Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

oooo naf nu ne iltifatlar kıssssssss

İltifat değil gerçek

gulben ergen kavitasyonla zayiflamis. karar veremiorum pazar baslicam sanirim birine.ya kavitasyon ya da akupunktur

Kavitasyonu merak etmiyor değilim

özge çok şirin bir şeymiş bu bayıldım yaaaa ama nafın dediği gib el becerisi olan evde kolaylıkla yapar

Ben yaparım şahsen bak nasıl heveslendim etrafımda da hamile yok ki

ben 5 seans kavitasyon 5 seans powerplate ye gitçem inş.faydası olur

Sende işe yararsa bende gidebilirim bebik

sağol canım kolay ama ben hiç uğraşamazdım öyle şeylerle
git tül ara kurdale ara oyuncak ara
git al daha kolay

Tembel

bende çok bilmiyorum buketçim
ben nette bir siteden aldım günün indirimi diye
5 seans kavitasyon+5 seans powerplate diye
haftada bir çağırıyorlar

Kavitasyon, Cildin dış yüzeyine uygulanan ultrasonun yayılması, yağ dokusundaki hücre sıvısında ani ve yüksek basınç değişikliklere dayanan bir yöntemdir. Bölgesel yağlanma ve selülitle ses dalgaları yardımıyla savaşan, cerrahi olmayan bir yöntemdir. Kavitasyon uygulaması ile oluşan köpüklenme önce genişleme, sonra patlama yaratır. Kavitasyon denilen bu etki; yağı sıvılaştırıp hücrelerin duvarlarını tahrip ederek yağların yapısını bozar. Bu dokudaki yağ hücreleri ve açığa çıkan yağ asitleri parçalanarak, lenf yolları sayesinde buralardan uzaklaştırılmaya çalışılır. Kavitasyon Uygulamasında İlk seansta yağlı alanın kalınlığına göre değişen 2-10 cm arasında bir incelme görülebilir. Kavitasyonda sonraki seanslar haftada 2 seans, daha sonra haftada 1 seans olarak devam edebilir. Kişinin durumuna göre seans sayısı belirlenir. Tedaviyi desteklemek için, yağsız diyet, bol su içilmesi önerilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…