- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #26.921
ihracat çalışıyo firma canım.ihracatıda ben yapcam.nerden baksan insanın 2-3 saatini alır.ama ondan sonra rahatım.ya internet varmıdır bilemiyorum şu anda.ama vardır diye tahmin ediyorum çünkü doları dövizi kurları bilmem neleri sürekli takipte olmam lazım.merviş hayırlı olsun inş.çok güzel geçer canım işinde çok rahat olur kk dan çıkmazsın inş.
ben oğluşu yatırayım iyi geceler herkese
selam kızlar nasılsınız.ben anca girebildim.iş görüşmesinden gelirken kapının önündeydimki tam misafirim geldi çat kapı.uyuz oldum.yeni gittiler.he bu arada yarın işe başlıyorum.sabah kalkınca bildiririmim yapcamki işyerinde internet vardır ama ilk günler giremeyebilirim canlarım.
tinkerbell merak ettim seni nerelerdesinn
yarın bildirimi yapapamam sabah şimdii yazıyorum nafım kayıtlara geçilsinn:)))))
61.7:)) merveciç çok sevindim hayırlı oslun cnm..
tıkelebelli çok merak ediyorum hiç böyle yapmzzdı yaaaaaaaa
kuşummm nerdeydinn senn çok merak etikkk yaffffffffffffff:18:
ama çok merak etimm her giridgimde yazdımmm gitii dedimmAlmışsın mesajımı sorma ya çok da sıkıldım bilgisayarsız ne biliyim ben bozuldu bilgisayar yaptırdı kocam ama inşallah sorun çıkmaz oyun oynarken yine atmış onuşu anda bir sıkıntı yok ama bakaıcaz artık
:78: :84: :82: ay bunlar ne güzelll :92:
ama çok merak etimm her giridgimde yazdımmm gitii dedimm
Canım benimmyok kız gitmem habersiz ben biyere
Sen neler yapdın doktor sonucun çıktımı son zamanlarda doğru düzgün konuşamıyordukta geçmişide okuyamadım çok yazılmış
[
gitimm tabiii fıtık çıkmadı ayak mr normal bel filmi normal..ama aygaım agrıyor haal
selam kızlar nasılsınız.ben anca girebildim.iş görüşmesinden gelirken kapının önündeydimki tam misafirim geldi çat kapı.uyuz oldum.yeni gittiler.he bu arada yarın işe başlıyorum.sabah kalkınca bildiririmim yapcamki işyerinde internet vardır ama ilk günler giremeyebilirim canlarım.
bilimyorumkiiiee neden ağrıyormuş bişey de çıkmamış
[
slmm cikooo iyiz sennn
of seni buldum nete bişeyler oldu dün yoktuuBenimde şu an internet çok kasıyor hallolmadı mı acaba yaaa :26:
bilimyorumkiii
aykta sinir sııkşmış galiba bişe yok diyolarr ama var agrı yafff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?