• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

zayıflama hapları

bunny89

Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2013
5
0
16
İstanbul
Herkese merhaba :)

Ben 2 sene öncesine kadar çok kilolu birisi iken 20 kiloya yakın kilo kaybetmiştim kendi çapımda.
Ama canlarım size sormak istediğim bu zayıflama hapları hakkında bilginiz var mı ?

ben hic hap kullanmadim zaten dogum sonrasi kilolarla mucadeledeyim 4 kilo fazlam kaldi veririm ins konuya gelince evremdekilerin hemen hemen hepsi kilo sorunu olanlarla dolu reduktili bir arkadas kulladi kalkp krizi geciriyodu nerdese african mangoyuda kullanan bir arkadas sokakda bayildi dusdu...hollwood 30 days ben dusundum almayi amason duyduklarimdan sonra tavsiye etmem yani deslekleyici illa kullanmak isdiyorsam bitksel cözüm ara derim ...insanin reklamlari görüp duyunca hepsini alip icip zapzayif olasi geliyo gercekden ama hepsi hkayeee bogozi tutmak gerek

Bir yakınım bu haplar yüzünden felç kaldı. Bence daha doğal ve sağlıklı yollarla yapın bu zayıflama işini.

Bunların hepsi zaten palavra olduğu ortada canım benim ama benim merak ettiğim o kadar reklamlarda şöyle böyle şekilli reklamlar yapıyorlar. Hiç sonucunu alanlardan cevap bulamadım internette.

Bu arada çok geçmiş olsun :(

Back
X