• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

zayıflama hapı

yaprakaraz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2017
1
0
1
31
merhaba bayanlar FX15 hapını aldım ve kullanmakta tereddütlüyüm aranızda kullanan varmı etkıleri ne oldu ..tesekkürler

Canım bir tanıdık otlu Çöplü zayıflama hapları yüzünden bağırsak kanseri olmuş. Bence kullanma canım onun yerine yulaf ye sade yeşil çay var caykurun tenekede ondan demle. Hem daha sağlıklı hem temiz içinde ne olduğunu biliyorsun hap map kullanma

merhaba bayanlar FX15 hapını aldım ve kullanmakta tereddütlüyüm aranızda kullanan varmı etkıleri ne oldu ..tesekkürler
merhaba ben bundan 6 yıl önce fx15 kullandım bir ayda 8 kilo verdim.AMA GECEN YIL BU HAPIN ÜRETİMİ DURDURULMUŞ .ORTADAKİ FX15 LER SAHTEYMİŞ.HAPIN SAHİBİ KENDİ İNTERNET SİTESİNDEN DUYURU YAPTI.BENDE ALMIŞTIM TEKRARDAN YAZDIM HAPIN SAHİBİNE ALMAYIN SAHTE ÜRÜNLER DEDİ.GERCEKTENDE SAHTEYDİ.KALBİM SIKIŞMAYA BAŞLADI 2 HAPTAN SONRA.HEMEN BIRAKTIM

merhaba ben bundan 6 yıl önce fx15 kullandım bir ayda 8 kilo verdim.AMA GECEN YIL BU HAPIN ÜRETİMİ DURDURULMUŞ .ORTADAKİ FX15 LER SAHTEYMİŞ.HAPIN SAHİBİ KENDİ İNTERNET SİTESİNDEN DUYURU YAPTI.BENDE ALMIŞTIM TEKRARDAN YAZDIM HAPIN SAHİBİNE ALMAYIN SAHTE ÜRÜNLER DEDİ.GERCEKTENDE SAHTEYDİ.KALBİM SIKIŞMAYA BAŞLADI 2 HAPTAN SONRA.HEMEN BIRAKTIM
Lütfen büyük harfle yazmayalım, büyük harf bağırmak manasına gelir ve yasaktır.

Back
X