Zayiflamak icin siz neler yapıyorsunuz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi 4344
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

4344

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2012
198
1
26
Tekirdağ
benim problemim şu.gittikçe artan fazla kilolarım var.her hafta başlayıp hafta sonuna doğru bir şekilde bıraktığım diyetler de cabası.daha öncelerde defalarca diyet yaptım.en son olarak dukan diyetini yaptım.bütün fazla kilolarımı verdim.ama şimdi tiksindim galiba yulaf kepeğini asla yiyemiyorum.ama şu kadar zeytin kibrit kutusu kadar peynir diyetlerini de yapamıyorum.günde 1 saat spor yada yürüyüş yapıyorum.ekmek fazla yememeye çalışıyorum.saat 8den sonra da yemiyorum.ama başka bir şeyler daha yapmam lazım.offff :(( lütfen fikirlerinizi paylaşın.

bende sizin gıbı kendımı kasmıyorum şunu yıcem bunu yıcem dıye ama bazı değişiklikler yaptım hayatımda ekmek yok denecek kadar az yıyıyorum makarna ve pilav öyle yuruyui yapıyorum ufak kızımla yanı yeme şeklımı değiştirmek ıstıyorum bıraktığımda daha fazla almak ıstemıyorum 3 ay oldu başlayalı 62 kılodan 57 kıloya duştum az çok bılmıyorum aama gayet sağlıklı beslenmeye çalışıyorum

bende sizin gıbı kendımı kasmıyorum şunu yıcem bunu yıcem dıye ama bazı değişiklikler yaptım hayatımda ekmek yok denecek kadar az yıyıyorum makarna ve pilav öyle yuruyui yapıyorum ufak kızımla yanı yeme şeklımı değiştirmek ıstıyorum bıraktığımda daha fazla almak ıstemıyorum 3 ay oldu başlayalı 62 kılodan 57 kıloya duştum az çok bılmıyorum aama gayet sağlıklı beslenmeye çalışıyorum

bende benzer şeyler yapıyorum.yani ekmeği çok az yiyorum o da kahvaltıda.sabahları yürüyüş ve spor yapıyorum.hergün yada aynı gün içinde birden fazla abur cubur yemiyorum falan.ama öğün öğün diyet listelerine uyamıyorum bir türlü.

aynen cnm bende senın gıbıyım cnm çekerse çıkolatamıda yıyorum benım acelem yok şuana kadar 5 kılo verdım birazdaha versem yeticek ama bu seferde kılomu nasıl sabıtlıycem bılemedım

arkadaşlar bende bi ara fazla kilolarımdan şikayet ediyodum ama bi türlü diyet uygulayamıyorum o diyet listelerine sabit kalamıyorum 1 sene önceki halimi bilenler şimdi beni gördüklerinde inanamıyolar asla veremem diyodum ama şuan her istediğim kıyafeti giyip her istediğimide yiyorum hani derler ya yerken zayıfladım ben 94 kiloydum bi sene önce arkadaşlar şuan 64 kiloya düştüm ama halende veriyorum tek yapmanız gereken hayatınızdan bazı şeyleri tamamen çıkarmak hamurişi makarna pirinç pilavı şeker tatlı abur cubur bunları hayatımdan çıkardım ve düzenli yemek yedim hiç bişeydende kaçmadım herşeydende yedim aslında ayda bir hamur işi ayda bir kızartmada yedim her sabah ve akşam 1 er saat yürüyüş yaptım düzenli gece yatmadan önce ve sabah yataktan kalkmadan egzersizleri yaptım

tşk canım ama halen vermeye devam ediyorum umarım en kısa sürede sizlerde verirsiniz dün bi arkadaşım gördü beni 2 senedir görüşmüyoduk kız inananamadı sen nasıl böyle oldun diye e kolay değil 95 kilolardan 64 kiloya düşünce insanlarda şaşırıyo :D

aynen öyle.aslında çok fazla bi kilom yok fazla.yani 10 kilo versem çok bile olacak.ama bu fazlalıklar göbek çevresinde toplanınca kötü oluyo tabi.

gün içerisinde egzersiz yap pratik ama çözüm olan egzersizler var ben sürekli yapıyorum karın ve kalça lar için ve çok etkili oluyo

Back
X