- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #25.181
evet yaaa son yarım saat senin
1,5 saat benim
nihan tut elimi tey tey :teytey:
one two three foraaaaaaaaaaaaaaa :dance::dance:
(ibo ca )
kızlar biz yokken çok yazışmayın yaa takip etmesi zor oluyo :tomato:
4 gün kız nasıl yazmasınlar
nihan sana hem perşembe hem cuma mı kııııııııııııııııı
evet canım aynen öle kamudayım ben
giderayak güldürdün beni valla:roflol:kızlar hepinize slm yazdıklarınız okuyana kadar siz bir okadr daha yazoyorsun ben yetişene kadar hepiniz gidiyorsunuz....
yaaaaa neee güzellll bende şu kpss den iyi bir puan alsamda ben de olsam kamu personeli... İlk girdiğimde zabıta olabiliyordum uyuz eşim izin vermedimafoldumben o yüzden bu sefer daha yüksek bir puan almam lazım
kızlar ben bugün kaçamak yaptım ama şuan ölmek üzereyim eşimle bankaya gittik krdi işlemlerini bklerken çok acıktım ya hep onun yüzünden onu yiyelim mi bunu yiyelim mi falan sonra piza yemeye karar verdik o ortaboy piza istedi ebn küçük boy 3 dilim piza yedim ama midem yüzünden ölmek üzereyeyim yaaa ben tam sopalaığım heee bu arada kredimiz onaylandık evi alıyoruz.....delikafaduldenhihoyyyt
Ayyyyyyy çok sevindim canım benim Allah güzel günlerde oturmak nasip etsinnnnnnn olumunekankayizsmile a.s.kızlar ben bugün kaçamak yaptım ama şuan ölmek üzereyim eşimle bankaya gittik krdi işlemlerini bklerken çok acıktım ya hep onun yüzünden onu yiyelim mi bunu yiyelim mi falan sonra piza yemeye karar verdik o ortaboy piza istedi ebn küçük boy 3 dilim piza yedim ama midem yüzünden ölmek üzereyeyim yaaa ben tam sopalaığım heee bu arada kredimiz onaylandık evi alıyoruz.....delikafaduldenhihoyyyt
cnm boşver şimdi pizzayı
ev alacak olmanıza çok sevindim sositososito
pizzayla bunu kutlamışın sayalım
kira çok kötü bir şey
Allahımmm beni de kiradan kurtar bana da ev nasip et lütfennn :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?