Zayıflama konusunda bilgi ve önerilerinize ihtiyacım var !..

binnur20

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2014
2
0
6
35
Kastamonu
Merhaba arkadaşlarım ve ablalarım foruma yeni üye oldum ama uzun zamandır ne araştırsam hep kadınlar klübünden bakarım güvenilir olduğu için şimdi sizlere vermem gereken 20 kilodan bahsedicem, diyet denen şeyi hiç sevmedim sevmemde yok sabah şunu ye akşam bunu benim bildiğim sabah yenir akşam belirli saatten sonra kesilir bunun bilincindeyim ama vaktim olmadığı için takviye almak istiyorum safran çayı ve herbalife shake ürününü duydum kilo vermemde sizce hangisi etkili olur ? şuan sabah iki kayısı ve 7 otlu çay akşamda yeşilçay içip 20 dk spor yapıyorum önerilerinize açığım şimdiden teşekkürler :)

bu kullandığınız otlar sağlık bakanlığı onaylı olmayıp tarım bakanlığı onaylıdır..öncelikle sizi bu konuda dosthane uyarmak isterim boğazdan kesmedikçe kilo verilmez o bu şukilo verdirmez..kesinlikle karatay hocamın kitabını alın okuyun yada face adresiniz varsa sağlıklı yaşıyoruz sayfasını takip edin kesinlikle karatyı deneyin ben daha önce okadar güzel kilo verdim ki anlatamam 42 bedenden 36 bedene düştüm ve gayet sağlıklı benimde sorunum doğumdan sonra hiç kilo veremediğim gibi kendimi saldığım ve karatay dışında beslendiğim için olan kiloları aldım şuan 44 bedenim yine diyete başlayacağım ama şuan tamamen duygusal sebeplerden kendimi hazır hissetmiyorum o psikolojiye giremedim ama diyete başladığım an tek tercihim karatay olacak sağlıcakla kalın

Merhaba arkadaşlarım ve ablalarım foruma yeni üye oldum ama uzun zamandır ne araştırsam hep kadınlar klübünden bakarım güvenilir olduğu için şimdi sizlere vermem gereken 20 kilodan bahsedicem, diyet denen şeyi hiç sevmedim sevmemde yok sabah şunu ye akşam bunu benim bildiğim sabah yenir akşam belirli saatten sonra kesilir bunun bilincindeyim ama vaktim olmadığı için takviye almak istiyorum safran çayı ve herbalife shake ürününü duydum kilo vermemde sizce hangisi etkili olur ? şuan sabah iki kayısı ve 7 otlu çay akşamda yeşilçay içip 20 dk spor yapıyorum önerilerinize açığım şimdiden teşekkürler :)

Merhaba Binnur, ben Herbalife'ın Shake ürününü kullandım ve bu ürün sayesinde zayıfladım. Aynı zamanda hem çok sağlıklı hem de sabah ve akşam ne yiyeceğini düşünmeden kolaylıkla zayıflayacağın bir ürün. Kesinlikle denemeni öneriyorum, çok memnun kalıcaksın :)

Back
X