- Konu Sahibi lightcola fun
- #24.641
naff nerde kaldı yaw
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dilan ne sırayı savması kızz
oğluna bi kardeş lazım tek başına olmazzzzzlmaz:
gelecek kaygım yok elimde mesleğim var hatta Allah kısmet ederse önüm açılcak iyice ama bebek özlemi çok fena kızlar ..
kızımın olmasını istiyorum hatta dünyadaki herşeyden daha çok ..
Hayırlısı olsun tabi ..
belki bi gün banada nasip olur..
gelecek kaygım yok elimde mesleğim var hatta Allah kısmet ederse önüm açılcak iyice ama bebek özlemi çok fena kızlar ..
kızımın olmasını istiyorum hatta dünyadaki herşeyden daha çok ..
Hayırlısı olsun tabi ..
belki bi gün banada nasip olur..
Günaydınnnn kızlarrr geçmişi okuyup geliyorum hemencik
inş.cnm
senin sevgilin yokmu
yap bitane ondan işte![]()
Allah sağlık ve sıhhatle uzun ömür versin size ..inş herşey gönlünce olsun kız evladı farklı tabi benim 2.sınıfa giden kızım var çok tatlı bişey maviş birde dilleri var hergün kavga ediyor benlekaydirigubbakcemile
var ..inş.cnm
senin sevgilin yokmu
yap bitane ondan işte![]()
ben 70 kg dan 45 e düştüm bundan 4 sene önce. şimdi 55 kg yum bunu muhafaza ediyorum. benim sizlere tavsiyem şekeri hayatınızdan çıkarın, tuzu çıkarın. spor yapın ve az yiyin. herkesin metobolizması farklı elbette ama zayıflamak isteyen boğazını tutacak sağlıklı yeşil ağırlıklı beslenecek. birde karanfil, kara biber, limon, elma bu çayı her yemekten sonra... limon, nane, maydonoz bu çayıda her sabah aç karnına için...
herkese merhaba umarm iyisinizdir, buras gerçekten çok faydal hepinizi ayr ayrı kucaklyorum,kardeşlerim,arkdaşlarm ablalarmmmm.. ttl belanz oldum burada.. . ben hastalgmdan bile burada kurtulabileceğimi düşünüyorum.. herkes o kadar iyikiiii .. hemen yediklerime ve yaptklarma geçeyim
yaptklarm:
25 dakika plates ve 100 tam mekik,gün içinde 30 dk. yürüdüm
yediklerim
sabah:
1dilim kepekli ekmek
domates
light peynir
1 adet zeytin
öğlen birşey yiyemedim daşarıdaydm
saat 3:
1 dilim mozakik dankek ( ince bir dilimdi kalorisi merak edenler için 100 kalori olduğunu belirteyim)
saat 5 buçuk :
canm çok çekmişti ve karnm aç değildi. 40 gr. bitter çikolata yedim...
yarm saat sonra:
ıspanak
bir dilim kepek ekmeği
yoğurt yiyecğim, ara öğünlerimde meyve yoğurt ve kaysı olarak devam edeceğim .. nasl kızlar?
ooo ne güzel Allah bağışlasın canım
benimde 2,5 yaşında bir oğlum var
(naf duy naf herkesin çocuğu var sen otur daha ) :roflol::roflol:
hoşgeldin nafcım nasılsın
Vayyy :lepi: tebrik ederimm bilgiler için teşekkürler
akannehir akannehir
Benim de var nolmuşş sempatiksalakcinni hemde 33 yaşında naniknanik naniknanik naniknanik
Günaydın şekerim iyiyim sen nasılsın bayanssulusmile
evet naf doğru dedin valla koca bebeklede uğraşması zor dimi
kızlar aranızda elma kromu kullanan varmı ?? ben nezaman kullansam hep kilo aldımya kötükedihüso
tşk ederim iyiyim
Vayyy :lepi: tebrik ederimm bilgiler için teşekkürler
akannehir akannehir
Benim de var nolmuşş sempatiksalakcinni hemde 33 yaşında naniknanik naniknanik naniknanik
Günaydın şekerim iyiyim sen nasılsın bayanssulusmile