- Konu Sahibi BukalemunNN
MRBLAR ben 23 yaşındayım zayıflamak için her bayan gibi bende bir çok şeyi denedim ama boşmuş gerçekten herşey hareket etmekte bitiyor.Ben çok değil 5kilo vermem gerekiyordu aman çok degilmiş demeyin vermesi gerçekten çok zor helede hareketsiz bir yaşamınız varsa
Ben hareketli bir işe girmiştim aradan bir ay geçmeden bir baktım ana şakır şakır kilolar gidiyor 5 kiloyu rahatca verdim ama canımda çıktı
DAHA SONRA ARADAN BAYA BİR SÜRE GEÇTİ YİNE EVDEYİM İŞ YOK BİŞEY yok baktımki geri almaya başlamışım ana napıcam dedim netten gördüklerimi yapmaya başladım.Daha sonra baktım ki böle olmuycak adam gibi spor yapmaya karar verdim ve bende artık bu süreci burda paylaşıcam 4.gün oldu hergün parkda koşuyorum cnm çıkıyor ama inş işe yarıycak onunla beraber burdaki bir bayandan duydum sarımsak yutuyormuş bnde 4gündür yutuyorum inş onunda etkisi olur. zaten akşamları ekmek yemiyorum alışknlık yaptım az yiyorum ve bu 4 günde 1 kilo vermişim tabi daha önceki yaptıklarımda etkilli olmuştur:)
ve özetlersek ben 168 boylarında 62 kilolarındayım kilom aslında çok uygun açık olmak gerekirse kilodan çok selülitlerden kurtulmak için koşuyorum
hadi bana şans dileyin 

ve özetlersek ben 168 boylarında 62 kilolarındayım kilom aslında çok uygun açık olmak gerekirse kilodan çok selülitlerden kurtulmak için koşuyorum