Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

kızlar hepinize slm yazdıklarınız okuyana kadar siz bir okadr daha yazoyorsun ben yetişene kadar hepiniz gidiyorsunuz....

bugünkü men
sabah
1brşekersiz çay
1dilim ekmek
soğanlı domates kavurması
1kk peynir,1domates
3zeytin
ara-1mandalin
öğle
yarım kase mercimek çorbası yanında marul salata
ara-1armut,1mandalin
yarım saat egzersiz

kızlar ben bugün kaçamak yaptım ama şuan ölmek üzereyim eşimle bankaya gittik krdi işlemlerini bklerken çok acıktım ya hep onun yüzünden onu yiyelim mi bunu yiyelim mi falan sonra piza yemeye karar verdik o ortaboy piza istedi ebn küçük boy 3 dilim piza yedim ama midem yüzünden ölmek üzereyeyim yaaa ben tam sopalaığım heee bu arada kredimiz onaylandık evi alıyoruz.....delikafaduldenhihoyyyt

evet canım aynen öle kamudayım ben

yaaaaa neee güzellll bende şu kpss den iyi bir puan alsamda ben de olsam kamu personeli... İlk girdiğimde zabıta olabiliyordum uyuz eşim izin vermedimafoldumben o yüzden bu sefer daha yüksek bir puan almam lazım

kızlar hepinize slm yazdıklarınız okuyana kadar siz bir okadr daha yazoyorsun ben yetişene kadar hepiniz gidiyorsunuz....
giderayak güldürdün beni valla:roflol:
yaaaaa neee güzellll bende şu kpss den iyi bir puan alsamda ben de olsam kamu personeli... İlk girdiğimde zabıta olabiliyordum uyuz eşim izin vermedimafoldumben o yüzden bu sefer daha yüksek bir puan almam lazım

ben memur değilim maalesef ya ama kpss gircem olurum inş

cnm boşver şimdi pizzayı
ev alacak olmanıza çok sevindim sositososito
pizzayla bunu kutlamışın sayalım
kira çok kötü bir şey
Allahımmm beni de kiradan kurtar bana da ev nasip et lütfennn :Saruboceq:

Ayyyyyyy çok sevindim canım benim Allah güzel günlerde oturmak nasip etsinnnnnnn olumunekankayizsmile a.s.

cnm boşver şimdi pizzayı
ev alacak olmanıza çok sevindim sositososito
pizzayla bunu kutlamışın sayalım
kira çok kötü bir şey
Allahımmm beni de kiradan kurtar bana da ev nasip et lütfennn :Saruboceq:

Aminnnnnnnn :Saruboceq: Allahım banada lütfenn sempatiksalakcinni şöyle 700 mt2 10-15 odalı bir villa nasip eyle sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni hayallerimi sınırlayamam canım :dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…