Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

nafcım bende 500grm vermiştim ama yazılamamış listeye yeni alındığımdan olsa gerek
1.olan arkadaşlarımı kutluyorummmm

nafım ellerine sağlık seninde çok güzel olmuş
Sağol balım
nafcım bende 500grm vermiştim ama yazılamamış listeye yeni alındığımdan olsa gerek
1.olan arkadaşlarımı kutluyorummmm

Canım sabahki mesajına ve son bildirimine dayanarak yaptım listeyi

kızlar ben bi aşağı incem haberiniz olsun
Tmm cnm afiyet olsun

Bu arada kızlar olmadı mı olmuyor kargo gelemiyormuş bugün yarın da organizeye çalışmıyolar başka kargoyu aradım onlarda çalışmıyolarmış yarın buraya benim kargo pazartesiye kaldı :95: sona kalan dona kalırmış :95:

anlamadım ben canım ya bu hediyeler için mi kargodan bahsediyon kendin gidemiyormusun şubeye tatlım

anam yazdımya nafcm ben kilomu 500gr verdim die dün akşam yazmıştım buraya yarın giremm belki die:26: başksıylamı karıştırdın kız beni

Son düzenleme:
anlamadım ben canım ya bu hediyeler için mi kargodan bahsediyon kendin gidemiyormusun şubeye tatlım
Çok ters canım özel araba olması lazım ne dolmuş geçiyo ne servis :97: kocişimi kandırırsam yarın akşam verebilirim belkim :97:
anam yazdımya nafcm ben kilomu 500gr verdim die dün akşam yazmıştım buraya yarın giremm belki die:26: başksıylamı karıştırdın kız beni

Ben görmedimm dur bakim hemen cnm yaa kusura bakma belki gördüm de atladım dur hemen bakıyorum :78:

hımm anladım canım olsun ya pazartesi ver sende zora sokma kendini

kızlar benim işlerim var ben çıkıyorum iyi akşamlar görüşmek üzere :79::80:

Canım dünkü tek mesajın bu bundan başka mesajın yok düne ait bunda da kilo bildirimi yok :44: sen mi karıştırdın ?

hımm anladım canım olsun ya pazartesi ver sende zora sokma kendini

kızlar benim işlerim var ben çıkıyorum iyi akşamlar görüşmek üzere :79::80:

selam kızlar

sağol naf ben dee

Her kafadan bir ses çıkıyor :44: kızlar ben sanırım aralık sonuna kadar giremiycem buraya :44: ancak toparlarım istedikleri işleri bari şu laptop gelse de akşamları girebilsem :97:

öyle demecnm özleriss geçmişe çok takılmayıp muhabbet edersin birazz
sorularınızı cevaplıyorum
1-hiç acımadı yalançılarrrr
2-farkedecek mi çok merak ediyorum
3-oliş avatarına bayıldım bende istiyorum
1)acımadı mı kıss ben de sinek ıssırıı demiştimm
2)farketmeli ama tek seferde nası farketsin ki çok seans gitmek lazım deil mi?? lazer deil mii?
3)yapalım özgecimm :82:
4)çok pratiksinn :86:

yaa olmaz kıs niye girmiyon
zaten varya çok yavaş benimde giresim yok hiç ama sizin için geliyorum

kız ne vuruyon :83:
gel bebikim uludağa çıkarayım seni
yılbaşı süper oliyii orda:97:
beni de götürr

yok nafcım karıştırmadım akşam girip yazdım eminm yani..ama sitede bakım vardı zorla girip yazmıştım 7.30 gibi

Hayatım ben senin profilinden baktım zaten dünkü tek mesajın bu belki forumdan kaynaklanan sebeplerden ötürü yayınlanmamıştır :44: sağlık olsun sen şimdi bildir bari ben düzelteyim haftaya da yanlış olmasın :82:

evet profilimde son msj o..çok şaşırdımya..hayalmı görüyorum acaba yazdım ama hatta tek ben vardım pencerede yok alıntı yapıp yzdım..neyse nafcm boşver kurallara uyayım haftaya cuma yapayım artık ozamn düzeltirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…