• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

kızlar bende bugün 200 gr fazla çıktım sabah sabah

anlamadım,yaa inanılmaz bir şişlik var karnımda çok sık şekilde ve ciddi kabız oluyorum resmen taşlaşıyor dışkım...
ve kasıklarım yumurtalıklarım çok ağrıyor,doktora gittim ağrım var diye olabilir dedi...

böyle devam ederse bir doktora gideceğim yada diyetisyene gitmek istiyorum ama karar veremedim

ya yediklerime bakıyorum hergün öğlen çorba içiyorum,sebze yiyorum meyve çok tüketiyorum ama yinede bağırsaklarım çalışmıyor.

sonuçlar ilaçta yapay bir sorun giderici...

ben geldim sen yoksun karşılaşamıyoruz bi türlü dimi kontesim
acaba çok yağsız mı besleniyorsun .bi tek aklıma gelen o .ben yağsız yiyince bağırsaklarım hiç çalışmaz.bide kabuklu fıstık tavsiyemdir bende çok işe yarıyo hem karatayın diyetinde de var çok cıısss bi yiyecek değil .mesala ben akşam bol çay yada içecekle fıstık yerim ertesi gün bağırsaklar tam vardiye çalışır

bu aralar bende hergün ++++ çıkıyorum ve çok sinir oluyorummmm

bak bide ebegömeci mancarı deriz biz onun yemeği suyu inanılmaz bişeydir bağırsaklara çok iyi gelir hatta biz bebeklere bile kabızken suyunu veririz .sizin oralarda şimdi kesin vardır o mancardan adı belki farklı olabilir

ooohh güle güle giyin cicilerinizi :nazar::nazar:
vaayyyy 38 beden pantolon maşallah arkadaşıma .ben pantolonda 38 beden giyemem heralde o kadar incelemem .
azmimi ve zayıfladığımı gören mahalledeki ablalar yürüyüşe başladı biliyomusun duygu çok mutlu oldum .bi kaç tüyo istediler benden sanki çok kilo vermişim gibi ama çok hoşuma gitti
onlara örnek olmak için zayıflama devammmmmm:1::1::1:

benim güzel arkadaşıma maşallah bak resim bekliyoruz haa ,senin kg iyihatta 66 bile olsa yeter snaa demek kadınlartiyo istiyor haa valla hep diyorum çokgüçlübirkadınsın sigarı bırakman zaten seniöyle görmeme yetiyor artıyor bile tekrar maşallah[/QUOTE]

resim ekledim bende herkesin son halini görmek istiyorum :32::32::32:
ama ev halimle çekildim kusuruma bakmayın artık :51::51::51:

KONTES : ben 65 li rakamlari gördüm ama bedenimi hiç sorma yaa needen ben böyleyimmmm, üst 38 alt 42 giyiyorum ama $u an 40 oluyor ama rahat degilim içinde, 42 ise hafif bol :( 69-70 kiloyken 44 giyiyordum alt beden olarak :53: ama boyum kisa 161 senin boyun kaç? ben 50 kiloyken bir deri bir kemiktim ama sadece 1 tane pantolonum 36 bedendi gerisi 38 di. $u an arkada$larim 38-40 bedensin diyorlar ama yokkk nerdeee

DUYGU : ben hiç internetten ali$veri$ yapmam, dokunmadan denemeden almayi sevmiyorum, (bazen denemeden aliyorum eve geliyorum olmuyor dolabimda 5-6 kiyafetim var hiç giymedim olmuyor) bu konuda sana yardimci olamicam in$allah parani geri öderler

ERCE : sende bendensin bende o kadar incelemiyorumm ah 38 bedenn olsammmm ahhhhh

POMOM : canim inanki bende çok $a$irdim senin kilo aldigini görünce, sende gerçektenn bir saglik sorunu var, bu kilodasin, süper besleniyorsun ve kilo aliyorsun :50::53::53:

beni hiç sormayin, dün sinav stresinden tatli krizim ve migrenim tuttu ve gün boyu a$iri dereecede tatli istedi canim, ve $unlardan yedim,, önce 1 lokum, biraz çikolata ardindan 1 ka$ik bal, sonra geçti, bir kaç saat sonra yine tatli krizi ve $unlari yedim : biraz çikolata 2 diyet bisküvi, birkaç jelibon, 2 ka$ik reçel, vee son olarak ak$am ders çali$irken 1 tane snikers a benzeyen çikolata ütelik kaloriside yaziyordu bir tanesi tam 243 kalori :53::53: eeeee sonuç ne mi oldu, bugün +++++++900gr :27::19::18:
bugün telafi ettim az çok ama canim nasil $eker çekiyor anlatamam :47::47:

evet leylacım ikimizin ölçüleri çok benziyo .alt 42 üst 38 ne kadar zayıflasam aşağısı çok çok erimiyo malesef .yüzüm çöküyo göçüyo ama basenler duruyo yerinde

şu tatlı krızleri olmasa ikimizide yakan tatlılar çukulatalar ah ahhh
ben eskiden çok zayıfken yani kekin üstüne kalın bi tabaka nutella sürer öle yerdim şimdi ikişsini bi arada düşünemiyorum bile :1::1::1:

Arkadaşlar hepinize çok çok teşekkür ediyorumm güzel mesajlarınızıı okudummm
evet geçen hafta 79buçuğu gördümm ama regl haftaydımm ve gene çok şişimmm patlicak balon misali gibii
bu aralar fazla takılamıyorumm çünkü kış temizliğine başladım ben,aslında bayram dan sonra düşünüyordum ama kızımın dersane öğretmeni bize gelecekmiş ama nezaman gelecek belli değill heryerde pis olunca en iyisi dedimm ben biran evvel yapayımm temiz temiz ağarlıyayımm dedimm
salonun cam perde işi bitti birde vitrin içindekileri yıkadım sildim yerleştirdimm,
sonra diğer günde yatak odası ve çocukların odasındaki kışlık kıyafetleri çıkardım yerleştirdimm amanınn hiç görmeyin nasıl savaş alanı gibi oldu evi birbirine kattım nerdeyse ama sonunda oda bitti en zoruydu satenn
bugün çocuk odasıyla bilgisayar odasının camlarını siliyorumm hatta şuan çocuk odasını bitirdimmm,perdeler ancak akşama ütülenir eşime taktırdığım içinnn
birde yüzeysel ev süpürürüm bugün
yarında buzdolabını temizleyeceğimm balkonda ancak yıkarım malzemelerii
offf çok işş var daha erzak dolabı,mutfak dolabı derkennn haftaya kadar gergün ne yaparsam kardır kızlarrr
eşim yarın 10 günlüğüne izne ayrılıyor evde olacak ,okullar tatil olunca köye gideriz kesinn biz kızlar kurbanlığı orda kesiyoruz çünkü ordanda gelince birgünn annem gelecek benim oğlana bakarken bende heryeri süpürüp silip halıları ozaman sereceğimm,daha sıcak çünküü ben zor olanları bitireyim istedimm ,yavaş yavaş ama içime sine sine temizliyim istiyorumm birde benim oğlanla zor oluyor işşş

kolay gelsin canım
bende bugün gardrobı toparlıyorum yazlık kışlık ayırıyorum .cam çerçeveye başlamadım henüz .

ben geldim sen yoksun karşılaşamıyoruz bi türlü dimi kontesim
acaba çok yağsız mı besleniyorsun .bi tek aklıma gelen o .ben yağsız yiyince bağırsaklarım hiç çalışmaz.bide kabuklu fıstık tavsiyemdir bende çok işe yarıyo hem karatayın diyetinde de var çok cıısss bi yiyecek değil .mesala ben akşam bol çay yada içecekle fıstık yerim ertesi gün bağırsaklar tam vardiye çalışır

bu aralar bende hergün ++++ çıkıyorum ve çok sinir oluyorummmm

bak bide ebegömeci mancarı deriz biz onun yemeği suyu inanılmaz bişeydir bağırsaklara çok iyi gelir hatta biz bebeklere bile kabızken suyunu veririz .sizin oralarda şimdi kesin vardır o mancardan adı belki farklı olabilir

aslında haklısın canım eşimde bana bir yemek kaşığı zeytinyağı iç diyor ama benn ne bileyim dün akşamda ıspanak yedim sulu sulu ama tıkkk yok ...

bide ebegümecini deneyelim...onuda ıspanak gibi pişircez dimi...

Eki Görüntüle 535562

duygucum işte son halim resimli belgeli inşallah becerebilmişimdir

hadi kızlar sizde resim ekleyin

ben şimdi kıskanmadımki seni:53: yoo nerden çıkarıyorsun kıskanmadımhiç hiçkıskanır bi halimmi var:47::37:

canım şakabir yana harika gözüküyorsunmaşallah sanaaa:nazar:

ercecim kg olarak senden daha az olsamda emin ol benden daha zayıf gözüküyorsun bende üstbeden iri birde simitim var oyüzden hiç65lik durmuyorum tekrar maşallah kg vermesende olur ama illa verceksen 2 kg daha ver bitir bu işi:nazar:

benim güzel arkadaşıma maşallah bak resim bekliyoruz haa ,senin kg iyihatta 66 bile olsa yeter snaa demek kadınlartiyo istiyor haa valla hep diyorum çokgüçlübirkadınsın sigarı bırakman zaten seniöyle görmeme yetiyor artıyor bile tekrar maşallah

resim ekledim bende herkesin son halini görmek istiyorum :32::32::32:
ama ev halimle çekildim kusuruma bakmayın artık :51::51::51:[/QUOTE]

yooo gAYET SEKSİSİN:9::9::9:

ercecim kg olarak senden daha az olsamda emin ol benden daha zayıf gözüküyorsun bende üstbeden iri birde simitim var oyüzden hiç65lik durmuyorum tekrar maşallah kg vermesende olur ama illa verceksen 2 kg daha ver bitir bu işi:nazar:

şu an beni görüp kilo tahmini yapanlar en fazla sen 60 kilosundur diyolar gerçek kilomu sölüyorum inanmıyolar
bide şu yürüyüşler sporlar çook işe yaradı bende çok saol duygucum spor bilincini sen verdin bize .hergün çıkıp yürüyorum çokta seviyorum
aslında bende illaki 65 olayım demiyorum ama bi kaç kilo daha versem şahane olcak azıcık daha basenler bacaklar erise .kızım 62 kilo ve benden uzun :nazar::nazar::nazar: onun yanında iyice ufacık kalmak istemiyorum :21::21:

senden de resim bekliyorum bakalım simit mi vr boyoz mu var ismini doğru yazdım dimi boyoz du onun adı :1::1:

aslında haklısın canım eşimde bana bir yemek kaşığı zeytinyağı iç diyor ama benn ne bileyim dün akşamda ıspanak yedim sulu sulu ama tıkkk yok ...

bide ebegümecini deneyelim...onuda ıspanak gibi pişircez dimi...

ben hiç ıspanak gibi pişirmedim ama aslında çok güzel olur
ebe gümecini az suda haşlayıp ,üstüne bol soğan az salça kavurup koyarız ama ıspanak gibi daha mantıklı olur hem vitaminide içinde kalır

ercemmmmm ma$allah çok güzel görünüyorsun, kilo vermene gerek yokkiiiiiiiiiii, bayildim vallahi, nerenden vercenki daha???
bacaklarin benden ince canipm bu arada, boyun kaç? benim belim sanki daha ince ama popom çok daha büyük bacaklarimda daha kalin :30::30:

şu an beni görüp kilo tahmini yapanlar en fazla sen 60 kilosundur diyolar gerçek kilomu sölüyorum inanmıyolar
bide şu yürüyüşler sporlar çook işe yaradı bende çok saol duygucum spor bilincini sen verdin bize .hergün çıkıp yürüyorum çokta seviyorum
aslında bende illaki 65 olayım demiyorum ama bi kaç kilo daha versem şahane olcak azıcık daha basenler bacaklar erise .kızım 62 kilo ve benden uzun :nazar::nazar::nazar: onun yanında iyice ufacık kalmak istemiyorum :21::21:

senden de resim bekliyorum bakalım simit mi vr boyoz mu var ismini doğru yazdım dimi boyoz du onun adı :1::1:

evet boyoz dur kıznerden getirdin aklıma bak canım çektii:52:
bi faydam olduysa ne muylu bana ben kuş kadar yesemde spor yapmadımmı kg veremiyorum 2 haftadır görüyorsunuz zaten azda olsa ya alıyorum ykg koruyorum spor şart sen ağırlık olarak 68 olsanda vucudun sıkılaşmış sevmediğin yerin vara internettenbak nasıl eriteceğine tekrardiyorum verceksen en fazla 2 kg ver ve bizi buraları bırakmadan adecekg koru ye ertesügün telafi etbenim bacaklarım incedir bunu eliptiğe borçluyum sizin parklarda konsdisyon bisikleti varsaa sürekki bisiklet sür,yadaorjinal gerçek bisikletin varsa hergün 30 sürsen çok değil 1 aydaincelir cnmm birde devamlı kase yapcan o bölgelereee:34: tekrar maşallah sanaa ba-yıl-dım:nazar:

Back
X