Merhabalar size yardımcı olabilirim aslındaMerhaba yeni katıldım 79 kiloya yakınım kendime zayıflama arkadaşı arıyorum motivasyon için bu sitede yeniyim tam öğrenemedim henüz
Bol su iç bu aralar salata yeşillik tuketYa bende sorun oluştu 'kilo aldığım dan beri gaz sorunu yasiyorum eskiden yoktu boyle' kara lahana lahana turu daha beter ediyor hic rahat degilim kilo verirsem daha saglik li olurum umarim zayiflamak icin lahana seçemiyorum gaz daha cok yapıyor icinde cok asit var atim cope aslinda cok iyiydi kara lahana turu yemek için
Bol su iç bu aralar salata yeşillik tuket
Ben kur falan hiç denemedim şimdiye kadar. Yada kısa süreli kilo verme diyetleri şok diyet bunları denemedim karsiyimdaEvet canim denerim biktim hic saglikli degil denemek te yarar var
Ben kur falan hiç denemedim şimdiye kadar. Yada kısa süreli kilo verme diyetleri şok diyet bunları denemedim karsiyimda
yeni simdi bugun geldim geri ve kilom 90 kilo en son 79 mus hayal gibi oldu o kilo bana benle baslayan varmi acaba cevap lutfenMerhaba yeni katıldım 79 kiloya yakınım kendime zayıflama arkadaşı arıyorum motivasyon için bu sitede yeniyim tam öğrenemedim henüz
Bende başlayabilirimyeni simdi bugun geldim geri ve kilom 90 kilo en son 79 mus hayal gibi oldu o kilo bana benle baslayan varmi acaba cevap lutfen
selam canim kac kilosunBende başlayabilirim
Bende 83 kiloyum 80 li rakamlarda geliyorum her yıl bu sayfaya 3 yıldır 8 li rakamlardayimselam canim kac kilosun
zayiflama kamplarida fena olmaz arada girsek oraya Cok faydasi varBende 83 kiloyum 80 li rakamlarda geliyorum her yıl bu sayfaya 3 yıldır 8 li rakamlardayim
Bende katıldım gruptayim suan burdan da haberlesirizzayiflama kamplarida fena olmaz arada girsek oraya Cok faydasi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?