Merhaba bende 1 haftadır diyetteyim 3.1 kilo vermisim 71 ile basladım 67.9dum bu sabah tabi ilk hafta oldugu icin hızlı gitti bundan sonra yavaslayacaktır eminim =) Umarım diledigimiz kilolara ulasırız
ayy nasil verdin o kadar kiloyu?
BENDE BİRAZDAN ÖĞLE YEMEĞİ YIYECEGIM AZ YIYEYenIM DIYE SU TAKVIYESI YAPIYORUM.YESIL CAY PEŞİNDEN:))
DUN TARTILMADIM AMA AKŞAM TARTILACAGIM INSS SONUC GUSEL OLUR YADA PTESI MI TARTILSAM..
CANIM SU AN ÖYLE ÇIKOLATA İSTIYOR KI..ÇALIŞTIGIM YERIN YAKININDA IYIKI MARKET BAKKAL VS YOK:d ALAMIYORUM ISTESEMDE SADECE ETI FORMLAR ALDIM YANIMA:
canım mavi yeşilin kayısılı ve elmalı bisküvitleri var bulursan onlardan al tuvalete çıkartıyor :)) bir de doğadan kayısılı form çayı o da iyi çok bizim evde bitti almak zor geliyor şuan ya
Ben daha yeni uyandım bakalım ne yesem diye düşünüyorummm
kayısılı çay varda ıcemıyorum mıdemı bulandrdı nedense.elmalısını sadesını ıcıyorum.
Birazdan yürüyüş yapıp gelıcem bı 15 dk falan işyerımden cıkıpta.rejımdeyım dıorum izin ısterken basedemıyolar napalım:))
BENDE BİRAZDAN ÖĞLE YEMEĞİ YIYECEGIM AZ YIYEYIM DIYE SU TAKVIYESI YAPIYORUM.YESIL CAY PEŞİNDEN:))
DUN TARTILMADIM AMA AKŞAM TARTILACAGIM INSS SONUC GUSEL OLUR YADA PTESI MI TARTILSAM..
CANIM SU AN ÖYLE ÇIKOLATA İSTIYOR KI..ÇALIŞTIGIM YERIN YAKININDA IYIKI MARKET BAKKAL VS YOK:d ALAMIYORUM ISTESEMDE SADECE ETI FORMLAR ALDIM YANIMA:
Evett tadı kötüü.Ya benim wc problemim var çıkamıyorum wc ye şiş kalıyorum o yüzden çok mutsuzum ya
Şimdi 2 dilim tam buğday ekmeği yedim yarım salatalık,2 dilim peynir,1şekersiz çayy...
Acaba diyorum sinameki mi içsem wc için
aksam tartilirsaniz,gün icnde yediklerini ve ictikleriniz dolayisiyla+2 kilo cikmaniz muhtemel,bu yüzden en iyi sonuc sabah ac karnina kiyafetsiz ve tuvalete ciktiktan sonra tartilirsaniz en dogru sonucu alirsiniz..
Saglikli zayiflamalar
sabhalaeyin ac karnina 2 3 kuru kayisi yiyip üstüne bir bardak ilik su icmeyi denedinizmi?
sabhalaeyin ac karnina 2 3 kuru kayisi yiyip üstüne bir bardak ilik su icmeyi denedinizmi?
kızlar ben sızın grupta degılım ama yazılan son msj ı okuyunca yardım etmek ıstedım
bende dıyet spor ws yapıyorum
bu yuzden wc sorunum cok oluyodu
2 gundr gunde 3 bardak yesıl cay ıcıyorum e sabah cok rahat wc ye gdıyorum
her yemekten sonra ıctım deneyın blkıde bnı yesıl cay rahatlatıyodur
kolay gelsın
Ben acıktımmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?