ooohhh ne güzel yaa bende denize bayiliyorum, $öyle yalniz çikacaksin bir saat yürüyeceksin sonra bir kayaya oturup denize bakarak dü$üneceksinn, en çok istedigim $ey ayy filozof gibii

evet kizzzz eriyorum MASALLAH Allah'ima binlerce $ükür in$allah böyle devam eder, 4 kilo versem dahada vermek istemem :) kilo verdigimi farkettiler ama yüzüm çok gitti, yinede kendime güvenim geldiii rengarenk giyinmek istiyorumm kendimi güzelll hatta çok güzell hissediyorummm (çok bencilce ama)

canim ben 1 yilda 4.5 kilo verdil ama 2 kilosunu $u iki ayda verdim, ilk ay üzüntüden stresten bir$ey yiyemedim, ikinci ay ise yeme ali$kanligimi degi$tirdim, ben haftada anca yarim dilim ekmek yerdim, ama $imdi günde bir dilim bazen daha fazla yiyorum, meyve yemezdim $imdi haftada bir kaç kez yiyorum, yogurt ise fazgeçilmezim oldu günde 1 ila 3 arasi diyet meyveli yogurt yiyorum, ve çikolatadan vazgeçmi$ degilim hergün yiyorum ama beynime yerle$tirdim artik bunlari yedigimde bin kere dü$ünmüyorum "hayir kilo aldirmaz bu kadari bana" diyorum i$e yaradi sanki,
bence sende yeme ali$kanligini degi$tir, eger çok ekmek yiyorsan azalt az yiyorsan çogalt, çok sebze yiyorsan onuda azalt, ne bileyim bir hafta dene farkli $eyler ye birde öyle bak, umudunu kesme, kizlar biliyor benim ne kadar zor kilo verdigimi, 10 yildir kolesterolum var (24 ya$indayim) yani yediklerimin yagi düzgünce süzülmüyor metabolizmam tarafindan, 5-6 yildir tiroid sorunum var malesef tiroidimin etrafi kistlerle dolu, bazen tiroid hormonun dü$ük çikiyor hatta 2-3 senedir öyleydi ama bu sene tam normal, migrenim var protein çok yedigim gün illaki tutuyor, $eker almadigim günde tutuyor... yani demek istedigim benimde saglik sorunlarim var ama Allah'a $ükür sadece kilo konusunda yan etkileri var ve ben zoru ba$ardim ayda 1 kilo vermek benim için gerçekten mucize. Aglaya aglaya tartildigim günler oldu, bazen pes ettim bazen devam ettim, ve ba$armaya ba$ladim yani sende ba$aracaksan, tabi üzüleceksinde sevineceksinde ama eninde sonunda OLACAK!!
mmmmm nutelllllaaaaaaaa, ya topikteki herkes beni hatirliyor nutella görünce, yeni gözdem nutella degilde ba$ka bir marka çokokrem gibi artik onu yiyorummmm