Zayıflamak istemek ama asla zayıflayamamak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

LADY VEGA

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2017
8.642
34.371
548
Evet derdim tam olarak böyle. Stresli yoğun bir okulum var ve stresten sürekli kilo alan yiyen biriyim. Zayıflamak istiyorum ama nasıl yapacağımı hiç bilmiyorum. Acıkıyorum mesela okulda yemiyim diyorum bu sefer çok acıkıyorum gidip bisküvi çay yiyorum ve hemen kilo alıyorum tatlı yerim her stresli olduğumda bana iyi gelir sakinleşirim. Ama kilo aldırıyor. Ben de zayıflamak istiyorum ama bir türlü başaramıyorum

Psikolojik ,olarak rahatlamaniz lazim ,ona baglatili olarak sayiflarsiniz bence..
Evet okul tatil olduğunda diyet yapmasam bile veriyorum hemen 5 kilo ama okul açılınca hemen yine alıyorum ve bundan bıktım kilo almak değil vermek istiyorum

Sınav zamanı benimde canım sürekli abur cubur çekiyor ders çalışırken ☹ markette tam evimin karşısı ve gece 12’ye kadar açık olunca kendimi eve kilitleyip anahtarı pencereden atmamak için büyük mücadele veriyorum 😑 ben okuldaki o ketçap mayonezli tostlara,hamburgerlere saldırmamak için minnie mouse’lu saklama kabı seti aldım evden yapıp götürüyorum. 😅 Sizde bir sandviç filan yapıp götürün yanınızda.Yanınada elma,mandalina vs. bir meyve.

Canin birsey cekiyorsa ücte birini ye.
Hem kilo almazsin hem agiz tadindan olmazsin..

bende sizin gibi dertliyim gobek sorunum var kilom gayet iyi aslinda.yalniz acikinca yemek yiyorum ve yedikten sonra cok pisman oluyorum.isteyken saglikli seyler yiyemiyorum genelde oglen doner yemek zorunda kaliyorum sonrasi pismanlik

Başlığı görünce kalp ben dedim :) uzman değilim ama nacizane tavsiye verebilirim , zaten kelin ilacı olsa kendi kafasına sürermiş :)
Tercihleri sağlıklı yapmak lazım örneğin çayla diyet form bisküvilerden yiyebilirsin , gerçi onlar da masum değil ama en azından tok tutma zamanı daha fazla. tatlı seçimleri için de diyet tatlılar yapabilirsinz veya tatlı yerine ben genelde yarım muz + 7,8 fıstık+ 1 tk bal karıştırıp tüketiyorum en azından çok sağlıksız şeyler yememiş oluyorum veya meyve tüketin ama yanında süt olsun mutlaka . Okulda genelde sade kahve içerdim kahve tok tutabiliyor uzunca bir süre . Bir anda kendinizi kasmayın zaten yavaş yavaş yoluna girer :)

Evet derdim tam olarak böyle. Stresli yoğun bir okulum var ve stresten sürekli kilo alan yiyen biriyim. Zayıflamak istiyorum ama nasıl yapacağımı hiç bilmiyorum. Acıkıyorum mesela okulda yemiyim diyorum bu sefer çok acıkıyorum gidip bisküvi çay yiyorum ve hemen kilo alıyorum tatlı yerim her stresli olduğumda bana iyi gelir sakinleşirim. Ama kilo aldırıyor. Ben de zayıflamak istiyorum ama bir türlü başaramıyorum
Yanınızda alternatif bir şeyler taşısanız.
Çantamda minik bir kavanozda daima kuruyemiş olur bir kutuda light süt.
Böylece mesela ani acıkmalarımda hemen açar yerim yolda otobüste vs.
Eğer tatlı istediğim bir dönemse evde ev yapımı bebe bisküvisi yapıyorum siyez unlu balla tadlandırılmış içinde buğday ruşeymş irmik falan oluyor. Onu da atıyorum çantaya 5 6 tane yolda onu kemiriyorum. Bazen çikolata eriyip ona batırır uçlarını..

Ya bak bi de benim " forma girmem lazım öğle yemeği" m var...

1 olgjn muz.
1 tatlı kaşığı bal veya pekmez ( orijinal)
2 yemek kaşıpı dolusu yulaf ezmesi.
2 yemek kaşığı yoğurt
1 tatlı kaşıpı keten tohumu.

Bence çok lezzetli ve doyurucu
Bunu öğlen yesem akşama kadar beni götürüyor.

Pskolojik okuldaysan yanina atistirmalik goturebilirsin tatlidan uzak dur 100 kalori alti diyet tarifler var hurma ile yapilan onlari dene

Okula hazırlıklı gidin,dışarda yemeyeyim diye aldığınız bisküviler yemekten daha fazla kalori içeriyor.İçinde zararlı bir sürü madde olduğu için erken acıktırıyor,vücudun dengesini bozuyor.Abur cuburu hayatınızdan cıkarın.Kahvaltıyı atlamayın,hiçbir öğünü atlamayın.Cok acıkırsanız yanınızda bir sey goturemediyseniz marketten züber gibi fellas gibi hazır meyve barlarından alın.Kuruyemis ayran,kuru meyve olabilir.Sabah yumurtayı kahvaltıdan eksik etmeyin,haftada 3 gün et(beyaz kırmızı) tüketin,3-4 gün sebze tüketin,yemeklerle salata yiyin,yoğurt tüketin.2 lt su için,her gün 1-2 kupa yeşil çay için.Yemeklerinizi kaplara koyup götürün ki inanın maddi manevi katkısı olur.Bunları yapıp veremezseniz gelin beni bulun imkanı yok yani :)

Yeterince istemiyorsun. Tok tutan lifli besinler ye. Yulaf gibi

Sağlıklı beslenip düzenli spor yapmak kilo verdiriyor kendimden biliyorum. Henüz ideal kiloma ulaşmadım ama 2 ayda 10 kilo verdim. Spor olarak havalar sıcakken Ekim gibi 1 saat tempolu yürüdüm. Şuan evde yapıyorum Leslie 3 mil yapan kadının 30 dk lık videoları var onları yapıyorum ve YouTube’dan yağ yakıcı videolar var acayip terletiyor. Her istediğini yiyip kilo alamayanlara nasıl özeniyorum bilseniz☺️ Ben yesem ağır yaşamlara malzeme olurum😂😂😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X