Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kilo aldinmi
Benimde tatlı sorunu tatlinyemeden duramayan biriyim.her.. pazar tarti gunumuz olsun.... bu sefer kilon Inecek benimle takilirsan benimde Inecek spor da yapabilir iz ne yiyoruz yasak yemekle tatli lar onemli olan aksam yemenek... benim sorun aksam yeme ye baslamak birde tatli sorunu ama cozerim burda olursam
yemek yenmese bile onda cok Kalorii var evet.. sutlu tarcin birde bal koymak lazim 1 kasik yemek lazim onun yerineBenimde tatlı sorunu tatlinyemeden duramayan biriyim.![]()
Vallahi ben de 71 kiloydum üç ay önce belki daha fazla olmuştur bilmiyorum sonra bir çay keşfettim bir de kahvesi vardı 20 günde 7 kg verdim şimdi 63 kiloyum ama maalesef hamile olduğum için artık diyet yapamıyorum da ben de kafayı yiyecegim şimdi kilo almaya başladım tekrar bu hamilelere özel diyet var mı acaba ben de bir geleyim buraya çünkü benim içtiğim çayı içiyormuşum sordum içme dedi doğum yaptıktan iki ay sonra dedi yandık boyum sa kısa ztn ıyıce yere yakın olcamyemek yenmese bile onda cok Kalorii var evet.. sutlu tarcin birde bal koymak lazim 1 kasik yemek lazim onun yerine
hamileysen sebze ye kilo almak istemiyorsan mallesef diyet yapma ama ekmek cok yeme isleri ister istemez bunyeye bagli kilo almak. bende oglumda kilo aldim 4 yasinda daha vermedim 70 li kilolar Dan hic olmadigi 90 nim simdiVallahi ben de 71 kiloydum üç ay önce belki daha fazla olmuştur bilmiyorum sonra bir çay keşfettim bir de kahvesi vardı 20 günde 7 kg verdim şimdi 63 kiloyum ama maalesef hamile olduğum için artık diyet yapamıyorum da ben de kafayı yiyecegim şimdi kilo almaya başladım tekrar bu hamilelere özel diyet var mı acaba ben de bir geleyim buraya çünkü benim içtiğim çayı içiyormuşum sordum içme dedi doğum yaptıktan iki ay sonra dedi yandık boyum sa kısa ztn ıyıce yere yakın olcam![]()
Kadınların en büyük derdi cidden ya can sıkıntısı ben caya devam edebılsem ah keske 1ay bıtmeden 63düşmem cok guzel olmustu smdı verdıgım kg gerı cıkıyorum ztn almaya cok meyillim su içsem yarıyor vallahhamileysen sebze ye kilo almak istemiyorsan mallesef diyet yapma ama ekmek cok yeme isleri ister istemez bunyeye bagli kilo almak. bende oglumda kilo aldim 4 yasinda daha vermedim 70 li kilolar Dan hic olmadigi 90 nim simdi![]()
bugun devam.. pazar tarti gunumher.. pazar tarti gunumuz olsun.... bu sefer kilon Inecek benimle takilirsan benimde Inecek spor da yapabilir iz ne yiyoruz yasak yemekle tatli lar onemli olan aksam yemenek... benim sorun aksam yeme ye baslamak birde tatli sorunu ama cozerim burda olursam
pazar tarti gunumdu.. kilo 89.700 gramm. ciktim hadi devam90 kiloyum bana yakin kiloda hirsli arkadas as ariyorum. varsa yazsin lutfen