Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

kız merve bende göriyim bazen..bencede uygundur hatta izinli görünce gıcık oluyidim ne yalan söyliimm..
nafcımm
çok çok geçmiş olsun canım,sen daha yeni hasta olmamışmıydın,grip aşısı yaptırsaydın keşke canım..

ben öksürük için bal, karabiber, azlimon karışımı yapıyorum yiyorumm

bence izinli olma süresi 2 hafta olsun max
bu kural listeyi otomatik temizler

ya zaten sabahta söyledim
ben işten çıksam topiğe arada bir uğrayabilirim ve bildirim yaparım
neden liste için insanları meşgul edeyim ki
girmeyecek olanlar listeden çıkarılsın bence
ben olsam sadece selam verip muhabbet ederim vakit bulduğum ve sizi özlediğim zaman

Bende görüyorum canım hatta geyik muhabbetinde konusu bile var :97: diyeti bıraktım dediğini hatırlamıyorum :97: ama hiçmi hatrımız yoktu bi selam verecek kadar bunuda düşünmüyor değilim :97: mervecim bu hafta liste sana emanet canım tabiki msj atıp uyarabilirsin haberi olsun belki gelmek ister

Binlik antibiyotik verdi,ağrı kesici,grip ilacı bide acı bi öksürük şurubu :2: ama ben önceden tatlısını almıştım eczaneden onu içiyom

sıcak şeyler iç canım
bilerek aramıyorum hee seni zorlama sesini diye aklına bişi gelmesin
Kuzu konuşamıyom zaten bizim ceyar bile dedi sessiz sinemamı oynuyoz vurcektim kafasına ama sonra şoförlen doktora yolladı beni sonra geri getirdiler ondan susuyom :82:
renkli ocelerden gözüm yorulmuşş

pastel 109 kremsi beyaz sürüyorum
Oje bile gelmiyo aklıma
afiyet olsun canım bi nane limon iç için açılır yaa
Adaçayı,ıhlamur,limonlu çay,mandalina,taze meyve suyu Allahtan seviyom kuzum yoksa içemezdim bu kadar şey

Sağol canım benim ben kışın çok hasta oluyorum 2-3 günde ayağa kalkıyorum ama çekirge gibi 1-2-3. de yatağa yatırdı beni :2: :2:

iğne demeyin bana :18: :18: :18:

ben selle konuşmuştum kızlar
şuan istek yokmuş içinde gelcem yakın zamanda demişti ama önce nafa sorun isterseniz kurallar belirlenince atılsın mesaj bence

yaniii...
bence paylaşım yapmayıpta sadece bildirime gelenler çıkarılsın.ne gereği varki listeye girmeye,nasılsa kendi kkendine diyet yapıp veriyolar.bize niye söyliyilerkiiii nagadan virdikleriniii bize nee ayoll..haksızmıyım..

binlikte çokmuş be nafım
inş bian önce iyileşirsin hepsini kullan antibiyotiği geçince bırakma tamammı

sel'cim mrb canım...
ben zayıflamak isteyenlerin paylaşım alanı topiğindenim.hatırlamışsındır beni.
şimdi biz listede seni uzun süredir izinli gösteriyoruz.nete giremiyosun,eşin hasta diye falan.ama bi çoğumuz seni başka topicklerde görüyo.hatta başlık bile açmışsın.demekki zamanın var ama topiğe uğramıyosun.e doğal olarak diğer arkadaşlara haksızlık oluyo.bizde bi düzen oturtmaya çalışıyoruz.o yüzden listeden çıkarıldın canım.boş şans ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…