- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #26.121
Önceliklee avon for away gerçekten tam bir gece parfümü çok hoş ama ağır bir kokusu var bende parfümü,deodorantı,pudrası,koltuk altı zımpırtısı ve topuk kremi var tam takım yani buram buram kokuyorsun hepsini sürünce
Canım ben gün içinde 8-10 defa parfüm kullanıyorumbir seferde tepeden tırnağa 6 kere pıs pıs ( o nasıl bir sestir ) yaptığımı düşünürsek iyi bile dayanıyo vallahi
valla olala bu konu çok karışık bir konu
senin dediğin doğru ama çocuklar da anne özlemi çekerek büyüyor
hem yarına çıkacağımızın garantisi yok boşu boşuna sıkıyoruz kendimizi
özge zor ama oğlun seneye yuvaya gidecek yaşa gelecek.. sonrası da çabucak geçecek.. böyle güzel işi kesinlikle bırakma bence.. ev de alırsınız.. kirayla insan hem sürekli stres oluyo hem de hiç para biriktiremiyo..
naf seni evkadını olarak düşünemiyorum yani ilk 2 yıl sonrasında en azından..
zaten hepimizin çalışma nedeni maddiyat değil mi
her erkeğe iyi maaş verseler
bir tane kadın çalışmaz
düşün düşün canım
beraber hamile kalalım diom
aromadisiac ben beğenmedim kokusu ağır geldi birde kalıcı değil
tabiki for a wayden yana kullanırım tercihimi
hatta aromadisiac bu katalogda baya bir düşmüştü almadım
bende de var hepsi bende buram buram kokuyorum hepsini sürünce he
Önceliklee avon for away gerçekten tam bir gece parfümü çok hoş ama ağır bir kokusu var bende parfümü,deodorantı,pudrası,koltuk altı zımpırtısı ve topuk kremi var tam takım yani buram buram kokuyorsun hepsini sürünce
Canım ben gün içinde 8-10 defa parfüm kullanıyorumbir seferde tepeden tırnağa 6 kere pıs pıs ( o nasıl bir sestir ) yaptığımı düşünürsek iyi bile dayanıyo vallahi
valla paket olarak tı ama kaçtı hatırlamıyorumöpücüksmiley
kaça düştü cnm ben takip ediyodum kaçırmışım..
herkezin teninde farklı durur ben alayımmı die koklattım eşime aromadisiacı beğenmedi eşimaromadisiacla far awayi kıyaslasanıza kızlar
naf çok ağır olmuyo mu öyle
ben kışa yakışan baharatlı bişi arıyorum aslında aromadisiacı beğendim ama far away hiç denemedim..
aromadisiacla far awayi kıyaslasanıza kızlar
naf çok ağır olmuyo mu öyle
ben kışa yakışan baharatlı bişi arıyorum aslında aromadisiacı beğendim ama far away hiç denemedim..
Bende kendimi düşünemiyorum hehesürekli kek,börek yapan gün gün dolaşan bi tip (kimse yanlış anlamasın ara sıra böyle hayaller kurarım da )
Hem öyle hem değil
Bunları konuştuk seninle biliyosun kuzum kendi paranı kazanmak gibisi yokistediğin şeyi (makyaj malzemesi,ayakkabı,çanta vs ) eşin saçma buluyor diye alamamak gibi bir derdin yok
en basit örnekk tam 32 tane çantam var büyük,küçük ama ben hala çanta bakıyorum eşim dedi sana inanmıyorum hala mı çanta bakıyosun evdekileri kim kullanacak dedi bende sen anlamazsın bu çantaya ihtiyacım var dedim yenisini aldım
şimdi ben çalışmayan bir bayan olsaydım ( lütfen bu sözlerimi yanlış anlamayınçok korkuyorum yanlış anlaşılmaktan) diyelim ki 100 TL paramız var evde tüp bitmiş çanta mı alırdım tüpü mü doldururdum ?
ince noktalar vareşim 5.000 TL - 10.000 TL maaş alsa neyse
Bakalım hayırlısı nihanımm
türk erkeklerinden dertliyim ben
en medenisi bile kadını hizmetçi gibi görüyo bence
ay neyse bu konuyu kapatalım çünkü bu konu insanın ruh haline göre bile değişebiliyor
Ya Nafçım evde tüp bitse ben yine üstümdeki parayla çanta almam tüpü doldururum. Benimde huyum çok kötü ben para harcamaya kıyamıyorum harcadım mı pişman oluyorum ben hep biriktirmeyi seviyorum sonra hep sayıyım onları hep kenarda olsun ama harcamıyım...
kızlar belki bu konu beni biraz aşar ama hiç düşünmeden çocuk sahibi olmaya bakın o duyguyu yaşamak eminmki bişeye değişilmez...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?