arkadaşlar ben 16 yaşındayım boyum1.70 ve 80 kiloyum bir türlü zaıflayamıorum lütfen bana yardım edin
bu baharatın adını bana yazarmısın acaba özeldenMerhaba arkadaslar uzun zamandir forumu takip ediyordum fakat uye olmamisitim ama artik bende sizin ile faydalanicaginiz seyleri paylasmak istedim. Kisa zaman once kilolarimdan muzdarip sizler gibi ne yapabilicegimi arastirip duruyordum taa ki bu urunu buluncaya kadar.. Yaklasik 2 ayda 17 kilo verdim. urunun adini burada veremiyorum sanirim ama ilac degil kesinlikle bir baharat karisimi ve bir program ile yapiliyor porgramda hersey serbest 2 ogun bu baharat karisimini yiyorsunuz ve 1 ogunde istediginiz bir yemek.inanin hic aclik ve halsizlik cekmeden cok cok guzel bir sekilde zayifladim.Harika bir kocluk destegi zaten sahibi olan bayan cok disiplinli ve cok yardimci oluyor size kocluk anlaminda.
Canım 80 kg yasına göre fazla bir kg olabilir ama 100 110 lara göre suan baktıgında çok sanslısın ve 16 kg ileri yaslara göre çok güzel metebolizman hızlıdır velhasın 30 yasındaki bana göre cok sanslısın 3 5 ay azimle çok güzel kilolar veriirsin bence önce bunun farkında ol eger ki disipline olmak istiyorsan diyetisyenden yardım al birileri ile iddaya gir seni motive edecek seyler yap yemeklerini güzel sunumlarla vs gözünü doyur tabi ilk önce doktora git ve tüm degerlerıne baktır troit şeker insülin direnci d vitamini b 12 hormon testleri vs bunlar cok önemli keske senin yasında ve kilonda olsam inanki çok azimli olurdum kendine hedef koy bu yolda ilerle hareketli ol evde dans et yürüyüş yaparkadaşlar ben 16 yaşındayım boyum1.70 ve 80 kiloyum bir türlü zaıflayamıorum lütfen bana yardım edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?