Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

valla julya yaaa
sabah baktım heryer kapkaranlık
dedim yaa çalışmasam ev hanımı olsam ne güzel olur
şimdi yatıp uyuyo olcaktım diye
sonrada çarşı pazar gezerdimm ahhhh ahhhh

valla julya yaaa

ahhh ahhh deşme yaramı cnm yaaaa :97::97: ama evlennce bi süre çalışmıcam ben evimin keyfini çıkarcam çarşı pazar gezcem eğlencem

Son düzenleme:
bende bazen düşünmüyor değilim ev hanımı olmayı ama öylede zaman geçmez bazen yaa. hem ev hanımı olmak istemiyorum hemde kızımı bırakmak istemiyorum. bazen çok şey istiyorum galibaa

bende bazen düşünmüyor değilim ev hanımı olmayı ama öylede zaman geçmez bazen yaa. hem ev hanımı olmak istemiyorum hemde kızımı bırakmak istemiyorum. bazen çok şey istiyorum galibaa

hepimiz öle cnm yaaa bi de alıştık kendi paramızı kazanmaya

valla julya yaaa

ahhh ahhh deşme yaramı cnm yaaaa :97::97: ama evlennce bi süre çalışmıcam ben evimin keyfini çıkarcam çarşı pazar gezcem eğlencem

ev hanımı olunca kesin özlersiniz çalışmayı bünye alışkın değelllsee

julya kesin dediğin gibi yap

neşe bende bazen ikilemde kalıyorum fakat çalışarak ne yapıyoruz kenarda birikimimiz mi var çocuklardan ayrı kaldığımıza değiyormu? üstelik yarına çıkacağımız belli değil neden dünyanın tadını çıkarmayalım ki

ben sadece sabahları düşünüyorum ev hanımı olmayı sabah sıcak yatak
hoş ev hanımıda olsam bana bakcak kocam yok ki benim :2:

neşe bende bazen ikilemde kalıyorum fakat çalışarak ne yapıyoruz kenarda birikimimiz mi var çocuklardan ayrı kaldığımıza değiyormu? üstelik yarına çıkacağımız belli değil neden dünyanın tadını çıkarmayalım ki[/QUOTE]

Ooooooooooooooof çıkıp gidecem şimdi iş yerinden valla haa..doğru söze ne denir şimdi..

ben sadece sabahları düşünüyorum ev hanımı olmayı sabah sıcak yatak
hoş ev hanımıda olsam bana bakcak kocam yok ki benim :2:

o zmaan çalışmak şart işte cnm :97::97:

ne kıskandırıyon nen
neyse nasılsın hemşom
imm fıstığım napim gene sabah oldu gene burdayım işte
ev hanımı olunca kesin özlersiniz çalışmayı bünye alışkın değelllsee

valla bi kaç ay özlemem de ben sorası allah kerim :97::97:

bulsanıza :2: soguk kış gecelerinde yalnız yatmıyım

puhahaha olur kısss

Ooooooooooooooof çıkıp gidecem şimdi iş yerinden valla haa..doğru söze ne denir şimdi..[/QUOTE]

valla yaa ne güzel olurrr he
ben 2011 yılında çıkmayı umut ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…