Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

ben bu sabah kahvaltı yapmadım
arkadaşıma gidicem lokma yapıp helva kavuracaktıkayınpederinin ölüm senesi de

biraz yerim diye düşünüyorum..
maalsef düzenli bir diyet olmuyor benimki..
abur cubur yersem bütün gün başka sey yemiyorum..
akşam belki azıcık yerim eşimle

Merhaba ben yeni üye oldum.:ecrin_bebek:
Tabiki çoğu kadın gibi problemim sürekli verilen ve alınan kilolar bundan 2,5-3 sene öncesinde 4 ayda 19 kg vermiştim ve bu kilomu 2 sene kadar korudum.Lakin gelin görünki evlendikten sonra yumurtakırmayı bilmeyen ben Ümit Usta oluverdim hoş kocam yaptığım yemeklerden çok memnun ben de lezzetli olmasından ama ebat olarakta Ümit Usta'ya benzemenin pek alemi yok.Ama ne yazıkki o canla başla verdiğim 19 kg 4-5 ay gibi kısa bir sürede alıverdim.Şuan 1,5 haftadır spora gidiyor ve yemeklerime dikkat ediyorum sizlerin arasına katılma amacım ise zayıflığın güzelliğin tadı damağında kalıp hezimete uğrayan biri olarak daha motivasyonlu devam edebilmek.
:içelim:

hoşgeldin shote aramıza işallah sende istediğin kiloya ulaşırsın
biz kendi aramızda yarışıyoruz kilo bildirimi pazartesi günleri oluyor sende katılırsan pazartesi kilonu yazarsın liste ile sempatik ilgileniyor tekrar başarılar

evet az çok biliyordum bende ondan sormuştum zatenn a.s
Allah şifa versin inş..

bende iyiyim hamdolsun mezuniyete az kaldıı işte kaydirigubbakcemile2

selam kızlar ben bu gün regl oldum her yerim şiş her an patlayacakmışım gibi hissediyorumdelikafadulden üstelik öğlen bir dilim börek yedim iri bir dilimdi sinir oluyorum kendime whitehall geçmiş olsun canım a.s.shote sende hoşgeldin şeker kaydirigubbakcemile5

arkadaslar belirli bi diyet listeniz var mi yoksa herkes kendi istedigi gibi mi yapiyor...burda sanirim yarisma gibi birsey var tam rekabet havasi yüksek motivasyon olur bende bi topikteydim bir ayda 10 kilo verme diye ama artik liste filan yapilmiyormus kim ne verdi kac oldu gibi eger bir diyet liste varsa ve bos yer varsa bende buraya katilmak istiyorum cünkü eylüle kadar 20 kilo vermem lazim...yer varsa sizlerle olmak isterim bu kilolardan kurtulmak istiyorum benim kadar yoktur aranizda:=)) yardim bekliyorum

Canım burda liste yok herkes kendi başına diyet yapıyor deneyimlerini aktarıyor birbirimizi motive ediyor hatta dertleşiyoruz. Her pazartesi kilo bildirimi yapılıyor ,listelerle sympatıque arkadaşımız ilgileniyor .Sende pazartesinden itibaren eklenirsin listeye hoşgeldin a.s.

cok tesekkür ederim buda güzel cuma günü degil pazartesi günü kilo bildirimi insallah iyi bir sekilde ilerlerim cok tesekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…