Evet okul tatil olduğunda diyet yapmasam bile veriyorum hemen 5 kilo ama okul açılınca hemen yine alıyorum ve bundan bıktım kilo almak değil vermek istiyorumPsikolojik ,olarak rahatlamaniz lazim ,ona baglatili olarak sayiflarsiniz bence..
Yanınızda alternatif bir şeyler taşısanız.Evet derdim tam olarak böyle. Stresli yoğun bir okulum var ve stresten sürekli kilo alan yiyen biriyim. Zayıflamak istiyorum ama nasıl yapacağımı hiç bilmiyorum. Acıkıyorum mesela okulda yemiyim diyorum bu sefer çok acıkıyorum gidip bisküvi çay yiyorum ve hemen kilo alıyorum tatlı yerim her stresli olduğumda bana iyi gelir sakinleşirim. Ama kilo aldırıyor. Ben de zayıflamak istiyorum ama bir türlü başaramıyorum
Pskolojik okuldaysan yanina atistirmalik goturebilirsin tatlidan uzak dur 100 kalori alti diyet tarifler var hurma ile yapilan onlari deneEvet derdim tam olarak böyle. Stresli yoğun bir okulum var ve stresten sürekli kilo alan yiyen biriyim. Zayıflamak istiyorum ama nasıl yapacağımı hiç bilmiyorum. Acıkıyorum mesela okulda yemiyim diyorum bu sefer çok acıkıyorum gidip bisküvi çay yiyorum ve hemen kilo alıyorum tatlı yerim her stresli olduğumda bana iyi gelir sakinleşirim. Ama kilo aldırıyor. Ben de zayıflamak istiyorum ama bir türlü başaramıyorum
Yeterince istemiyorsun. Tok tutan lifli besinler ye. Yulaf gibiEvet derdim tam olarak böyle. Stresli yoğun bir okulum var ve stresten sürekli kilo alan yiyen biriyim. Zayıflamak istiyorum ama nasıl yapacağımı hiç bilmiyorum. Acıkıyorum mesela okulda yemiyim diyorum bu sefer çok acıkıyorum gidip bisküvi çay yiyorum ve hemen kilo alıyorum tatlı yerim her stresli olduğumda bana iyi gelir sakinleşirim. Ama kilo aldırıyor. Ben de zayıflamak istiyorum ama bir türlü başaramıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?