- 5 Temmuz 2008
- 2.265
- 34
- 683
- Konu Sahibi lightcola fun
- #24.701
Selam aygüncüm nbr bayanssulusmile
Afiyet olsun
iyiyim canım işte.benim komşu faaliyetleri çok buara boğazımı tutuyorum Allahtan..sen nasılsın hayatım..Şeniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam aygüncüm nbr bayanssulusmile
Afiyet olsun
Sağol canım olumunekankayizsmile
Ben eskiden her sabah bir kupa içerdim şimdi çokkkk canım isterse :hulya:
Şenizsağol cnm bak sen afiyet olsun demeden gitmedim aklinialirimsmile
hadi kaçtım ben çok acıktım zaten
iyiyim canım işte.benim komşu faaliyetleri çok buara boğazımı tutuyorum Allahtan..sen nasılsın hayatım..Şeniz
Eskiden günde 3 içerdim birde araya t.kahvesi sıkıştırıverirdim sempatiksalakcinni artık sigara içmediğim için azalttım yine İkili iyi gidiyorduŞimdi kahvaltıdan sonra 1 tane içiyorum onu içmezsem de ayılamıyorum sanki :hulya:
aaayyyy bende kahveyi çok sevrim nescafe veya türk kahvesi farketmez günde kesin 2 kupa içerim biri sade biri sütlü ve şekerli 3 yüde sade türk kahvesyle tammalrım içmezsem ayılamıyorummm
vereliniortak tek iyi yaptığım şey krema asla kullanmam sütle içerim ve 8 sendeir şekersiz içiyorum .çayıda kahveyideaaayyyy bende kahveyi çok sevrim nescafe veya türk kahvesi farketmez günde kesin 2 kupa içerim biri sade biri sütlü ve şekerli 3 yüde sade türk kahvesyle tammalrım içmezsem ayılamıyorummm
Şeniz
İyiyim bende canım iş güç koşturmaca :ecrin_bebek:
Sen baya içiyomuşsun canım ohaoldumsmile
Sende içiyomuşsun ohaoldumsmile
Eee kızlar selülitler ne alemde peki aklinialirimsmile aklinialirimsmile
ya ben kepek ekmeğinin tadını sevdiim için yiyorumeda senin hala kepek ekmeği yemene bile şaşırıyorum
ay valla haklısın ıvırzıvır çok seviyorum napim,ama bi ilerleme var sanki ya kahvaltımı arttırdım meyve çok yiyorum kayısıya da başladım sebze yoğurt ekmek yiyorum felan .. offf
Edacım yine sağlıklı beslenmiyorsun ıvır zıvır şeylerde geçiştiriyorsun öğünlerini -tatlicadiarzu-
eda sen hala ne diyeti ne sporu yapıyosun yaa söz dinlemen için ne yapmak lazım anlamadım kiklava:
ya ben kepek ekmeğinin tadını sevdiim için yiyorumkızlar sonu ölümle sonlanabilecek bir hastalığa yakalandım ve çareyi burda sizlerle bulmaya çalışıyorum
eskiye göre daha fazla yemiyormuyum sanki yaaa , diyet yapmıyorum,canımın istediği şeyleri yiyorum[/
at balık tavuk ye eda
canın ne istiyorsa onu ye
çok fazla spor yapma bence vucudun kendini toparlayana kadar
bugün öğle yemeğim
yağsız çorba(anneme tamamen yasak yağ bazen onun yemeklerinden otlanıyorum)
2 küçük parça tavuk göğsü
1 kaşık pilav
neskafeyi ve türk kahvesini şekersiz düşünemiyorum ve kremasız
öğlen menüm
mercimek çorba
2 adet kadınbudu köfte
ayran
ama nedense çok yemişim gibi geldi
bence iyiöğlen menüm
mercimek çorba
2 adet kadınbudu köfte
ayran
ama nedense çok yemişim gibi geldi
zamanla alışılıyor cnmneskafeyi ve türk kahvesini şekersiz düşünemiyorum ve kremasız
ya ben kepek ekmeğinin tadını sevdiim için yiyorumkızlar sonu ölümle sonlanabilecek bir hastalığa yakalandım ve çareyi burda sizlerle bulmaya çalışıyorum
eskiye göre daha fazla yemiyormuyum sanki yaaa , diyet yapmıyorum,canımın istediği şeyleri yiyorum
kızlar 5 i biryerde zayıflamaya yardımcı acaba bir bilginiz varmı