Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

merviş hayırlı olsun inş.çok güzel geçer canım işinde çok rahat olur kk dan çıkmazsın inş.
ihracat çalışıyo firma canım.ihracatıda ben yapcam.nerden baksan insanın 2-3 saatini alır.ama ondan sonra rahatım.ya internet varmıdır bilemiyorum şu anda.ama vardır diye tahmin ediyorum çünkü doları dövizi kurları bilmem neleri sürekli takipte olmam lazım.
ben oğluşu yatırayım iyi geceler herkese

iyi geceler canım :126: :122: :125: :103: :102:

mervecim hayırlı olsun işin :) çok sevindim.

tinkerbell merak ettim seni nerelerdesinn

yarın bildirimi yapapamam sabah şimdii yazıyorum nafım kayıtlara geçilsinn:)))))

61.7:)) merveciç çok sevindim hayırlı oslun cnm..

tıkelebelli çok merak ediyorum hiç böyle yapmzzdı yaaaaaaaa

slm kızlar meraklandırmışım sizleri anca girebildim bilgisayar bozuldu eşimde arkadaşına götürmek zorunda kaldı ne zamandır sorunluydu zaten bahsetmişimdir belki oyundan falan atıyordu geçen hiç açılmadı ekran kartı yanmış herhalde Neyse yapıldı çok şükür Özledim de bu arada sizi

kuşummm nerdeydinn senn çok merak etikkk yaffffffffffffff:18:

Almışsın mesajımı sorma ya çok da sıkıldım bilgisayarsız ne biliyim ben bozuldu bilgisayar yaptırdı kocam ama inşallah sorun çıkmaz oyun oynarken yine atmış onu şu anda bir sıkıntı yok ama bakaıcaz artık
:78: :84: :82: ay bunlar ne güzelll :92:

ama çok merak etimm her giridgimde yazdımmm gitii dedimm

İşin hayırlı olsun merve

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…