Zayıflamak için emin adımlarla yürüyorum yihuuu:p

BukalemunNN

Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2013
24
0
6
35
Antalya
MRBLAR ben 23 yaşındayım zayıflamak için her bayan gibi bende bir çok şeyi denedim ama boşmuş gerçekten herşey hareket etmekte bitiyor.Ben çok değil 5kilo vermem gerekiyordu aman çok degilmiş demeyin vermesi gerçekten çok zor helede hareketsiz bir yaşamınız varsaBen hareketli bir işe girmiştim aradan bir ay geçmeden bir baktım ana şakır şakır kilolar gidiyor 5 kiloyu rahatca verdim ama canımda çıktı DAHA SONRA ARADAN BAYA BİR SÜRE GEÇTİ YİNE EVDEYİM İŞ YOK BİŞEY yok baktımki geri almaya başlamışım ana napıcam dedim netten gördüklerimi yapmaya başladım.Daha sonra baktım ki böle olmuycak adam gibi spor yapmaya karar verdim ve bende artık bu süreci burda paylaşıcam 4.gün oldu hergün parkda koşuyorum cnm çıkıyor ama inş işe yarıycak onunla beraber burdaki bir bayandan duydum sarımsak yutuyormuş bnde 4gündür yutuyorum inş onunda etkisi olur. zaten akşamları ekmek yemiyorum alışknlık yaptım az yiyorum ve bu 4 günde 1 kilo vermişim tabi daha önceki yaptıklarımda etkilli olmuştur:)

ve özetlersek ben 168 boylarında 62 kilolarındayım kilom aslında çok uygun açık olmak gerekirse kilodan çok selülitlerden kurtulmak için koşuyorum hadi bana şans dileyin

TEKRAR MRB GÜNLÜKCÜĞÜM Dün günlüğüme yazar yazmaz dışarı koşmaya çıktım kendimi fazla zorlamışım sanırım heycana geldim dizimi incittim öle ilk başta olur agrır tama benimde öle oldu ama üstüne gttim bırakmadım sonuc kötü oldu buğün koşarmıyım bilemiyorum genelde akşam koşuyorum ben:44::44: benimkisi pek günlük gibi olmadı sanırı çünki benim diyet listem yok sadece dikkat ediyorum sarımsagımı yutuyorum aburcuburu azalttım sonracımaa bol bol hareket etmeye çalışıyorum sadece koşmuyorum eve gelip belirlediğim hareketleride yapıyorum çok uzun oldu bnden bukadar şimdili byby günlük

merhaba öncelikle geçmiş olsun :/ ama bu kadar enerjik olman ve sürekli spor yapman çok hoşuma gitti bu gidişle sadece sporla bile kilolardan kurtulup sıkılaşabilirsin azcık yediklerine dikkat ettin mi tamamdır.yemeklere beraber hayır demeye hazır mısın

hihi ivet yemek konusundada dikkat ediyorum mesela akşamları ekmek yemiyorum alışkanlık oldu zaten az yiyorum zaten baktım yemeği kaçırıyorum hop hop napıyosun sen bakıyım kal çabuk çok yedin diyorum kndi kndime arada lahana suyu içiyorum çok rahatlatıyo eger geç saatlerde açıkırsam meyve yiyorum inş sıkılaşırım ya çok istiyorum çok çok

aa unutmuşum selülitler için yosun sabunu kullanıyorum duşdayken güzelce masaj yapıyorum liflede ölü deriyi temizliyorum inş buda işe yarar günlğüme bunuda eklemiş oluyum

Evet yosun sabununu ben de duymuştum hatta bizim evde de vardı galiba ama hiç lahana suyu sarımsak suyu tarzı şeyleri içemiyorum :/ o yüzden lıkır lıkır su içmem lazım.ben de demin yürüdüm ve duş aldım öyle rahatladım kiii kendimi çok iyi hissediyorummmm yarın güneş benim için açacakkk :))

inş senn içinde herşey güzel olur.Yanlız bn sarımsak çayı suyu falan içmiyorum bütn bir şekilde yutuyorum lahanada çok iyi regli zamanında agrısız geçti valla tavsiye ederm

Ben sarımsağı denemeyi düşünüyorum açıkçası :) bugün de okulda hiçbir şey yemiyorum sadece yeşillik ve yoğurt karışımı salatam :)) sen bugün napıcaksın??

AKŞAM BİŞEY YEMESEM İYİ OLUCAK YA UFF dün spor yapamadım dizimden dolayı oturamadım bile acısından buğn yapmam lazım ama insan alışınca hayatında bir eksiklik varmış gibi hissediyor ya birde bizde iki tartı var biri normal tartı diğeri banyo tartısı yani hassas tartı bu baya hassas galiba çnki 62 çıkıyorum normalinde 60 çıkıyorum anlamadım hangisi benim kilom

Ben dün yürüdüğüm için bugün yürüyemem banyodan sonra hasta olucam ama bence sen de çok zorlama dizini.ne olur ne olmaz bu sefer daha fazla ağrırsa hiç yürüyemezsin :18: ben de tartıda 62 çıktım ama normal tartıda 60 ım iki kilo fazla görünüyor.aslında 2 kilo verdim galiba çünkü daha önce 62 ye 64 çıkmıştım d

Buğün dayanamadım koştum sporumu yaptım akşamda ıspanak yidim ekmeksiz sarımsagımı yuttum 1saat bekledim sonra spora çıktım yürürken koşarken falan dizim acımadı ama acısı sonradan çıkmasın amanın ikimizde aynı kilodaymışız peki şimdi bizim kilomuz kaç

Dayanamadın dimi yineee Ben aslında sabah 61 kiloydum ama akşam bi baktım 62 yim zaten bugün yürüme günüm iyice gaza geldim fazla görünce kendimi yarın yine tartışırım bakalım ne kadar çıkıcam

sabahları aç karnına tartılın diyorlar bnde öle yapıyorum buğün bakmadım hergün tartılmıyorm uf zaten yemeğide fazla kaçırdım gibi ya bide benim regli günüm yaklaşıyo şişlik hissediyorum regli olduğumda koşuya çıkıyım mı çıkmıyım mı yaa

Ben de bu aralar çok yedim.dün bildiğin saat sekiz buçukta dayanamadım ve normal ekmek falan yedim doymadım resmen :/ ama bence regl döneminde ne yürü ne de koş.kendini kötü hissetme ama zaten bi iki gün içinde tekrar sönersin. Sadece yediklerine dikkat et yeter bi de adet döneminde acıkırsan battaniyenin altına gir.çünkü acıkmamışsındır karnın ağrıyodur

bu aralar koşmuyorum evde video açıyorum eğitmenle birlikte spor yapıyorum bacaklarım inceldi gibi ama bu sarımsak kötü yaptı bni kabız yaptı sanırım bıraktım bnde ezerek yemek gerekiyormuş sanırım kilom hala aynıya çok sporun üstne düşmedim çünki ciddi ciddi eğitmenle spor yapınca ayaklarım fecii ağrıdı seyrek yapıyorum artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…