Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ee ne yapacağız gırtlağımiza sahip çıkacağız gibi görünüyor ama zorKesinlikle önermiyorum. Ben kullanmadım ama öyle çayların uzun vadede böbreklere zarar verdiği söyleniyor (marka olarak değil genel konuşuyorum) Kullanan biri sonrasında hastanelerde gezdim zor toparladım demişti. Sağlıklı yoldan zayıflamaya çalışın
E mecburEe ne yapacağız gırtlağımiza sahip çıkacağız gibi görünüyor ama zor![]()
Allah korusun öyle şeyler söylemeyin.Umarım kilo verebilirim yoksa akıldan ve sağlıktan birşeyler vereceğim kesin
*Bu konuda belirtilen markaları bilmiyorum, hiçbir marka özelinde konuşmuyorum.Kesinlikle önermiyorum. Ben kullanmadım ama öyle çayların uzun vadede böbreklere zarar verdiği söyleniyor (marka olarak değil genel konuşuyorum) Kullanan biri sonrasında hastanelerde gezdim zor toparladım demişti. Sağlıklı yoldan zayıflamaya çalışın
Slm bende zayıflama arkadaşı arıyorum siz bulsunuzmuBende istiyorum öyle bir öneri ama kimsede tık yok zayıflamak için bir arkadaş arıyorum çevremde yok
Kaç kilosun nurtubaSlm bende zayıflama arkadaşı arıyorum siz bulsunuzmu
Sabah tartıldım 80 çıktımKaç kilosun nurtuba
Merhaba. Çay kahve değil ama 2-3 günlük detoxlar yaparak zayıflama sürecinizi başlatmış olursunuz. Belki kilo verdikçe motivasyon kazanıp, sağlıklı bir şekilde beslenerek kilo vermenizi devam ettirebilirsiniz.Zayıflamak istiyorum öneri bir çay kahve memnun kalmış olduğumuz varmı Zt medikal nasıl ,detoksia çay nasıl ???