- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #37.121
hoşgeldin eylülcüm naber
gitmesi gerekiyor ama ben acele ediyom kısa bi yol istiyorum :)))
Sabahtan beri hastane köşelerinde süründüm, tahlilleri yaptırdım bi ara arkadaşımı beklerken nete girdim tam sizlere merhaba yazarken geldi, çıkmak zorunda kaldım yazamadım...Az önce baktım sen yine yoksun yorgundum çok yatayım dedim, uyuyamadım
İşte kalktım, evdeyim iş yerine gitmedim bugün kocacığıma yemek yapcam az sonra yine çıkcam yaniSabahtan beri koşturuyorum anlıycağın canım benim...
Güzelim hiç moralini bozma, azim edersen başarırsın ama muhakkak spor da yap Özge yoksa bu salak kilolar gitmiyo, yapışıp kalcak vücudumuza :18:
Sabahtan beri hastane köşelerinde süründüm, tahlilleri yaptırdım bi ara arkadaşımı beklerken nete girdim tam sizlere merhaba yazarken geldi, çıkmak zorunda kaldım yazamadım...Az önce baktım sen yine yoksun yorgundum çok yatayım dedim, uyuyamadım
İşte kalktım, evdeyim iş yerine gitmedim bugün kocacığıma yemek yapcam az sonra yine çıkcam yaniSabahtan beri koşturuyorum anlıycağın canım benim...
Güzelim hiç moralini bozma, azim edersen başarırsın ama muhakkak spor da yap Özge yoksa bu salak kilolar gitmiyo, yapışıp kalcak vücudumuza :18:
Nihayet gelebildiiim.
sabah : yarım simit ve peynir yedim
öğlen : dört kaşık makarna, bir yumurtadan lorlu yumurta yedim.
yarım adet olucam sanırım belirtiler başladı o yüzden kilom birazcıııık fazla çıkmış.
78,600 Naff not alırsın..
kız tövbe de çabuk
ne için tahlil yaptırdın ? ne zmaan alcan sonuçlarını ?
işe gitmemen iyi olmuş dinlen biraz
evet ya yapışıp kalcak galiba üfffff
düşünmemeye çalışıyorum canım ..aa sende bsşks şey isteseydin olcakmış demekkiyapmakta haklı
canım artık düşünmemeye çalış üzme kendini
hahaha vurun miniğe smolll muşşşşşşş
vurmayın banamediumda güzel valla l'nin yanında
vuruunnnn :83: :113:
Tövbeeee
Canım bir sürü şeyden tahlil yaptırdım bugün; kan değerlerimi ölçtürdüm, şeker, kolestrol, B12, FSH, TSH, PROLAKTİN, E2....Daha aklıma gelmeyen testler var, 4 tüp kan aldılar..
Komşum doktor o gelirken getircek sonuçları, gidip ben alsam daha iyi ama bugün bi daha hastane ortamını çekemiycem Özge..3 gb gelir sanırım sonuçlar...Burda paylaşırım sizlerle sonucu..
Yapışmaz canım benim yapışmaz, sen yeterki iste veriyorsun zaten ne kaldı şurda istediğin kiloya düşmene....
düşünmemeye çalışıyorum canım ..
bi dahakine bol paralı iş isticem
vurmayın bana
gardrobumun yarısı smal1 yıldır gyebiliyor muyum hayır
emme şubatta giymeye başlıcam
s de m'nin yanında iyi
çok geçmiş olsn canım ..
belli bi yaştan sonra kilo vermekte zorlaşıyo
bide işimiz oturarak dahada zor oluyo
o yüzden spor şart
ee sen bakarak anlıycan mı sonuçlardan
kızlar size bişi dicem
geçen sene evi beyaza boyatmıştım bu sene cem yılmaza :)))))))))))))))))
özge nettin sen bacım
iyi değilim galiba :)))))))))))))
kızlar size bişi dicem
geçen sene evi beyaza boyatmıştım bu sene cem yılmaza :)))))))))))))))))
iyi değilim galiba :)))))))))))))
delüüü yabi parfüm aldım kaldiyon kal diyon kalıyo git diyon gidiyo :))))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?