• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayiflama gunlugum♥

mne91

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2013
370
1
118
BISMILLAH diyerek gunlugumu aciyorum arkadaslar.

Herkese merhabalar :KK3:Ben 24 yasindayim boyum 1.60 ve kiloma gelince o da 67.

Gecmisime bakarsak 10-2012’te 74kilodum. Zar zor 66-67 kilo gelmistim 05-2013’te. Ve Kadinlar Kulubune uye olup arkadaslarin desteyiyle 55 kiloya kadar inmistim :KK61: ah ah.....

Sonrasinda Mubarek Seker bayrami, aile/dost ziyaretleri, ve evdeki lezzetli yemekler derken bir daha pek dogrulamadim acikcasi. Ve o zamandan bugune kadar tekrardan 67 kiloya geri donus yaptim ne yazikki.

:mad:Artik uzun bir aradan sonra kendime bir dur deme zamani geldide geciyor bile. 55 kilodayken bol gelen pantalonlarim simdi dar gelmeye basladi artik. RABBIM’in izniyle hayirli sagilikli bir sekilde tekrardan kilo vericem INSALLAH.

Niyetim buraya gunluk yediklerimi (ve spor) yazmak. Belki bu sekilde daha sorumlu olurum.

Spora gelince aram pek iyi degildir ama bakcam. Ve okulda oglen olarak ne yaparim bildimiyorum ama bakcam artikin.

Hedefim 50 kilo olmak INSALLAH.

Yarindan itibaren notlarima baslicam INSALLAH:KK200:

Günlüğün hayırlı olsun :) Bende 2 sene önce 93 kilodan 58 kilo düşmüştüm :KK50: kulladığım ilaçtan dolayı 7 kilo aldım şuan 65 kiloyum :mad: bu arada boyum 173cm Bende bugünden itibaren yediklerime dikkat ederek eski kiloma kacuşmayı umuyorum :21: inşallah başarırız

Merhaba kizceler:KK68:
Bugun 1nci gunu atlatdim, bakalim bugunki menum:

8.10
2 bardak su ictim
2 tane kraker (buyuk boy diyebilirim, 30 kcal tanesi)
1 domates, 5 siyah zeytin

10.00
500 ml su
1 elma

13.00
500 ml su
2 kraker, 1 bardak hazir sebze corbasi (30 kcal)

16.30
2 bardak su
1 elma

19.00
2 bardak su
2 kofte (yag kullanmadan kizarttim, sadece baharat ekledim)
1,5 haslanmis patates (ezip pure haline getirdim, az sut ve karabiber ekledim

20.45
kurutulmus kayisi (baya yedim diyebilirim:KK22:

okul saatlerim hergun degisik oldugu icin hergun ayni saatlerde yiyemiyorum. Genede elimden geleni yapicam:KK55:

Günlüğün hayırlı olsun :) Bende 2 sene önce 93 kilodan 58 kilo düşmüştüm :KK50: kulladığım ilaçtan dolayı 7 kilo aldım şuan 65 kiloyum :mad: bu arada boyum 173cm Bende bugünden itibaren yediklerime dikkat ederek eski kiloma kacuşmayı umuyorum :21: inşallah başarırız

Saol canim tesekkur ederim:KK68: INSALLAH basaririz canim

Herkese hayirli aksamlar:KK36:

Bugunki listem:

9.00
2 bardak su
2 kraker (30kcal)
1 haslanmis yumurta (karabiber ekledim)
1 domates
5 zeytin

12.00
500 ml su
fazla istaham yoktu

14.30
500 ml su
1 bardak sebze corbasi
2 kraker (30kcal)

18.30
2 bardak su
1 haslanmis tavuk kanati
1,5 patates haslama (az sut ve karabiber ekleyip pure haline getirdim)
yaklasik 1 tatli kasigi kadar haslanmis pirinc (yagsiz-tuzsuz)
kirmizi lahana-havuc salatasi (yagsiz-tuzsuz)

19.30
150 ml fanta

Merhabalar:KK36:

Bugunki yediklerim:

9.30
2 bardak su
1 kraker+cok az sivi yagda 1 yumurta+az karabiber+peynir
4 zeytin
3 krakeri de elma receli gibi bir seyle yedim (hollandada satiliyor ve kalorisi cok dusuk)

12.00
500 ml su
1 bardak sezbe corbasi
2 kraker

15.30
500 ml su
1 elma

17.00
500 ml su
yaklasik 1 kucuk kepce sulu patates yemegi (az yagli)
cok az haslanmis pirinc pilavi (yagsiz-tuzsuz)
kara lahanali ve havuclu salata (yagsiz-tuzsuz)

21.00
2 bardak su
hazir cikolatali puding (dayanamadim napayim:KK22:

hayırlı olsun günlüğün benimde günlüğüm var ve 2 ay önce başladığımda senin gibiydim 5 kilo gitti benim ilk hedefim yılbaşına 60 altında girmek senide takip edeceğim yaşın genç benden kolay verirsin hadi bakalım inşallah azimle kilolar gidecek

hayırlı olsun günlüğün benimde günlüğüm var ve 2 ay önce başladığımda senin gibiydim 5 kilo gitti benim ilk hedefim yılbaşına 60 altında girmek senide takip edeceğim yaşın genç benden kolay verirsin hadi bakalım inşallah azimle kilolar gidecek

Cok saol canim :KK36: beni takip edecegine sevindim dogurusu (daha da motive oldum ALLAH razi olsun. INSALLAH sende diledigin kiloya kavusurun canim ablacim) Ne yazikki haftasonunu biraz batirdim, fazla degil cok sukur, ama fazla su icip tam dengeli besledemedim. Aslinda haftasonu gec yatip gec kalkmaktan kaynaklaniyor. Yarin kaldigim yerden devam edecegim. Annemle ve sinif arkadaslarimla bahse girdip.... bakalim

Arkadaslar kilo cizelgesini ayarlar bolumunde nereye kopyalayacagimi bilen varmi acaba?

Gunaydinlar arkadaslar:KK200:

Okulum gecen hafta tatildi, ve ne yazikki farkettimki tatillerde pek yapamiyorum. aslinsa yapardim, ama gezmeler tozmalar derken olan oluyor iste...

imdi ise gecdigimiz pazartesi gununden beri basladim tekrar, yazmak icin bir turlu firsat bulamadim.

Bakalim pazartesi gunu neler yapmisim (tam hatirliyamiyorum, ama yaklasik olarak yazicam)
*8.00
500 ml su

*9.30
1 tane 30kcalik kraker
1 cok az yagda yumurta (ustune kimyon ve yarim sari peynir ekledim)
3-4 adet siyah zeytin
1 armut

2 bardak su

*12.00
2 barda su
1 kucuk tabak taze fasulye yemegi (cok az yagli ve haslanmis)
az suzme yogurt
1 armut

*15.00
1 elma

*17.00
2 tane izgarada hazir hamburger pisirdim (ekmeksiz tabiiki, marketten 1 pakketin icinde 30 adet oluyor)
2 tane buyuk haslanmis patates (ustune karabiber ekledim)
biraz nohut yemegi (yagsiz, tuzsuz)

2 barkdak su

Sali gunu:
7.15
2 bardak su

8.20
2 tane 30 kcalik kraker

10.30
2 tane 30 kcalik kraker

14.00
2 bardak su
1 buyuk kase makarna salatasi: haslanmis makarna, maydanoz, beyaz peynir, siyah zeytin ve zeytin yagi

2 bardak su

17.30
1 kase puding

Tam yuzde yuz hatirliyamadim ama buyuk ihtimalle boyleydi. Aksama tekrar yazmaya gayret gostericem INSALLAH:KK36:

Hayirli geceler arkedesler:KK37:

Bugun ki yediklerim
7.50
2 bardak su

8.50
2 tane 30kcalik kraker

12.30
1 sekersiz cay

17.30
2 bardak su
2 tane ve yarim etsiz biber dolmasi
biraz salata (az zeytin yagli)

2 bardak su

18.30
1 kucuk kase vanilyali puding

10.50
2 bardak su
1 kac kasik vanilyali puding

Okulda baya yogundum bugun. Ozellikle sabahlari kahvalti yapmak istiyorum, ama bazen yetistiremiyorum malesef. Ama neyse olsun.

Herkese hayirli geceler:KK68:

persembe gunki yediklerim:
9.20
2 bardak su
1 tane 30 kcalik kraker
1 cok az yagda yumurta (ustune kimyom ve sari peynirin yarisi
2 bardak su

12.00
yaklasik 200ml su
1 elma

14.30
yaklasik 200ml su

18.45
2 bardak su
2 izgara hamburger
2 porsiyon patates puresi

2 bardak su

20.00
1,5 kucuk kase vanilyali puding

2 bardak su

23.00
az armut ve elma
1 bardak sekersiz cay
:KK23:

bugunki yediklerim:
7.10
2 bardak su
birkac kasik light meyveli yogurt
yarim elma

10.00 ve 12.30 yediklerim (ayniydi)
yaklasik 100-200 ml civari su
2 adet 30 kcalik krakerin arasina surdugum elma surubunu yedim

18.00
2 bardak su
4 kucuk parca tavuk kanati (haslanmis ve sonrada yagsiz tavada kitirik olana kadar pisirildi)
az bulgur pilavi (tavuk suyuyla)
az havuclu bezelye

20.00
1 kase elma tatlisi (tavada az seker ve tarcinla pisirdim. pisdikten sonra baya pudra sekeri ekledim:oops:

Bakalim haftasonu nasil yapicam...:KK15:

:KK11:

Merhaba kizlar,
bu aralar o kadar yogunum ki okul sinavlar her severinde diyetim askiya aliniyo.
Bu yuzdenden de cok stresliyim aslinda. birsuru odev gelecek hafta sinavlar. RABBIM cumlemize kolayliklar versin INSALLAH.
Ote yandan da yaklasik 2 hafta sonra annemle birlikte tatile gidicez INSALLAH RABBIM izin verirse

bu arada gecen cuma gunu tartilmistim ve cok sasirdim 67den 66kiloya inmisim:KK76:
Hafta sonunda da ne kadar cabalasamda fazla erken kalkamiyorum biturlu yorgunluktan. haliyle uyandiktan sonra ev usulu fastfood oluyo.
cumartesi gunu ev yapimi pizza yedim - gun icerisinde 3 dilim.
birkacta kurabiye

pazar gunu
sadece aksam yegemi o da patates kizartmasi oldu.

:KK34:
Keske eski azmime karaliligima tekrar donebilsem INSALLAH

Bu haftalarda daha cok ders agirlikli olcak benim icin. Kendimi kisitlamamaya calisicam.... bakalim

Back
X