Zayıflamada son söz kitabını okuyan varmı?

Ben mp4 almıştım danışman arkadaş kitapda gönderdi 5. bölümdeyim. Kitap güzel mp4le pekiştirince gerçekten faydalı oldu yaklaşık 13 gündür ciddi anlamda bi değişim yaşıyorum psikolojik olarak 2 kilo vermişim tartıya çıkmam yasaktı ama dayanamadım meraktan çıktım :(

ben bu kitabı okudum bitirdim 5 kilo verdim psikolojik olarak kitap güzel ve herşey mantıklı aradan 1 yıl geçti şimdi tekrar okuyacağım ama şu bir gerçek herşey sende bitiyor bu kitapda bunu anlatıyor kilon fazla değilse sonuç gçrürsün ama aşırı kilolarda kesin çözüm değil bence doğru düzgün ve sağlıklı bir uzmandan gerçekleri dinleyip öğrenmelisin ki ona göre bu kitabı okumalısın ben şuan canan karatay diyetini uyguluyorum çok sağlıklı ilgilenmeni tavsiye ederim.

Arkadaşım evet ben zayıflamada son söz kitabını mp3 ünü aldım ve kullandım, ayrıca kampa katıldım, hayatımda bu kadar farkındalığın tadına vardığım bir bilinçaltı çalışması da yapmamıştım, gerçekten de yukarıda garip yazılar yazan çorbacıya da şaşıyorum çünkü bol keseden sallamış doğrusu, çünkü her şeye bilimsel olarak yaklaşıyor ve insanın doğasına aykırı birşey söylemiyor, denemekte fayda var, ben de buradayım her şartta da ispatlarım, artık kiloyla problemim yok !

Guzel konu. Yazari inceledim,kitap yorumlarini incik cincik ettim. Fiyat ucuz ve bana inandirici geldi. Siparis verip deneyecegim. Birkac ay sonra yeniden yazarim,gorusuruz kizlarrr ;)

Kızlar bende kitabı ve görsel ve işitsel kodlama cihazı var. 18 kg verdim. ama sizi zayıflatan bunlar değil yine sizsiniz.
bunlar motivasyonunuzu arttırıyor yanlışlarınızı keşfetmenizi sağlıyor bir çok konu da bilinçleniyorsun. farkındalık kazanıyorsunuz, resmen insan doğasını keşfediyorsun. zayıf insanlar bile keyifle faydalanabilir çünkü için de gerçekten bilgi var ve bilginin değerine kimse paha biçemez...

Bende okumak istiyorum bu kitabı işe yarayanlar yazarsa çok sevinirim :) Bide sadece internetten mi alınıyor bu kitap yoksa kitapçılarda bulabilir miyim ?

kizlar tekrar merhaba konuyu hortlaticam ama bu bilinc kodama in seti var elimde
nete yukleyip linkini paylasmaya calisicam bu arada e book seklinde kitabini mail atabilirim isteyenlere...
bana mesaj atarsiniz maillerinizi
herkese guzel bir gun diliyorum...

kizlar bugun biraz zamanim vardi ve simdi butun elimde olan zayiflama da son soz adina ne varsa topladim ve suan nete atiyorum ,insallah yardimci olur ,elimde olan tum dosyalari koyucagim,konu hakkinda benimj pek bir bilgim yok sadece sizlerle paylasiyorum.herkese bol sans ,az sonra linki aticam indirebilirsiniz burdan...

Arkadaslar telif hakki dolayisi ile suc duyurusunda bulunulmus hakkimda,boyle bir sey oldugunu bilmiyordum,ben kendim yuklemedim bunlari bi arkadasim vermisti,boyle oldugunu bilmiyordum, cok cok u zgunum suan, ins dava acilmaz hakkimda, ilk defa birsey psylasmistim, dosyalari sildim tamamen , sevgiler...

Arkadaslar telif hakki dolayisi ile suc duyurusunda bulunulmus hakkimda,boyle bir sey oldugunu bilmiyordum,ben kendim yuklemedim bunlari bi arkadasim vermisti,boyle oldugunu bilmiyordum, cok cok u zgunum suan, ins dava acilmaz hakkimda, ilk defa birsey psylasmistim, dosyalari sildim tamamen , sevgiler...
telif hakkı nedeniyle hakkında dava açılmış arkadaşlar hala isteyen arkadaşlara duyurulur...

Arkadaşlar ben deniz egeceyi yeni duydum. nette şu anda iki seti var. kitap ikisinde de ortak. CD ler farklı. bilgi almak için mesaj attım. beni aradılar. CD lerde 1 telkinin olduğunu, gönderecekleri cihazda ise 4 telkin olduğunu ve Cd lerin 5-10 kilo için cihazın ise daha yüksek kilolar için uygun olduğunu söyledi. cihazdaki telkinler günde 2 saat sürüyormuş. tabiki cihaz daha pahalı. ama ben karar veremedim. o yüzden araştırma yapıyorum. düzenli kullananlar ne kadar kilo verdi. memnun kaldı mı? pahalı bir ürün alıp kenara koymak istemem. olumsuz yorumları da okuyunca moralim bozuldu. ama açıkçası denemek istiyorum. lütfen özellikle cihazı kullanan veya yakınları kullananlar buraya görüşlerini yazarlarsa çok sevinirim.

Back
X