Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

kızlar günaydınn nasısınızzz :21:

sporum işe yaramaya başladı galiba 53lerden indi kilom..

keşke yamur yağmasa da bisiklete binebilsem..

bu arada yine tv kumandasını kaybettimm :1:

akşam yemekten sonra:
10 tuzlu finduk
az şekerli sütlü neskafe
2 avuç çekirdek (bu kısmı fazla oldu :26:)
1 bardak süt

bugün
sabah
az şekerli sütlü neskafe
kuru meyvalı ve tahıllı sütlü ballı yulaf ezmesi

kızlar günaydınn nasısınızzz :21:

sporum işe yaramaya başladı galiba 53lerden indi kilom..

keşke yamur yağmasa da bisiklete binebilsem..

bu arada yine tv kumandasını kaybettimm :1:

akşam yemekten sonra:
10 tuzlu finduk
az şekerli sütlü neskafe
2 avuç çekirdek (bu kısmı fazla oldu :26:)
1 bardak süt

bugün
sabah
az şekerli sütlü neskafe
kuru meyvalı ve tahıllı sütlü ballı yulaf ezmesi

Olişş günde kaç bardak kahve içiyosun :44: bu arada ben tartıldım fücudumm 1 kilo su tutuyomuş bunu öğrenmiş oldum :53:

geçmiş olsun nihan
kuruyemiş, bal-badem ve krmızı etle besle eşinii :1: yazık her erkek çıkmaz öyle akşam akşam yürüyüşe felan çok şanslısın..
bal badem kuruyemiş bunu ucu bana dokunmasın kız sonra:60::60: adama şişmanlatçam derken:60::60: neyse şaka bi yana sağol canım benim
Günaydın cnm afiyet olsun :56: sıcak bişiler iç iyi gelir karnına :38: meyveni de ye :39:
günaydın nafım
bugün tam teçhizatlı geldim yanımdakiler
limon, ıhlamur, 2 adet portakal. 1 adet muz
1 paket gofret:78:
sabah eşime verdim tutsun diye çantayı:1: bi aldı eline bu ne ya :53:diyo ne taşıyon çantanda sen :53:adamın kafasına inse bu çanta beyin kanaması geçirir diyiii bana delüüü:60::60:
Günaydın kızlarr :3:

Akşam menüm
2 kaşık ıspanak yemeği
1 kaşık yoğurt
2 köfte
1.5 dilim tam tahıllı kızarmış ekmek
1 kk peynir

ara
beşibiyerde çay
1 tam ceviz
2 çilek kurusu

Sabah
1 dilim tam tahıllı kızarmış ekmek
1 kk peynir
3 zeytin
çay

afiyet olsun
kızarmış ekmeği ekmek kızartma mak. mı yapıyon canım

Son düzenleme:
Olişş günde kaç bardak kahve içiyosun :44: bu arada ben tartıldım fücudumm 1 kilo su tutuyomuş bunu öğrenmiş oldum :53:
günde en fazla 3 bardak kahve içiyorum cnm bazen daha az ama genelde neskafemin üçte biri süt oluyo ve içine 2 minik çay kaşığı kahve ekliyorum..
ben de bi kilo su tutmuşsundur diye düşünmüştüm cnm bak ne güzel işte kilo almamışsınn :38:

bal badem kuruyemiş bunu ucu bana dokunmasın kız sonra:60::60: adama şişmanlatçam derken:60::60: neyse şaka bi yana sağol canım benim

günaydın nafım
sabah eşime verdim tutsun diye çantayı:1: bi aldı eline bu ne ya :53:diyo ne taşıyon çantanda sen :53:adamın kafasına inse bu çanta beyin kanaması geçirir diyiii bana delüüü:60::60:

afiyet olsun
dokunsun işte daha iyi yaa :66::66:

Nihann dikkat et :60: :60:

günaydın nafım

afiyet olsun

:60: :60: :60: Benimde annem genelde ne taşıyon o çantada bombamı der :60: :60: :60:

Evet canım makinada kızartıyoruz :81: ama makinamız yokken teflon tavada ocakta kızartıyoduk :60: :60:

cnm boy 170 şimdi dicen ki kilo normal ama yanlardan yağlar çıkınca uyuz olıom ben yaa :16::16:
bence pilates yap karın bel çalıştır biraz da tempolu yürüyüş ve aburcuburu kes..
fazla vemene gerek yok 2 kilo versen istediğin mükemmelikte olursun sanırım :1:
ama sporsuz rejim yapma vücudunun sıkı olmasını istiyosan çünkü aslında pek fazlan yok cnm..

günde en fazla 3 bardak kahve içiyorum cnm bazen daha az ama genelde neskafemin üçte biri süt oluyo ve içine 2 minik çay kaşığı kahve ekliyorum..
ben de bi kilo su tutmuşsundur diye düşünmüştüm cnm bak ne güzel işte kilo almamışsınn :38:

dokunsun işte daha iyi yaa :66::66:

Bana çok gelmişti ama değilmiş :78: evet bende sevindim canım bakalım cumaya ne olcak :97:

:60: :60: :60: Benimde annem genelde ne taşıyon o çantada bombamı der :60: :60: :60:

Evet canım makinada kızartıyoruz :81: ama makinamız yokken teflon tavada ocakta kızartıyoduk :60: :60:
okadar findük fistuktan sonra ne ka tikkatli olabilürüm ki:18::18:
:60::60: eşimde hepsi lüzumsuz diyo hiç te değil :60::60: hepsi lazım:60::60:
bende tost makinasında kızartıyorumda ondan sordum:1::1:

bence pilates yap karın bel çalıştır biraz da tempolu yürüyüş ve aburcuburu kes..
fazla vemene gerek yok 2 kilo versen istediğin mükemmelikte olursun sanırım :1:
ama sporsuz rejim yapma vücudunun sıkı olmasını istiyosan çünkü aslında pek fazlan yok cnm..

Katılıyorum :kkk: :kkk:

benimki hayatta çantamı taşımaz kadın çantası tuttu mu bi metre uzakta tutuyo kendine çok komik:1: poşet falan taşıtabilirim ama kadın çantası ıııhııh :52:

benimki hayatta çantamı taşımaz kadın çantası tuttu mu bi metre uzakta tutuyo kendine çok komik:1: poşet falan taşıtabilirim ama kadın çantası ıııhııh :52:

Alışverişe gittik mi filan ben kabindeyken tutar benimkide çantamı :97: yada ayakkabımı bağlarken :1: :1:

Bana çok gelmişti ama değilmiş :78: evet bende sevindim canım bakalım cumaya ne olcak :97:
haklısın cnm çünkü sabah ve iki ara öğünümde genelde hep kahve oluyo en azından içine koyduğum kahve miktarını az tutuyorum :89: yoksa selülit falan olucamm :51:

okadar findük fistuktan sonra ne ka tikkatli olabilürüm ki:18::18:
:60::60: eşimde hepsi lüzumsuz diyo hiç te değil :60::60: hepsi lazım:60::60:
bende tost makinasında kızartıyorumda ondan sordum:1::1:
kaymak da al nihann bal ve kaymak yanında da bademm :69:

Back
X