- Konu Sahibi wonderfuL_03
-
Merhaba arkadaşlar. Kilo konusunda çok problemli olan ben geldim! Evet kilolu olmasam bile formumu korumak istiyorum ve 1-2 kilo alsam bile bu durum canımı sıkıyor. Sürekli bugün son bugün yemeyeceğim dediysem de kendimi frenleyemiyor ve bir şeyler yerken buluyorum!Adet olmayı bekliyorum fakat bir türlü olamıyorum. Bununda verdiği iştahla ne bulduysam mideye indiriyorum! En son ciddi anlamda tartıya çıktığımda 49 kiloydum. Ve bugün tartıldığımda 52 kilo olduğumu gördüm. Vücudumun su topladığını da var saydığımızda çok fazla kilo almamışım fakat daha fit bir görünüme sahip olmak istiyorum! Yaz sporlarına yazılmayı düşünüyorum ve sabahları 8.30'da kalkıp 1 saatlik yürüyüş yapıyorum tabi fırsat buldukça!. Yiyorum tabi bu aralar çok fazla Adet dönemim bittiğinde ciddi anlamda zayıflamayı düşünüyorum. Konuyu açtım çünkü diyet konusunda beni gruplara almadılar :) ve beraber zayıflayalım diyen arkadaşlar bıraktılar Bu durumda tek çare konu açıp gün gün ya da girme imkanı buldukça yediğimi,içtiğimi, yaptığım sporu, aktiviteyi buraya yazmak! Böylece motivasyonuma sahip çıkmak! Zayıflamak isteyen arkadaşlar varsa da beraberce bunu yapabiliriz!
Merhaba arkadaşlar. Kilo konusunda çok problemli olan ben geldim! Evet kilolu olmasam bile formumu korumak istiyorum ve 1-2 kilo alsam bile bu durum canımı sıkıyor. Sürekli bugün son bugün yemeyeceğim dediysem de kendimi frenleyemiyor ve bir şeyler yerken buluyorum!Adet olmayı bekliyorum fakat bir türlü olamıyorum. Bununda verdiği iştahla ne bulduysam mideye indiriyorum! En son ciddi anlamda tartıya çıktığımda 49 kiloydum. Ve bugün tartıldığımda 52 kilo olduğumu gördüm. Vücudumun su topladığını da var saydığımızda çok fazla kilo almamışım fakat daha fit bir görünüme sahip olmak istiyorum! Yaz sporlarına yazılmayı düşünüyorum ve sabahları 8.30'da kalkıp 1 saatlik yürüyüş yapıyorum tabi fırsat buldukça!. Yiyorum tabi bu aralar çok fazla Adet dönemim bittiğinde ciddi anlamda zayıflamayı düşünüyorum. Konuyu açtım çünkü diyet konusunda beni gruplara almadılar :) ve beraber zayıflayalım diyen arkadaşlar bıraktılar Bu durumda tek çare konu açıp gün gün ya da girme imkanı buldukça yediğimi,içtiğimi, yaptığım sporu, aktiviteyi buraya yazmak! Böylece motivasyonuma sahip çıkmak! Zayıflamak isteyen arkadaşlar varsa da beraberce bunu yapabiliriz!
bu kadar tepkiye gerek yok bence boyu kısa belki?benim yakın arkadaşım 154 boylarında,53 kilo ve yanları falan çıkıyo baya kilo vermeye çalışıyor olamaz mı?
allah aşkına 17 yaşındayım ve 100 kiloyum? ben ne yapıyım?
böyle şeyler yazıpta milleti sinir etmenin alemi yok bence :)
ya arkadaşım 49-52 kilolardan bahsediyorsun.. inan benim gibi kaç tane 80 üzeri kiloya sahip olan kişi okuduysa sinir olmuştur sana.. biz bu bölümde başarmış insanların hikayelerini okumak üzere bulunuyoruz,sen kalkmış tüy gibi olmana rağmen zayıflamaktan söz ediyorsun.. aslında tepkim sadece sana değil, senin gibi çok insan gördüm bu forumda,hiç yazmadım,hep sinir oldum,dalga mı geçiyor bunlar diye.. kabak sana patladı,artık kusura bakma ve lütfen git kilonu koru yter sanırım!..
arkadaş 1.62 boyundaymış sanırım.kendini mutlu hissedeceği kiloyu görmek istiyor tartıda, bu da hakkı değil mi,birileriyle dalga geçmek değil bu bence...hepimizin istediği de bizi mutlu edecek kiloya inmek değil mi?
Burda sinir olucak bi durum yok tatlım. Başarmış insanların öyküsünü okumak üzere bulunuyorsun, bende kendimi başaran bir insan olarak gördüğüm için konu açtım ayrıca zayıflamak için illa 80 kilo olmak gerekmiyor dimi ? Tartıya çıktığımda almış olduğum 1-2 kilo bile ben mutsuz ediyosa ben bunu vermek ve formumu korumak için her yolu deniyosam, başarmak yolunda ilerliyorsam neden sen bunu sorun edipte sinir oluyosun ki? Buranın dalga geçilcek bi platform olmadığını biliyorum ki neden böyle bi çaba içinde olayım? Kimse kimseyi yemesin şimdi. Sinir oluncak bir durum söz konusu değil. Sen de zayıfla o zaman ne diyebilirim ki ?
türkçen de yazı dilin de iyi, güzel sıralıyorsun kelimeleri ama bunlar seni haklı çıkarmıyor malesef... başarmış olduğun bir durum göremiyorum ben,görseydim böyle birşey yazmazdım konuna..1-2 kilo verip,kendini mutlu hissetmen meselesine gelince, onun yeri de burası değil, diyet gruplarına veya ilgili bölüme yazman gerektiğini düşünüyorum, burda kilo vermiş olan insanlar başarı hikayelerini paylaşıyorlar.eğer senin de böyle bir başarın olmuş ve bizimle bunu paylaşacaksan ne ala, mutlu oluruz. ama kalkıp da burda 2 kiloyu nasıl veririm muhabbeti yaparak,senin 2 katı kilona sahip insanları EVET ANCAK SİNİR EDERSİN... kusura bakma, kendini 90 kilo bir insanın yerine koy ve öyle konuş... dediğim gibi hepsinden önce zaten senin yazdıklarının yeri burası değil, ilgililer görür heralde..
not: şahsen tanımadığım biriyle uğraşacak kadar aptal ve boş vakte sahip biri değilim, yazdıklarım şahsına değil,yazdığın konuya olan tepkimdir, tabii ki kırmak istemem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?