Zayıflama Günlüğüm

ecrineren

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2013
31
6
86
35
Antalya
Karbonhidratsız, şeker oruçlu...akşam yemiyerek Sağlıklı beslenerek Birlikte zayıflayalım mı ne dersiniz bana yol arkadaşlığı yapmak isteyen var mı gün gün yediklerimizi yazalım... 72.5 ile bugün başladım şeker ve şekerli gıda almadım sabah yumurta peynir zeytin, öğlen ve öğleden sonra pırasa çorbası ve en son 17.30da koca bir kase yoğurt yedim sabah tartılıp yazacağım bana katılmak isteyen olursa sevinirim...

Günaydın kimse yazmamış :KK43: neyse ben günlüğü ü tutayım 71.8 geldim şimdi mükemmel bir kahvaltı hazırlıyorum mmenemenyapıp peynir zeytin işe yiyeceğim 🥰

Katılabilirim aslında bende uzun zamandır zayıflamak istiyorum ama çok birşey yapamıyorum. 2 3 gün şok bir diyet uygulamak istiyorum galiba

Şok sayılmaz ama benimki, daha çok Karatay Diyeti gibi herşeyden yiyorum ama şekerli,paketli gıda tüketmiyorum bugünde 71.3 geldim dün sabah menemen diye kalktım yerimden omlet yaptım 😂kendime ekmeksiz zeytin peynir yedim, öğlen çorba içtim akşam saat 6 olmadan köfte ve yoğurt yedim lahana turşusu ile şimdi menemen yapıyorum peynir zeytin ile yiyeceğim öğlen bamya çorbası akşam nr varsa yemeyi düşünüyorum ama abur cubur yok yarın sabah yine 500 gram vermiş ölürüm umarım:)

Hala katılan yok 70.3 oldum :) amaç sağlıklı beslenme vücut zaten istediği kiloya kendi kendini çekiyor yeterki sağlıklı beslen :) işlenmii gıda tüketmiyorum herşeyden doyana kadar yiyorum keyfi yemiyorum doudumda masayı terk ediyorum :)

Masallahh. Insallah istedigin kiloya sende en kisa zamanda inersin. 4 ay oldu nerdeyse diyete baslayali 2 gun once 51.1dim. 68 kilo (belki fazlasi vardi tartim yoktu tartilip baslayamadim) kilodan dustum. Gunde 2 ogun seker ekmek kesinlikle olmayacak sekilde tabi arada da pilav makarna yiyerek verdim. Bogazi tutunca hepsi gidiyo.

Masallahh. Insallah istedigin kiloya sende en kisa zamanda inersin. 4 ay oldu nerdeyse diyete baslayali 2 gun once 51.1dim. 68 kilo (belki fazlasi vardi tartim yoktu tartilip baslayamadim) kilodan dustum. Gunde 2 ogun seker ekmek kesinlikle olmayacak sekilde tabi arada da pilav makarna yiyerek verdim. Bogazi tutunca hepsi gidiyo.
İnşallah 🥰🥰🥰🥰 kızım 3 yaşına geldi doğum kilolarından hala kurtulamadım daha doğrusu emzirme kilolarında 🤣🤣 ama böyle düzgün beslememiştim kararlı olmamıştım şuanda kararliyim çok şükür ve gayet iyi gidiyorum diye tahmin ediyorum aynen arada makarna ama makarna yediğimde diğer taraftan kesiyorum :) 68.5

İnşallah 🥰🥰🥰🥰 kızım 3 yaşına geldi doğum kilolarından hala kurtulamadım daha doğrusu emzirme kilolarında 🤣🤣 ama böyle düzgün beslememiştim kararlı olmamıştım şuanda kararliyim çok şükür ve gayet iyi gidiyorum diye tahmin ediyorum aynen arada makarna ama makarna yediğimde diğer taraftan kesiyorum :) 68.5
Abartmadan yiyosan makarnayi kesmene gerek yok canim. Bende ikizlerden kalan dogum kilolarimi verdim. En son 51.0di daha tartilmaya firsat bulamadim. Son gunlerde istahim da yok esimde kiziyo abarttin iyice diyo

Back
X