Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

Sağol canım olumunekankayizsmile

Ben eskiden her sabah bir kupa içerdim şimdi çokkkk canım isterse :hulya:

Eskiden günde 3 içerdim birde araya t.kahvesi sıkıştırıverirdim sempatiksalakcinni artık sigara içmediğim için azalttım yine İkili iyi gidiyordu :1: Şimdi kahvaltıdan sonra 1 tane içiyorum onu içmezsem de ayılamıyorum sanki :hulya:

aaayyyy bende kahveyi çok sevrim nescafe veya türk kahvesi farketmez günde kesin 2 kupa içerim biri sade biri sütlü ve şekerli 3 yüde sade türk kahvesyle tammalrım içmezsem ayılamıyorummm

sağol cnm bak sen afiyet olsun demeden gitmedim aklinialirimsmile
hadi kaçtım ben çok acıktım zaten
Şeniz

iyiyim canım işte.benim komşu faaliyetleri çok buara boğazımı tutuyorum Allahtan..sen nasılsın hayatım..Şeniz

İyiyim bende canım iş güç koşturmaca :ecrin_bebek:

Eskiden günde 3 içerdim birde araya t.kahvesi sıkıştırıverirdim sempatiksalakcinni artık sigara içmediğim için azalttım yine İkili iyi gidiyordu :1: Şimdi kahvaltıdan sonra 1 tane içiyorum onu içmezsem de ayılamıyorum sanki :hulya:

Sen baya içiyomuşsun canım ohaoldumsmile

aaayyyy bende kahveyi çok sevrim nescafe veya türk kahvesi farketmez günde kesin 2 kupa içerim biri sade biri sütlü ve şekerli 3 yüde sade türk kahvesyle tammalrım içmezsem ayılamıyorummm

Sende içiyomuşsun ohaoldumsmile

Eee kızlar selülitler ne alemde peki aklinialirimsmile aklinialirimsmile

vereliniortak tek iyi yaptığım şey krema asla kullanmam sütle içerim ve 8 sendeir şekersiz içiyorum .çayıda kahveyide
Şeniz

İyiyim bende canım iş güç koşturmaca :ecrin_bebek:

Sen baya içiyomuşsun canım ohaoldumsmile

Sende içiyomuşsun ohaoldumsmile

Eee kızlar selülitler ne alemde peki aklinialirimsmile aklinialirimsmile

selülit yaptığı bir gerçek ama biraz da genetik galiba .. Biraz var tabii sık kilo aldığım dönemlerde daha çok beliriyor

bugün öğle yemeğim
yağsız çorba(anneme tamamen yasak yağ bazen onun yemeklerinden otlanıyorum:1:)
2 küçük parça tavuk göğsü
1 kaşık pilav

eda senin hala kepek ekmeği yemene bile şaşırıyorum
ya ben kepek ekmeğinin tadını sevdiim için yiyorum :( kızlar sonu ölümle sonlanabilecek bir hastalığa yakalandım ve çareyi burda sizlerle bulmaya çalışıyorum:( eskiye göre daha fazla yemiyormuyum sanki yaaa , diyet yapmıyorum,canımın istediği şeyleri yiyorum

Edacım yine sağlıklı beslenmiyorsun ıvır zıvır şeylerde geçiştiriyorsun öğünlerini -tatlicadiarzu-
ay valla haklısın ıvırzıvır çok seviyorum napim,ama bi ilerleme var sanki ya kahvaltımı arttırdım meyve çok yiyorum kayısıya da başladım sebze yoğurt ekmek yiyorum felan .. offf

ya ben kepek ekmeğinin tadını sevdiim için yiyorum :( kızlar sonu ölümle sonlanabilecek bir hastalığa yakalandım ve çareyi burda sizlerle bulmaya çalışıyorum:( eskiye göre daha fazla yemiyormuyum sanki yaaa , diyet yapmıyorum,canımın istediği şeyleri yiyorum[/

at balık tavuk ye eda
canın ne istiyorsa onu ye
çok fazla spor yapma bence vucudun kendini toparlayana kadar

bugün öğle yemeğim
yağsız çorba(anneme tamamen yasak yağ bazen onun yemeklerinden otlanıyorum:1:)
2 küçük parça tavuk göğsü
1 kaşık pilav

Az yemişsin gibi geldi bana canım ohaoldumsmile

neskafeyi ve türk kahvesini şekersiz düşünemiyorum ve kremasız

Şekersiz içmeye alıştın mı şekerli tadını düşünemiyosun balım sempatiksalakcinni ben özellikle çayda şekere tahammül edemiyorum tadını bozuyor çayın ohaoldumsmile

öğlen menüm
mercimek çorba
2 adet kadınbudu köfte
ayran

ama nedense çok yemişim gibi geldi

Kadınbudu köffteeeeeeee bayılırımm cokacimcoook acıktım galiba ben yaa :kedi:

öğlen menüm
mercimek çorba
2 adet kadınbudu köfte
ayran

ama nedense çok yemişim gibi geldi
bence iyi
neskafeyi ve türk kahvesini şekersiz düşünemiyorum ve kremasız
zamanla alışılıyor cnm
ya ben kepek ekmeğinin tadını sevdiim için yiyorum :( kızlar sonu ölümle sonlanabilecek bir hastalığa yakalandım ve çareyi burda sizlerle bulmaya çalışıyorum:( eskiye göre daha fazla yemiyormuyum sanki yaaa , diyet yapmıyorum,canımın istediği şeyleri yiyorum

Edacım biliyoruz cnm. Çok da üzülüyoruz Şöyle bir şey yapsan çoğu zaman menünde abur cubur özellikle çikolata görüyorum Bunların yerlerine adam akıllı birer porsiyon yemekler koysan menüne Yine az ye ekmeğini ama kepek olmasın kansızlık yapma duruuda var çünkü mesela daha tam buğdaya ,tahıllıya geçebilirsin hem daha besleyici olur senin için. Aburcuburu kes onların yerine meyve koy cnm Normal porsiyonlarda beslenmeye geç artık. Yeme şeklin değişmedi eda ..bu şekilde daha çok kilo vermeye devam ediceksin çünkü.

öğlen menüm

az mercimek çorba
2 yk pilav
2 yk sosis sote
3-5 tane ince patates kızartma
cacık
sositososito

Son düzenleme:
Back
X