• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

canim benim demek istedigim herkesin farkli beslenme $ekli olmali, duyguya kilo verdiren diye belki sana verdirmez belki bana aldirir, birkaç farklilik yapmalisin, benim yaptigim bu ve bu sayede verdim o iki kiloyu
kilonu biliyorum, evet normalde çok vermelisin ama hayirlisi böyle demekki, belkide birden kilo vermeye ba$laycaksin in$allah

amin canim allah tüm hastalara $ifa versin, ben $u an inanki hayatimdan memnunum, saglik sorunlarimdanda, benim hayatimi $u anlik etkilemiyorlar, belki ilerde tiroidimden amaliyet olacagim ama $imdilik gelecek için dü$ünüp kendimi üzmek istemiyorum, bu yüzden halimden memnunum :)

ın$allah en kisa zamanda tüm hormonlarin falan düzelir canimmm

sagol leylacıgım. Bır kac ay boyle gıdeyım zaten hem endokrınolojı uzmanı hem dıyetısten hem kadın dogum doktoruna gorunecem cok detaylı bır muayene olacagım. Bır yanlıs ya da eksıklık varsa, ozaman ortaya cıkar zaten.

Sana da cok gecmıs olsun. Moral herseyın ılacı moralını daıma yuksek tutmaya calıs.

gunaydın hatunlar

kımselerı goremıyorum nerdesınız yahu.

ben dunku menumu paylasayım hemen. ardından da haberlere baslıyorum.

dun:

sabah

bal-sırke-lımon su
bır dılım tam bugday ekmegı
1 kk beyaz peynır
ıkı zeytın
uc-dort catal domates
evde kurutulmus kuru kayısı 5 tane

ara: 500 ml su, acık sekersız cay, yesıl cay ıcıne kıraz sapı koydum yıne, 10 tane evde kurutulmus kayısı

oglen: yemekten once 500 ml su, 3 kasık kuru fasulye, 3 kasık pırınc pılavı

ara: acık sekersız cay, bır avuc leblebı ( baharatlı sarı leblebı ), 3 tane evde kurutulmus kayısı, bır elma

aksam: yemekten once 500 ml su, 3 tane kucuk kofte, 7 tane patates kızartması, 3 tane bıber kızartması, sarımsak ve sogan kızartma bıraz. yemegı activry de bır damla yag ıle yaptım.

ıs cıkısı yuruyus : 7500 adım = 388 kalorı. bır bucuk saat yurudum.

esımın anahtarı yokmus. o dısardaydı. oyuzden 10000 adıma ulasmadan eve gectım.

aksam sadece 500 ml su ıcıp dokuz gıbı uyudum. bayramdan berı cok yorgundum. ıyı geldı uyumak.

haberlere gelıyorum :))))

105,50 ıle bayrama gıtmıstım. hatırlarsınız dıyet bozmadıgım halde kılom sureklı oynuyordu ıkı haftadır 104,70 oluyordum bazen +500 oluyordum ıkı gun sonra ınıyordu falan boyle gecıyordu ıkı haftam. bayramda 104,70 e ulastım ıkı gun once cok sukur. bugun sabah tartıldım ve ılk kez 104,70 ın altında oldugumu gordum. 103,80 kıloyum su an :)))))))

haber 2: elıptık bısıklet ve plates set sıparıs verdım. :)))))

haber 3: kosu bandıma alıcı cıktı :)))))

canlar geçmişi okumadan hemen yazayım benim tATİL devam ediyor merak etmeyin p.tesigörüşürüzzz öptümm herkezi

bayramı kilo almadan atlatanlardanım bende haftasonu diyetisyenime gidicem özellikle tembihledi bayramdan önce hiç kaçırmadım o yÜzden bakalım kaç kilo verdim :)

sagol canım.cok tatlısın gıttık geldık sukur sag salım. Sen nasılsın bayram nasıldı ? Hepınızı ozledım gercekten.

Azım konusunda bayramda da ıyıydım cok kucuk sayılabılecek kacamaklarım olmustur gayet basarılı goruyorum kendımı. Kılo vermedım sadece odem gıtmıs. 104,70 dustum tekrar. Bu hafta spora cok asılacagım. 1 kılo vermem lazım en az. Hatta 103 olmak ıstıyorum aynı kıloda olmaktan dolayı sıkıldım 2-3 haftadır boyleyım.

Oh gezdin geldin ne güzel sende çok tatlısın şekercim.
Kocaman tebrik sanaaaaaa canım pomocum,iyi yapmışsın kaçamak yapmaışın önüne kar olarak gelecek bak emin ol çok iyi biliyıorum.
Ben malesef o kadar iyi olamadım.Rahat rahat yedim hatta 1 kutu çikolta vermişti patronum gel git dolaptan al ye hemde kahve ve çay ile..çekirdek felan aklına ne gelirde yedm düşünmeden :)))) Aman aman sen öyle yapma sakına..

Bugün siyat elbisemi giydim M beden altınada uzun çizmelerimi bu tabloyu görünce daha zayıflama hevesim olmuyor o yüzden rahat yiyorum çizmem eskiden kapanırken fermuarı zorlardır şimdi şıp diye çıktı mutluyum vallahi..

Mrb kızlar,

nasılsınız ? Bayram nasıldı umarım guzel bır tatıl olmustur guzel vakıt gecırmıstır herkes ve umarım kılolar alınmamıstır :)))))

ben bu bayram herzamankınden daha cok kosusturmacalı gecırdım ama guzel bır bayramdı. Kılo verdıgımı farkedıyorlardı cok hosuma gıttı bu. Ayrıca annemı ve bır suru akrabamızı gordum. Kaynanam ve esımın aılesı ıle de sıcak bır ortam oldu gayet guzeldı kısaca.

İyiyim canım kendi adına geldim iş başı öyle işler vardı başlayamadım ama birazdan başlamam lazım erteleyemem
Bayramlar benim için genelde yorucu oluyor..Çok ziyaretimiz oluyor.1 gün evde kaldık oda çamaşır ev işi yaptık hemde dinlendik eşimde hep araba kullanmaktan yorulmuştu :)))
salıdan izine ayrıldık ya arife eşimle kızımla gezdik vssss 1 günü kurban işimizi hallettik.2 ziyaret yaptık bu arada gece eve geldi,k etleri hallettik sabah kalktık ziyaretlere başladık..gece girdik eve 3.gün yine aynı ziyaretlere devam bu yıl birde huzur evi ziyareti yaptık Allahım herkesin kalbine iman nasip eylesin...Rabbim Kimsenin eline düşürmeden çok çektirmeden yanına alsın.
Amin.

canlar geçmişi okumadan hemen yazayım benim tATİL devam ediyor merak etmeyin p.tesigörüşürüzzz öptümm herkezi

Tmam canım sen keyfine bakkkkkk

kimsecikler ugramami$$, ularim herkes çok güzel bir bayram geçirmi$tirrr

kizlar ben önceki seneler gibi tatliyi çok fazla abartmadim, çok yedim ama eskisi gibi degil, saolsun midem fazla izin vermedi, çok yagli oldugundan midem bulaniyor geceleri bu yüzden gündüz çok abartmiyorumm (yinede 8 tane tatli yiyorumdur, ama yemek düzgün yemiyorumm)

ve kilomu hegün takip ettim, ediyorum

per$emde 65.1
cuma 65.9
cumartesi : 66.2
pazar : 66.8

görüldügü gibi 1.700 kilo aldim :(( yani 1 ayda verdigim kiloyu 3 günde aldim, bugün misafir gelmezse dikkat edecigim

bu arada çok fena kabizim yine, karnim öyle sancilaniyorki, dün sandimki apandisim varr ama sonra geçti :(

Canım çok sagol bayram güzel geçti..
Oooo ne yaptın leyyacım acaba regl olacaksınüzerinede kabızmışsın o yüzdendir 3 günde o kadar kilo almanın mümkünatı yokya
Bende bu bayram çok yedim içtim ne su içtim nede yeşilçay ama çok vahım değilim birkaç günde olma zo kadar.Sende ödem vardır.
Ben medese çok turşuyedim elleirm şişti dün yemedim bugünde düzeldi ellerim.

merhaba kızlarrr
tahmin ettiğim gibi bayramdan artılarla döndüm olsun 69 900 olmuşum .aslında daha fazla olabilirdim sindirim sistemim çok fazla yememe izin vermedi saoğlsun çok rahatsız oldum
bayramım çok güzel geçti yalnızdım ama bütün akrabaalarımı dolaştım gezdim ohhh iyi geldi .üçümcü gündüde eşim kızımla gezdik ailece güzel bi bayram geçirdik çok şükür .eşim yıllarca gurbetteyken hiç bişeyin tadı olmuyodu .
sizler nasılsınız geçmişe bi bakayım herkes iyidir inşallahhh

kimsecikler ugramami$$, ularim herkes çok güzel bir bayram geçirmi$tirrr

kizlar ben önceki seneler gibi tatliyi çok fazla abartmadim, çok yedim ama eskisi gibi degil, saolsun midem fazla izin vermedi, çok yagli oldugundan midem bulaniyor geceleri bu yüzden gündüz çok abartmiyorumm (yinede 8 tane tatli yiyorumdur, ama yemek düzgün yemiyorumm)

ve kilomu hegün takip ettim, ediyorum

per$emde 65.1
cuma 65.9
cumartesi : 66.2
pazar : 66.8

görüldügü gibi 1.700 kilo aldim :(( yani 1 ayda verdigim kiloyu 3 günde aldim, bugün misafir gelmezse dikkat edecigim

bu arada çok fena kabizim yine, karnim öyle sancilaniyorki, dün sandimki apandisim varr ama sonra geçti :(

geçmiş olsun canım .bu bayram bende çok yiyemedim .ishal olmuşum çook fenalardaydım .bayramda kilo almamak büyük başarı zaten bende artılardayım napalım veririz

Mrb kızlar,

nasılsınız ? Bayram nasıldı umarım guzel bır tatıl olmustur guzel vakıt gecırmıstır herkes ve umarım kılolar alınmamıstır :)))))

ben bu bayram herzamankınden daha cok kosusturmacalı gecırdım ama guzel bır bayramdı. Kılo verdıgımı farkedıyorlardı cok hosuma gıttı bu. Ayrıca annemı ve bır suru akrabamızı gordum. Kaynanam ve esımın aılesı ıle de sıcak bır ortam oldu gayet guzeldı kısaca.

merhaba canım .benim içine çok güzel bi bayram oldu ailecek geçirdik .senin için ayrıca çok sevindim son zamanlarda üzüntülü günler atlattın iyi gelmiştir moral olmuştur sana .

pomocum103 kiloya düşmüşsün ne güzel bak artık daha rahat kilo veriyosun sevindim .bisikletini güle güle kullan .
civcivim bayramın çok güzel geçmiş hemde dua almışsın ne güzel huzurevi ziyareti yapmışsın .bende trt 2 de ömür dediğin programını izleyip çook ağladım bayramda .rabbim herşeyin evladında hayırlısını versin .ibret almamız gereken konular .biz gençliğimizdeyaşlılara yardım edersek Allah da bizim için yaşılılğımıza bi genç yaratırmış bize yardım etmesi için .bu söze çok önem veririm ben .
duygucum tatile devam ediyor ohhh sefası olsun arkadaşımın
kontesim henüz gelmemiş işleri çok yoğun galiba

bende çıkıyorum herkesi öptümmmmmmmm

pomocum103 kiloya düşmüşsün ne güzel bak artık daha rahat kilo veriyosun sevindim .bisikletini güle güle kullan .
civcivim bayramın çok güzel geçmiş hemde dua almışsın ne güzel huzurevi ziyareti yapmışsın .bende trt 2 de ömür dediğin programını izleyip çook ağladım bayramda .rabbim herşeyin evladında hayırlısını versin .ibret almamız gereken konular .biz gençliğimizdeyaşlılara yardım edersek Allah da bizim için yaşılılğımıza bi genç yaratırmış bize yardım etmesi için .bu söze çok önem veririm ben .

ercecim hoşgeldin oh ne güzel kavuşmuşsun kuzunla eşine Allahım bozmasın amin.
Evet ya bayram çok güzel geçti bizde hep dolaştık yorucu oluyor ama değiyor..
Aynen bende çok yedim hatta hangi eve gitsem acaba ne tatlı verecekler diye düşündüm :)))
Olsun her zaman bayram değil ya alırızda veririzde sefamız olsun değilmi.
Ben çok kuruyemiş tüketiyorum..
Evet canım onları öyle gördükçe içim parçalandı alzermır çogu çocuk gibiler hiç konuşmayanlarıda var içlerinde inanki onları öyle gördükçe içim parçalandı..

gunaydın hatunlar

kımselerı goremıyorum nerdesınız yahu.

ben dunku menumu paylasayım hemen. ardından da haberlere baslıyorum.

dun:

sabah

bal-sırke-lımon su
bır dılım tam bugday ekmegı
1 kk beyaz peynır
ıkı zeytın
uc-dort catal domates
evde kurutulmus kuru kayısı 5 tane

ara: 500 ml su, acık sekersız cay, yesıl cay ıcıne kıraz sapı koydum yıne, 10 tane evde kurutulmus kayısı

oglen: yemekten once 500 ml su, 3 kasık kuru fasulye, 3 kasık pırınc pılavı

ara: acık sekersız cay, bır avuc leblebı ( baharatlı sarı leblebı ), 3 tane evde kurutulmus kayısı, bır elma

aksam: yemekten once 500 ml su, 3 tane kucuk kofte, 7 tane patates kızartması, 3 tane bıber kızartması, sarımsak ve sogan kızartma bıraz. yemegı activry de bır damla yag ıle yaptım.

ıs cıkısı yuruyus : 7500 adım = 388 kalorı. bır bucuk saat yurudum.

esımın anahtarı yokmus. o dısardaydı. oyuzden 10000 adıma ulasmadan eve gectım.

aksam sadece 500 ml su ıcıp dokuz gıbı uyudum. bayramdan berı cok yorgundum. ıyı geldı uyumak.

haberlere gelıyorum :))))

105,50 ıle bayrama gıtmıstım. hatırlarsınız dıyet bozmadıgım halde kılom sureklı oynuyordu ıkı haftadır 104,70 oluyordum bazen +500 oluyordum ıkı gun sonra ınıyordu falan boyle gecıyordu ıkı haftam. bayramda 104,70 e ulastım ıkı gun once cok sukur. bugun sabah tartıldım ve ılk kez 104,70 ın altında oldugumu gordum. 103,80 kıloyum su an :)))))))

haber 2: elıptık bısıklet ve plates set sıparıs verdım. :)))))

haber 3: kosu bandıma alıcı cıktı :)))))

aaa ben bu mesjı görmemişim hayırlı olsun pomocum bisikletin güle güle kullan emi..Güzel kilo vermek dileğiyle.
Ooooooo 10,,80 süpersin daha ne diyim az kaldı 100 e regli haftanda bu rakama ulaşabilirsin.
Bayramda ne güzel hasret gidermişsin. Ohhh

Ben evdeyke düzenli olamıyorum bilinçaltımla alakalı sanırım patates kızartması vsss yiyorum evdeyken su içmiyorum yeşilçay içniyorum aklıma dahi gelmiyorlar..Tatil zamanları oyle bak işe geldim düzeldi içtim su felan..

Akşam olsun artık evime gideyim kızımı çok özledim.....
Böyle uzun bayram tatili , yıllık izin veya hafta sonlarından sonra kızımdan ayrılıp işe gelmek zor oluyor...

Hemen eve gidesim var yyyaaaaaaaaaaaaaaaaaa :)) zeytinim benimm mis kokulummmmm

sagol canım. ıkı hafta duraklama olmustu hatta artı oluyordum. cok sukur o donem gectı ve eskı ben gerı dondu sanırım. bısıklet uzun sure gelmeyecek gıbı gorunuyor tedarıkcıden beklenıyor dıyor. bakalım. havalar sogudu. bısıklet gelınceye kadar yıne yuruyus yaparım dısarda. gercı yuruyusun yerı zaten ayrı bana psıkolojık olarak cok ıyı gelıyor dısarda yurumek.

ALLAH hepımıze hayırlı evlat hayırlı es hayırlı bır omur nasıp etsın ınsaallah

merhaba canım .benim içine çok güzel bi bayram oldu ailecek geçirdik .senin için ayrıca çok sevindim son zamanlarda üzüntülü günler atlattın iyi gelmiştir moral olmuştur sana .

guzel bır bayram gecırmene sevındım benımkı de guzel oldu herzamankınden daha yorucuydu ama guzeldı. teyzemı cok ıyı gordum buna cok sevındım. esımle de ıyıyız sukur. canımı sıkacak bırkac sey oldu ama sessız ve soguk durarak tepkı gosterıyorum sadece ona. ıyıyım yanı

aaa ben bu mesjı görmemişim hayırlı olsun pomocum bisikletin güle güle kullan emi..Güzel kilo vermek dileğiyle.
Ooooooo 10,,80 süpersin daha ne diyim az kaldı 100 e regli haftanda bu rakama ulaşabilirsin.
Bayramda ne güzel hasret gidermişsin. Ohhh

Ben evdeyke düzenli olamıyorum bilinçaltımla alakalı sanırım patates kızartması vsss yiyorum evdeyken su içmiyorum yeşilçay içniyorum aklıma dahi gelmiyorlar..Tatil zamanları oyle bak işe geldim düzeldi içtim su felan..

sagol canım. henuz teslım almadım sanırım haftaya ancak ulasır ama sımdıden sagol. bızım burası kar kıs zor olacak oyuzden evde yapacagım spor ıns.

regl haftama az kaldı. sanırım 5 gun ıcınde olurum. 1,700 verıyordum regl haftamda. bayram haftasına 105,50 ıle gırdım 1,700 vermısım. ve sanırım bu kez regl haftamda 2 kılo vermem bıle mumkun gıbı. umutluyum yanı. bakalım ıns. su uclu rakamları bır ınsem, bıraz olsun daha basarılı gorecegım kendımı. ınsaallah kasımın ıkıncı haftasına 100 gırerım.

bayramım guzel gectı ALLAH nıcelerıne kavusturmayı nasıp etsın ınsaallah hepımıze.

evdeyken degıl de ben de baska yerdeysem suya ama ozellıkle bıtkı cayına uyamıyorum unutuyorum. suyu da bazen unutuyorum. ama yaprak sarma ve koy ekmegıne zor dayandım azıcık yedım ama aslında cok yıyecektım cok zorlandım. et cok sade gectı. azıcık yedım o sorun olmadı.

selam kizlarr nasilsiniz? geri gelmi$sinizz ho$geldinizzz

pomom : tebrik ederim helal olsun canim bayramda kilo vermek çok büyük bir ba$ari

saricivcivim : yok kizz su toplamadim gerçektende aldim 2 kiloya yakin, ben öyleyim ya birkaç gün fazla yesem aliyorum üstelikte bayramda evden çikmadim son gün çiktim sadece ( akrabamiz olmadigi için) kom$ulara gittik ordada ikramlar pe$imi birakmadi, ama herkes farketti kilo verdigimi, ama $imdi o kadar yedigim için pi$manim ya ben o kadar ugra$tim 65.1 olmak için tam oldugum gün bayram sabahiydi, $u an sanirim 67 ye yakinim. ayy bende tur$uya bayilirim ama anneme aldiririm bir kaç kez yiyip dahada yemem bu yüzden annem artik almiyorr :D

ercem : benimde bayramim buruk geçti, Türkiye'de tüm akrabalarla çok güzeldi, $imdi ise akraba falan yok kom$ularla idare ettik :)

bu arada evdeki tatlilar bitsinn diye dua ediyorum çünkü hala hergün tatli yiyorum azda yemiyorum üstelik, birde hergün midem bulaniyorr

Mrb kızlar,

Ayyyy herkes farketti diyorsun ya bu çok güzel bir şey yaaa
sen ne güzel dikkat etmişsinn ben tamda ettim desem yalan olurrr çok koşuşturmalı güzel bir bayram geçirdim bendee

Oh gezdin geldin ne güzel sende çok tatlısın şekercim.
Kocaman tebrik sanaaaaaa canım pomocum,iyi yapmışsın kaçamak yapmaışın önüne kar olarak gelecek bak emin ol çok iyi biliyıorum.
Ben malesef o kadar iyi olamadım.Rahat rahat yedim hatta 1 kutu çikolta vermişti patronum gel git dolaptan al ye hemde kahve ve çay ile..çekirdek felan aklına ne gelirde yedm düşünmeden :)))) Aman aman sen öyle yapma sakına..

Bugün siyat elbisemi giydim M beden altınada uzun çizmelerimi bu tabloyu görünce daha zayıflama hevesim olmuyor o yüzden rahat yiyorum çizmem eskiden kapanırken fermuarı zorlardır şimdi şıp diye çıktı mutluyum vallahi..

İyiyim canım kendi adına geldim iş başı öyle işler vardı başlayamadım ama birazdan başlamam lazım erteleyemem
Bayramlar benim için genelde yorucu oluyor..Çok ziyaretimiz oluyor.1 gün evde kaldık oda çamaşır ev işi yaptık hemde dinlendik eşimde hep araba kullanmaktan yorulmuştu :)))
salıdan izine ayrıldık ya arife eşimle kızımla gezdik vssss 1 günü kurban işimizi hallettik.2 ziyaret yaptık bu arada gece eve geldi,k etleri hallettik sabah kalktık ziyaretlere başladık..gece girdik eve 3.gün yine aynı ziyaretlere devam bu yıl birde huzur evi ziyareti yaptık Allahım herkesin kalbine iman nasip eylesin...Rabbim Kimsenin eline düşürmeden çok çektirmeden yanına alsın.
Amin.

Tmam canım sen keyfine bakkkkkk

Canım çok sagol bayram güzel geçti..
Oooo ne yaptın leyyacım acaba regl olacaksınüzerinede kabızmışsın o yüzdendir 3 günde o kadar kilo almanın mümkünatı yokya
Bende bu bayram çok yedim içtim ne su içtim nede yeşilçay ama çok vahım değilim birkaç günde olma zo kadar.Sende ödem vardır.
Ben medese çok turşuyedim elleirm şişti dün yemedim bugünde düzeldi ellerim.

canım sızlerın kılosu ıle benımkı kıyaslanamazkı oyuzden benım daha dıkkat etmeye calısıyor olmam normal aslında. elbıse ve uzun cızme olayını ben de dort gozle beklıyorum. ıdeal kıloda olunca kıs bıterken ya da bahar zamanı yapmayı cok ıstıyorum. ınsaallah 70-80 olursam ozamanlara yanı.

emınım cok yakısmıstır cok guzel olmussundur ohhhh misler gibi.

huzur evı zıyaretınden dolayı senı cok takdır ettım hakıkaten tebrık ederım boyle bır sey dusunup hem de her yıl tekrar edebılen bırı oldugu ıcın.

Back
X