Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

telefonumdaki numaraları resimleri müzikleri yeni telefon aldığımda yeni telefona aktarma işini turkcell timler yapıyor diye aklımda kalmış doğru mu?

yada nasıl yapabilirim en kolay

tel mi aldın özge

nafcım sabah dışarı çıkmam gerekti ondan aniden çıktımm

gece de rüyamda asansörle çakılıyodum yere çakılmadan uyandım çok acaip bi histi kötü oldum

kızlar annemin yanına geldim memlekete onun için çok uğrayamıyorum kilomu bildirip hemen çıkmam lazım annem çok sitem ediyo... yalnız bırakamıyorum.. malesefkilom aynı hiçbir deişiklik yok zayıflayamadım... hepinizi öpüyorum sağlıklı dietler diliyorum şimdiden iyi bayramlar...

tel mi aldın özge

nafcım sabah dışarı çıkmam gerekti ondan aniden çıktımm

gece de rüyamda asansörle çakılıyodum yere çakılmadan uyandım çok acaip bi histi kötü oldum

evet o his çok kötü banada olur yüksekten tam yere çakılırken uyanırım o esnada uyanamayanlar gerçekten ölürmüş. kalp krizinden ve gerçekten uyandığımda kalbim küt küt atar..rüyalarla ilgili araştırmalar yapılıyor ya orda okumuştum çok şaşırmıştım

nihancım kabinde 3 kişiydik cnm ben msj atmaya çalışıyodum kaldık asansörde diye
sonra bi bakıyorum kapı açılmış katta yanımdaki iki kişi çıkmış ama bana haber vermemiş
sonra da ben çıkamadan asansör aşağıya doğru uçuşa geçiyo saliseler içinde
uyandığımda uzun süre kendime gelemedim

evet insan öyle oluyor canım
çok ilginç canım bende dün gece asansörle ilgili bi rüya gördüm telaşe içindeydim asansörde ama hatırlamıyorum. gece uyandım wcye gittim rüyayı bölüp gece uyanınca bidaha gördüğüm rüyayı hatırlamıyorum sabaha ya

ben şöyle yorumladım rüyamı ve sonra hissettiklerimi

aldatılınca öyle hissediyo heralde insan
bi de berbat bi his ne olacağını biliyosun ama hiçbişi kontrol edemiyosun
korku kızgınlık iç içe geçmiş

evet aldatılıncada kötü cepten arıyorum aranmıyor bazen çığlık atçam sesim yetmiyor bağıramıyorum patlıcak gibi oluyorum

bende kilo bildirimimi yapayım hazır müsaitkeen. kilom aynı nafçııım neyseki almamış. inşallah bayram tatilinde de almamda. daha zayıf dönerim daireye. öğleden sonra vakit bulursam uğrarım tekrar öptüm hepinizi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…