Zayıflama karar verdim yanıma arkadaş arıyorum :)

melebaaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2015
255
443
31
Merhaba arkadaşlar . Aynada ki görüntümden nefret etmeye başladım artık yıllardır pek takmasamda artık kilo vermek istiyorum . Boyum 1.68 kilom:85 . 21 yaşındayım . Bugğn kesin bir kararla başladım . Çok iradeli bi insan olduğum söylenemez o yüzden desteklerinize ihtiyacım var. Tiroid hastayım pko hastalığım var . yıllardır doğum kontrol haplarıyla berbat bi kilo döngüsü içerisindeyim . Çok hızlı kilo verebildiğimi biliyorum ama abur cuburdan ve fass food'dan vazgeçmeden olmuyor ne yazık ki .Eşimin , ailemin iğnelemelerinden dalga geçmelerinden bıktım . Ve hayatımda ilk defa 1 gün düzgün diyet yapabildim . Diyette değil aslında sağlıklı yaşamak için yapmak gerekenler diyelim . menümü yazayım sizlere

Sabah ;
1 bardak yarım çay kaşığı şekerli nar çiçeği çayı (metabolizmayı hızlandırıyor )
1 adet haşlanmış yumurta

Öğlen ;
7 parça Tavuk şiş
1 avuç kadar bulgur pilavı

Ara öğün ;
1 elma

Akşam yemeği;
Yoğutlu közlenmiş biber
1 dilim kepekli ekmek

Gün içinde adet dönemim dolayısıyla tatlı krizimi 1 tane hurmayla giderdim .

Hedefim 1 ayda 10 kilo verebilmek .

Melaba :) boy kilo hemen hemen aynı ikimizin. Bende 21 yaşındayım, trioidim var. Aynen hızlı kilo veriyorum diyete başlayınca ama hep iradesizlikten kaybediyorum sonunda. Arada birbirimizin topiklerine uğrayıp destek olalım seninle.

Bir de nacizane birkaç öneri vereyim. Benim diyetisyenim kesinlikle ilk aylarda metabolizma hızlandırıcı, kilo verdirici çaylar içme, sonraki dönemlerde kilo verme hızını düşürür sadece günde 2 fincan yeşil çay iç demişti. Kepek ekmeğini kansızlık yaptığı için önermiyordu, tambuğday vermişti. Belki seninde işine yarar bunlar.

çok teşekkür ederim tavsiyeler için :) uyacağım . yeşil çayda hiç içilecek gibi değil :) ama dikkat etmezsemde hamile falan kalsam yarım dünya olcağım :)

çok teşekkür ederim tavsiyeler için :) uyacağım . yeşil çayda hiç içilecek gibi değil :) ama dikkat etmezsemde hamile falan kalsam yarım dünya olcağım :)

Bende pek sevmiyordum yeşilçayı, yanlış demliyormuşum meğer. Kaynayan suyla demlemeye çalışırdım siyah çay gibi, acılaşıyormuş öyle olunca, biraz soğumasını bekleyip 70c civarı suyla demlemek gerekiyormuş. Öğrendiğimden beri daha az otsu ve acı gelmeye başladı, aromalılarından da alınca idare ediyor bir şekilde.

Bende pek sevmiyordum yeşilçayı, yanlış demliyormuşum meğer. Kaynayan suyla demlemeye çalışırdım siyah çay gibi, acılaşıyormuş öyle olunca, biraz soğumasını bekleyip 70c civarı suyla demlemek gerekiyormuş. Öğrendiğimden beri daha az otsu ve acı gelmeye başladı, aromalılarından da alınca idare ediyor bir şekilde.
Bide öyle deneyeyim

X