Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

aromadisiacla far awayi kıyaslasanıza kızlar

naf çok ağır olmuyo mu öyle

ben kışa yakışan baharatlı bişi arıyorum aslında aromadisiacı beğendim ama far away hiç denemedim..

valla olala bu konu çok karışık bir konu
senin dediğin doğru ama çocuklar da anne özlemi çekerek büyüyor
hem yarına çıkacağımızın garantisi yok boşu boşuna sıkıyoruz kendimizi

iyi de cnm eski jenerasyona bak kadın evin içinde hep ne istediği bişii alabiliyo ne bi yorum getirebiliyo ne farklı bi çevresi oluyo öyle boğulurdum ben.. inan para kazanmasak durum çok değişmezdi.. ama çok iyi bi adamla evlenirsin uyumlusundur o ayrı..

Bende kendimi düşünemiyorum hehe sürekli kek,börek yapan gün gün dolaşan bi tip (kimse yanlış anlamasın ara sıra böyle hayaller kurarım da )

zaten hepimizin çalışma nedeni maddiyat değil mi
her erkeğe iyi maaş verseler
bir tane kadın çalışmaz

Hem öyle hem değil

Bunları konuştuk seninle biliyosun kuzum kendi paranı kazanmak gibisi yok istediğin şeyi (makyaj malzemesi,ayakkabı,çanta vs ) eşin saçma buluyor diye alamamak gibi bir derdin yok

en basit örnekk tam 32 tane çantam var büyük,küçük ama ben hala çanta bakıyorum eşim dedi sana inanmıyorum hala mı çanta bakıyosun evdekileri kim kullanacak dedi bende sen anlamazsın bu çantaya ihtiyacım var dedim yenisini aldım

şimdi ben çalışmayan bir bayan olsaydım ( lütfen bu sözlerimi yanlış anlamayın çok korkuyorum yanlış anlaşılmaktan) diyelim ki 100 TL paramız var evde tüp bitmiş çanta mı alırdım tüpü mü doldururdum ?

ince noktalar var eşim 5.000 TL - 10.000 TL maaş alsa neyse

Bakalım hayırlısı nihanımm

bende de var hepsi bende buram buram kokuyorum hepsini sürünce he
bana ağrı gelmiyor
öpücüksmiley

kaça düştü cnm ben takip ediyodum kaçırmışım..
valla paket olarak tı ama kaçtı hatırlamıyorum

ben kışa yakışan baharatlı bişi arıyorum aslında aromadisiacı beğendim ama far away hiç denemedim..
herkezin teninde farklı durur ben alayımmı die koklattım eşime aromadisiacı beğenmedi eşim

aromadisiac'a oryantal-baharatlı-çiçeksi diyo

far awayse oryantal-çiçeksi diyo

ben baharatlı bişi arıyorum sanırım böyle karabibersi

Ağır oluyor bebeğim o yüzden çok özel gecelerde sürüyorum 2 senedir bitmedi

diğer parfüm hakkında bilgim yok canım

işte naf benimde dediğim
insan ikili düşünüyor
tabii şu an çocuk olmadığı için daha rahat konuşabiliyorsun
ama çocuk olduğu zaman herşey senin dediğin gibi olmuyor

Son düzenleme:

Ya Nafçım evde tüp bitse ben yine üstümdeki parayla çanta almam tüpü doldururum. Benimde huyum çok kötü ben para harcamaya kıyamıyorum harcadım mı pişman oluyorum ben hep biriktirmeyi seviyorum sonra hep sayıyım onları hep kenarda olsun ama harcamıyım...

kızlar belki bu konu beni biraz aşar ama hiç düşünmeden çocuk sahibi olmaya bakın o duyguyu yaşamak eminmki bişeye değişilmez...

Cimrilik sezdim sende

kızlar belki bu konu beni biraz aşar ama hiç düşünmeden çocuk sahibi olmaya bakın o duyguyu yaşamak eminmki bişeye değişilmez...

çocuk çok farklı bir şey canım ya paha biçilemez
ben bir senelik evliyken hamile kaldım, hamileyken bile çok acele oldu fln diyordum
ama o doğduktan sonra keşke ilk geceden hamile kalsaydım niye bir sene beklemişim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…