- 5 Aralık 2009
- 3.154
- 81
- 318
- 37
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #32.381
Sağol balımnafım ellerine sağlık seninde çok güzel olmuş
nafcım bende 500grm vermiştim ama yazılamamış listeye yeni alındığımdan olsa gerek
1.olan arkadaşlarımı kutluyorummmm
yaaaa alıntısız yazamıyorum yaaaaaaa(
ben geldim inannın iki gündür misafir var şimdi bile karşımda oturuyo:)))
bende bi girim dedim dün gece sizin yazdıklarınızı okuyom diye gözlerim pörtledi:))
hediyeleriniz çok güzel güle güle kullanın :)))
çok beğendim allah iyi günlerde kullanmak nasip etsin
400 grm vermişim((
bir hafta aç kalıyom 400grm vermişim sinir oldum ama olsun neyse vericem kaçış yok
yine gelmeye çalışcam sizi unuttum sanmayınnnnnnnnnnn
Tmm cnm afiyet olsunkızlar ben bi aşağı incem haberiniz olsun
Bu arada kızlar olmadı mı olmuyor kargo gelemiyormuş bugün yarın da organizeye çalışmıyolarbaşka kargoyu aradım onlarda çalışmıyolarmış yarın buraya benim kargo pazartesiye kaldı :95: sona kalan dona kalırmış :95:
---------BAŞLANGIÇ KİLO---ŞİMDİKİ KİLO---HEDEF KİLO
NaF-------------73-------------66.8-----------63-----Regl dönemi nedeni ile bildirim yapmıyor
oyelken---------79.7-----------72-------------65-----Regl dönemi nedeni ile bildirim yapmıyor
melisdeniz------66 -------------60------------59-----1 kilo verdi
mehay----------68--------------62.3----------55-----100 gr aldı
merve52-------100-------------72------------65------1 kilo verdi
_kvsr_----------66--------------61------------55------Kilo bildirimine gelmedi 1.Hafta
Hazalim1985---100-------------85.1----------60------900 gr verdi
olala------------55.7------------53------------51.2----200 gr verdi
tinkerbell2------62.2------------53.9----------52------İZİNLİ
aygün2008-----76--------------72------------65------Kilo bildirimine gelmedi 1.Hafta
sel--------------62-------------61,2-----------55------İZİNLİ
çikolatam------76.3------------76.5-----------55------İZİNLİ
nihan86--------59.7------------58-------------52------100 gr verdi
bukett----------72-------------71-------------60------1.200 gr verdi
abatu-----------61-------------60.9-----------54------Kilo bildirimine gelmedi 1.Hafta
selence---------62.6-----------61.9-----------55------1.200 gr verdi
GeceYeli--------70-------------70-------------60------Kilo bildirimine gelmedi 1.Hafta
LİSTEYE YENİDEN ALINAN ARKADAŞLARIMIZ
neşeli45-------85.9------------80.7-----------68
omman--------62--------------61.4-----------55
ONUR KONUĞUMUZ
eyllull
Evet arkadaşlar 10.12.2010 CUMA günü saat 16:00 itibari ile kilo bildirimi yapan arkadaşlarımızın sonuçlarını değerlendirirsek eğer ;
Günün Birincileri : bukett & selence( 1.200 gr ile )
Günün İkincileri : melisdeniz & merve52( 1 kilo ile )
Günün Üçüncüsü : Hazalim1985( 900 gr ile )
Kilo alan arkadaşlar eminim haftaya en azından eski kilolarınıza geri dönmüş olacaksınız
Beraber nice kupalaranice sevgi,saygı dolu paylaşımlara
NOT : Arkadaşlar 2 hafta boyunca mazeretsiz kilo bildirimi yapmayan arkadaşlar listeden çıkartılacaktır... Bilgilerinize sunarım.
Çok ters canım özel araba olması lazım ne dolmuş geçiyo ne servis :97: kocişimi kandırırsam yarın akşam verebilirim belkim :97:anlamadım ben canım ya bu hediyeler için mi kargodan bahsediyon kendin gidemiyormusun şubeye tatlım
anamyazdımya nafcm ben kilomu 500gr verdim die dün akşam yazmıştım buraya yarın giremm belki die:26: başksıylamı karıştırdın kız beni
hımm anladım canım olsun ya pazartesi ver sende zora sokma kendiniÇok ters canım özel araba olması lazım ne dolmuş geçiyo ne servis :97: kocişimi kandırırsam yarın akşam verebilirim belkim :97:
Ben görmedimmdur bakim hemen cnm yaa kusura bakma belki gördüm de atladım dur hemen bakıyorum :78:
çok yazmışsınz yine kızlar gece girip geçmişi okuyayım dedim amayok anam yok gözlerim dayanmıo vallaama yarın mutlaka okucam..
tuhaf ama geçmişi okumadan konuşamıyorum burda illaki öncekileri bilmem lazım :82: hey allahım ben böyle değildim ulen noluyo bana
ha buarada gündüz gelemdim kızlar ama aklım sizdeydiçocuk bakma günümdü yine ayr menmüde yazayım
sabah
1br şekersiz çay
1dilim kepek ekmek yanında 3çatal sucuk
1kk peynir,1domates
ara-2mandalin.(kahvaltıdan önce yarım saat yürüyüş)bu bildirm biatak yaparım inş
öğle-4.yk makarna azcıkta yoğurt
ara-çubuk kraker
akşam-1kase çorba
1.5 kepçe fırında kuş başı et,yoğurt,4y.k pilav
5y.k kabak tatlısı akşam menümü fazla kaçırdım sanırım:26:
ara
3mandalin
yatmadan öncede 15 dk egzersizdi yaptım biraz önce.şuanda göbek ve kalça kısmım harekete geçti.sanki yağlarım eriyo sabaha bişey kalmaz inş
hımm anladım canım olsun ya pazartesi ver sende zora sokma kendiniÇok ters canım özel araba olması lazım ne dolmuş geçiyo ne servis :97: kocişimi kandırırsam yarın akşam verebilirim belkim :97:
Ben görmedimmdur bakim hemen cnm yaa kusura bakma belki gördüm de atladım dur hemen bakıyorum :78:
sağol naf ben deeSelam cnm not etim kilonu :82:
Sağol kuşum
Maalesef çıkartıldın cnm :97: zayıflama hevesin gitse de bizi görmek için uğrayabilirsin asya
Hiçte kıskanmadımbende birazdan mayokinimi giyip güneşlenmeye çıkıcem dışarı
Hoşgeldin cnm nasıl geçti bakalım epilasyon :44:
Tamam cnm not ettim :82:
Ohh afiyet olsun
Hoşgeldin cnm en azından vermişsin üzülme bu kadar
Çok beğendim avatarını oliş :93:
Her kafadan bir ses çıkıyor :44: kızlar ben sanırım aralık sonuna kadar giremiycem buraya :44: ancak toparlarım istedikleri işleribari şu laptop gelse de akşamları girebilsem :97:
1)acımadı mı kıss ben de sinek ıssırıı demiştimmsorularınızı cevaplıyorum
1-hiç acımadı yalançılarrrr
2-farkedecek mi çok merak ediyorum
3-oliş avatarına bayıldım bende istiyorum
beni de götürryaa olmaz kıs niye girmiyon
zaten varya çok yavaş benimde giresim yok hiç ama sizin için geliyorum
kız ne vuruyon :83:
gel bebikim uludağa çıkarayım seni
yılbaşı süper oliyii orda:97:
hımm anladım canım olsun ya pazartesi ver sende zora sokma kendini
kızlar benim işlerim var ben çıkıyorum iyi akşamlar görüşmek üzere :79::80:
yok nafcım karıştırmadım akşam girip yazdım eminm yani..ama sitede bakım vardı zorla girip yazmıştım 7.30 gibi
nihancım güle güle
naf emeğine sağlık
çok güzel kilo veren arkadaşlar var kutlarımm
Hayatım ben senin profilinden baktım zaten dünkü tek mesajın bubelki forumdan kaynaklanan sebeplerden ötürü yayınlanmamıştır :44: sağlık olsun sen şimdi bildir bari ben düzelteyim haftaya da yanlış olmasın :82:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?