Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

Kızz oliişşş kahvaltıda türk kahvesi mi içiyonn
nivet hatta kalkar kalkmaz daha mideme bişii olmadıı

bence listeyi olala yapar
ben şehir dışında olabilerem %99
bi de naf kadar sabırlı diilimmm döverim bekletenlerii

nen herkezin içinde birden utandım:78::78:nerden geldi kız aklına valla bişeyide unutmuyon he
iyi geçti küçük dilini yuttu
vvvvvooooovvvv

şuanda yemktn önce 1tane muz yiyeym dedim ama aklıma geldi muzun göğüsleri büyüttüğünü söylüyolar kalorisi fazla olduğu iin doğrumu sizce kızlar

Aman kevsercim evlendikten sonra zaten büyüyolar bide bebişten sonra da büyüyomuş cok cok cok emdiği için :97: o yüzden şimdi kendi halinde kalsınlar bence :81:
ben saçım için doğum kontrol hapı kullanırken büyüdüler ve hiç küçülmediler

Ayyy ne dicem sabahki sapık moruk doktor benim memişlere baktı sözde dinledi onlardan ses gelse şimdiye kadar ben duyardım herhalde 26 senedir yapışık yaşıyoz
beni sırtımdan dinliyolar hep sen sabah işyeri drna felan mı gözüktünn

Yok canım normal hastahaneye gittim önce sırtımdan dinledi sonra göğsümü dinledi (komple açmadı yoksa indirirdim kafaya çantayı hipokrat mikoprat dinlemem ben ) sonra boğazıma baktı o çıbıklarla sonra sigara içiyomusun diye sordu sonrada ilaç yazdı şutladı beni moruk

selam kızlar
hayırlı günler dilerim
kahvaltımı yazayım
3 dilim çavdar ekmeği
1 kk peynir 5 zeytin 1çay kaşığı çukulata çay
1 saat yürüyüşş
kızlar ben yokken yeni kurallar geldimi geçmişi tam olarak okuyamadımda..

anladım cnm güven olmuyo ama ses de çıkaramıyo insan
merve cumaları çok yoğun oluyo ama hayırlısı
ben sağlık ocağına gidiyorum naf hep memnun kaldım üstelik 5 tl reçete + 5 tl dr parası da ödemiyosun aklında olsun cnm

selam kızlar:80:

öğle yemeğim
1 kase çorba
3 yk patates yemeği 1 parça tavuk(az)
1 dilim ekmek
3 yk bulgur pilavı
çokmu yemişim ya:97:

Ayyy ne dicem sabahki sapık moruk doktor benim memişlere baktı sözde dinledi onlardan ses gelse şimdiye kadar ben duyardım herhalde 26 senedir yapışık yaşıyoz

puhahaha

yengecim bizimkiler askerde olmasqa bizde evli olurduk demi amabekarda sayılmaz hani dermişimbeklemekte evliliğn yarısı

kız yengen miş gibi yazmışsın heee

ben yemeğe gidiyorum
afiyet olsun cnm

afiyet olsun özgee nihann
sağol cnm

bende kaçar kızlar yemeğe öptüm görüşürz :79::79:
görüşürüz kevser

ben aşkımı çok özledim yengeçim yaaaaaaaaa

yenge demeyin kız şu kıza

Selam cnm Bugün ekliycem katı ve acımasız yeni kurallarımızı :94: herkes ben uyarım dedi

Hiç olmadı ben annemlere gidersem eğer cuma günü ordan eklerim cnm :97: zor bir ihtimal ama olabilir :82:

Normalde bende aile doktorumuza gidiyorum canım ama şirketten gittiğim için bölgedekine gideyim dedim bidaha da gitmem zaten ders oldu :97:

selam kızlar:80:

öğle yemeğim
1 kase çorba
3 yk patates yemeği 1 parça tavuk(az)
1 dilim ekmek
3 yk bulgur pilavı
çokmu yemişim ya:97:
Bence normal afiyet olsun bal peteğemm
puhahaha

kız yengen miş gibi yazmışsın heee

afiyet olsun cnm

sağol cnm

görüşürüz kevser

yenge demeyin kız şu kıza

bende birzdan öle yemeğine çıkcam ama ara öğünde 45 gr beyaz leblebi yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…