık sekersız cay

20 adet leblebı, 1 adet cevız.

ara: bır salatalık, ceyrek demet maydonoz, bır tutam dere otu, 500 ml su

oglen: saat 13.30 da yaptım. yemek bıtmıs eksık yapmıs ahcı :))))) buyuk bır yemek tabagında mercımek corba ıctım. yarım demet dereotu yedım. bır de salatalık yedım orta boy.

yanımda sogus salata gecırmıstım. nasıl oldu anlamadım bozulmus hemen. oysakı bugun hava halen serın sadece azıcık gunes var dısarda. neyse aksam yemegım kalmadı.
Merkeze ınen arkadas olacaktı ton balıklı salata ıstemıstım ama zaman bulamamıs. Oyuzden ben de aksama kadar bır elma, 1ml su daha ıcerek aksamı etmıs oldum.
Is cıkısı kofte yedım. 5 adet kucuk kofte. Bır kucuk salata tabagı marul salatası, bır kutu ayran.
Yemekten sonra ıslerımı hallettım. Yuruyus yaparak eve dondum. 10500 adım yurumusum. Yaklasık 520 kalorı ettı. Uzun zamandır boyle yurumemıstım. Yanı bu hafta. Cok yorulmus olsam da bu yuruyusu yapmak psıkolojık olarak ıyı geldı bana.
Aksam dus alıp, guzel bır fılm ızleyerek gunu bıtırmıs olurdum. Fılmı ızlerken de yesıl cay ıctım, ıcıne de her zaman kı gıbı kıraz sapı koydum.

bu sabah: 07:00 bal-sirke,limon ılık su.

08:00 bır su bardagı yarım yaglı sut ıle cıleklı corn flakes. bır kase kadar corn flakes kullandım. tosttan sıkıldıgımı farketttım ve bugun de bu sekılde yaptım kahvaltımı.

500 ml su, bır yesıl elma, ceyrek demet dereotu

ara: ceyrek demet maydonoz, bır hayıt tohumu cay, 500 ml su, 20 adet leblebı, 3 cevız

bugun suya ve bıtkı caylarına sabahtan agırlık verecegım. eskısı gıbı olmam lazım bu konuda.

gunaydın sana da hayırlı cumalar erce. ALLAH dualarımzı kabul etsın ınsaallah bu mubarek gun de.

sımdıden sana ıyı eglenceler ve ıyı yolculuklar dılıyorum. ben de cumartesı aksam teyzeme gıtmeyı dusunuyorum pazar gece gelırım sanırım.
aminn canım
sanada iyi gezmeler iyi eğlenceler
hımm ne güzelbi enerji böyleee maşallah arkadaşımaaa seninde cumanmubarek olsun sana şimdiden iyi gezmelerrr hastanız içinde geçmiş olsun ercem :16:

evet dün akşama kadar çok güzel bi gün geçirdim .mevlütte iyi geldi dualar falan rabbim kabul etsin
akşamda istanbula geçtik program biraz değişti bizim .hastamız çok ağır rabbim çektirmesin makinalarla yaşıyo yaşam belirtisi yok
hayat ne kadar boş ve anlamsız geldi dün akşam bana .bi yanda yoğun akımda bekleşenler bi yanda yeni doğan bebekler çok garip hissettim bi an

Sağol canım vallahi bitmek bilmiyor uzun kollu çıtcıtlı al,kilotlu çorap hem ince hem kalın al, dışarı üstü al , evde gezmeye al, yatarken için pijama tulum al , çorap al ,ayakkabı al,palto al ordan oraya koşturuyorum kolay kolayda bulunmuyor istediğin gibide bulamıyorsun çocuk magazalarıda kısıtlı büyüklerinki gibi değilki..Haklısın evde giyeceklerini 2 yaş alıyordum ama 3 yaş alıcam çekme payı vs derken evdekileri kar kış gelecek diye lastikli almaya başladım kilotlu çorap giymez zaten ateşli kızım kısa çorabı bile giymiyor.

canımm çok geçmiş olsun
şimdi kafasınada çok takar genç delikanlı bazı şeyler zoruna gider
inşallah tez zamanda şifa bulur bide işe girdimi ohhh herşey yoluna girer

canımyaa allahım sabır ve dayanma gücü versin zaten tüm hastalıkların anası düşünce tasa değilmi...Ama umudunuzu kaybetmeyin
her gelen gün kararırda geçmez elbet bu karanlık gecelerin bir aydınlık sabahı olacak,işsizlik çok zor tabi sevdiğini alamamak ama en zoru sağlık ve önemlisi derim her zaman olduğu kadar olsun...rabbimiz rızkımızı kesmesin yeter...

Anneme gelince aslında 6 ay arayla olman lazım dediler ilk ameliyatını karaciğerden oldu 17 tane kist aldılar ciğerinden ve dalağını tamamen aldılar...
2. ameliyatı Akciğerden olacak akciğerindeki kistlerden patlayan olmuş zaten ağzından çok kan geldi kışın valla aslında ilk ameliyatı çok zordu 60'a Yakın dikişi vardı komple karnını açtılar 38 gün hastanede yattı...şimdi az toplandı mecburen devasını arayacak doktor inşallah bu ameliyatın zor olmaz demiş...rabbim kendi görsün gözlesin şifasını versinn...
ya aslında içimde çokkk sıkıntılar varda iştee ne bileyim etrafa karşı dik durmam lazım...

allahım yardım etsin şifasını nasip etsin
bissürü şey yazdım sildim sadce içimden dua etmek geçti
inşallah bu sefer kolayca atlatır
bu kadar çok kist nasıl oluşmuş hayret vucüt nasıl üretiyo bunları

günaydınlarrrr kızlar nerdesiniz yaa topik gene 2. sayfalara düşmüşşşş huu huuuuu duygu erce kontes civciv pomon leyya nerdesinizz yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

gunaydın kızlar ;

nasılsınız ?????? herkes uyuyor sanırım haftasonu oldugu ıcın.

duygucum yoksun. nerelerdesın ? nasılsın ?
cnm hafta sonları pek giremiyorumm ben eşimle ya biryerlere gidiyoruzyada evde vkit geçiriyoruz bu hafta müsafirim vardı

aminn canım
sanada iyi gezmeler iyi eğlenceler

evet dün akşama kadar çok güzel bi gün geçirdim .mevlütte iyi geldi dualar falan rabbim kabul etsin
akşamda istanbula geçtik program biraz değişti bizim .hastamız çok ağır rabbim çektirmesin makinalarla yaşıyo yaşam belirtisi yok
hayat ne kadar boş ve anlamsız geldi dün akşam bana .bi yanda yoğun akımda bekleşenler bi yanda yeni doğan bebekler çok garip hissettim bi an
sözüm bittiği yerr dediğin gibi rabbimçektirmesin hayat bir oyun 2 iki tarafda umutdolu sonuç bir tarafüzüntüdenağlıyor bir tarafsevinçden ağlıyor nerde varsa rabbimşifa versin
günaydınlarrrr kızlar nerdesiniz yaa topik gene 2. sayfalara düşmüşşşş huu huuuuu duygu erce kontes civciv pomon leyya nerdesinizz yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
cnmm haftasonu malumkimse doğru düzgüngiremiyor
kızlar ben bu hafta kilo bildirimi yapmayacamm çünküm moralim çok bozuk artılara tırmanıyorummm
aa neden iyisiylekötüsüyleyüzleşmek lazım sengeçen haftakontesin rekorunu görmedin galiba:))

Günaydın iyi haftalar artık bayram haftasına girmiş bulunmaktayız..Herkese kolay gelsin..

Kilodan bahsetmiyorum yediklerimi yazmaya çekiniyorum :))))) aranızda olmaya çalışıyorum kasım felan gelsin eve kapanayım ben toparlanırım o zaman ..

Canım Allah yar ve yardımcınzı olsun..Rabbim bütün hastalara acil şifalar nasip eylesin Ameliyat olmadna önce bizlerede haber ver lütfen.Haklısın kist bu devamlı ürer doktorlarda vakit kaybetmek istemezler buda dogru 1 yılda 2 kez ameliyat rabbim dayanma gücü nasip etsin.

selam kizlar hayirli cumalar, kusura bakmayin hiç ugrayamiyorum derslerim çok yogun ve önümüzdeki 2 hafta dahada çok yogun olacak resmen okulda geçeecek günlerim, sonra eve gel ders çali$....

kilo konusunda ise, duygumun dedigini yapmak istedim adet döneminde metabolizma hizli çali$iyor diye ama nefsime hakim olamadim malesef, ama abartmadim gerçekten, yinede tardi hep + larda :'( benim anlamadigim bir konu var etrafimdakiler hep kilo verdin daha verme diyor, kiyafetlermde bolla$ti, ama ben kendime aynada bakinca daha kilolu görüyorum vede kilom hiç azalmiyor, millet benim çok zayifladigimi söylüyor sanki 5 kilo vermi$im gibi ama nerdee +400gr $u an :(

Ohh leyyam bazen oluyor öyle kilo aynı ama zayıf görüntü spordan olablilir.

canımm çok geçmiş olsun

şimdi kafasınada çok takar genç delikanlı bazı şeyler zoruna gider
inşallah tez zamanda şifa bulur bide işe girdimi ohhh herşey yoluna girer

Aynen öyle canım...sizin hastanızada rabbim acil şifalarnasip eyleisn.
İnşallah herşey yoluna girecek omuzlarımda agır bir yük var gibi hissediyorum üzüntüden.

kızlar günaydın...
civcivim aynı durumdayım senle ve sanırım %90 tüm arkadaşlarda bizim gibi kime soruyosam iştah patlaması yaşıyor...
hava değişiminden dolayı havalar soğudu vücut otomatikman enerji depolama görevine başladı öyle oluncada bizim sistemler ters çalışıyor.
ama dediğin gibi toplanacağız başka çaremiz yokk...

bugün tartılmadım yarın bildireyim uyumuş kalmışım çünkü,işe zor yetiştim...
dün sabahtan akşama kadar başım ağrıdı sinirsel ilaçta içmedim uyumuş kalmışım sabah zor uyandım...

Back
X