Zayıflama diyetleri çöpe :))

galatea

Sümüklü böcek
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2012
184
4
26
Edirne
Hayatım boyunca zayıf kalmak ve bunu kendimi zorlayarak değil doğanın parçası olarak yapmak istiyorum. Piyasada çok fazla diyet var ve hepsi birbirinin tersi peki ona rağmen kilolar niye artıyor sürekli bakıyorum buraya herkes hayatının bir dönemi vermiş kiloları ama nolmuş da gelmiş bu kilolar.
İşte bunları düşünerek geçti 1 yılım diyet yaptım ama inanmadım bile ve geri de aldım.
Şimdi ağırlık mekanizmalarımı dinleyerek kilo verip hayatım boyunca zayıf kalıcam.

Referans noktam
Dr. Ozan Tuncer ' Zayıflama Diyetleri Çöpe'
Zaza Yurtsever 'Korkma Ye'

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Bu aralar ne yapsam da şu kilolarımdan kurtulsam diye düşünüyorum. Uzun zaman önce Dr. Ozan Tunçer'in blog sayfasını okumuştum. Sizin konunuzu okuyunca hatırladım. Ama kitaplarını alıp okumamıştım. Tekrar göz atacağım blog sayfasına ve kitaplarını edinmeye çalışacağım.

Bu arada iki kez diyetisyene gittim ve çok çabuk kilolarımı verdim ama 1-2 yıl sonra aynı kilolar tekrar döndü bana.. Yani Dr. Tunçer'in dediği çok doğru.
Artık diyet sözcüğünü kullanmak istemiyorum.

Bu aralar ne yapsam da şu kilolarımdan kurtulsam diye düşünüyorum. Uzun zaman önce Dr. Ozan Tunçer'in blog sayfasını okumuştum. Sizin konunuzu okuyunca hatırladım. Ama kitaplarını alıp okumamıştım. Tekrar göz atacağım blog sayfasına ve kitaplarını edinmeye çalışacağım.

Bu arada iki kez diyetisyene gittim ve çok çabuk kilolarımı verdim ama 1-2 yıl sonra aynı kilolar tekrar döndü bana.. Yani Dr. Tunçer'in dediği çok doğru.
Artık diyet sözcüğünü kullanmak istemiyorum.

Hepimiz uğraşıp kilo veriyoruz ama sonuçta insanız ve yiyoruz kilolar da geliyor siz canlı bir örneksiniz artık kilo kelimesine bile katlanamıyorum ben.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bunu uygulayan var mı??

Yaşam aldığımız nefes sayısıyla değil,nefesimizi kesen anların sayısıyla ölçülür.

Back
X