Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

hoşgeldin eylülcüm naber
gitmesi gerekiyor ama ben acele ediyom kısa bi yol istiyorum :)))

Sabahtan beri hastane köşelerinde süründüm, tahlilleri yaptırdım bi ara arkadaşımı beklerken nete girdim tam sizlere merhaba yazarken geldi, çıkmak zorunda kaldım yazamadım...Az önce baktım sen yine yoksun yorgundum çok yatayım dedim, uyuyamadım
İşte kalktım, evdeyim iş yerine gitmedim bugün kocacığıma yemek yapcam az sonra yine çıkcam yani Sabahtan beri koşturuyorum anlıycağın canım benim...

Güzelim hiç moralini bozma, azim edersen başarırsın ama muhakkak spor da yap Özge yoksa bu salak kilolar gitmiyo, yapışıp kalcak vücudumuza :18:

farkettim ki menümü yazmamışım

kahvaltı:
2 dilim kepek ekmeği
domates,salatalık
beyaz peynir
2 zeytin

öğlen:
bi kase yayla çorbası
bi tabak bezelye
3- kaşık makarna

ara:yeşil elma (şimdi yicem)

çaylada sarı leblebi atıştırıyorum

Nihayet gelebildiiim.
sabah : yarım simit ve peynir yedim
öğlen : dört kaşık makarna, bir yumurtadan lorlu yumurta yedim.
yarım adet olucam sanırım belirtiler başladı o yüzden kilom birazcıııık fazla çıkmış.
78,600 Naff not alırsın..

kız tövbe de çabuk

ne için tahlil yaptırdın ? ne zmaan alcan sonuçlarını ?
işe gitmemen iyi olmuş dinlen biraz
evet ya yapışıp kalcak galiba üfffff

neşe sende diyete başladığından beri bayağı kg verdin dimi yoksa benmi yanlış hatırlıyorum

kız tövbe de çabuk

Tövbeeee

ne için tahlil yaptırdın ? ne zmaan alcan sonuçlarını ?
işe gitmemen iyi olmuş dinlen biraz
evet ya yapışıp kalcak galiba üfffff

Canım bir sürü şeyden tahlil yaptırdım bugün; kan değerlerimi ölçtürdüm, şeker, kolestrol, B12, FSH, TSH, PROLAKTİN, E2....Daha aklıma gelmeyen testler var, 4 tüp kan aldılar..
Komşum doktor o gelirken getircek sonuçları, gidip ben alsam daha iyi ama bugün bi daha hastane ortamını çekemiycem Özge..3 gb gelir sanırım sonuçlar...Burda paylaşırım sizlerle sonucu..

Yapışmaz canım benim yapışmaz, sen yeterki iste veriyorsun zaten ne kaldı şurda istediğin kiloya düşmene....

aa sende bsşks şey isteseydin olcakmış demekki yapmakta haklı

canım artık düşünmemeye çalış üzme kendini
düşünmemeye çalışıyorum canım ..
bi dahakine bol paralı iş isticem
hahaha vurun miniğe smolll muşşşşşşş

mediumda güzel valla l'nin yanında

vuruunnnn :83: :113:
vurmayın bana
gardrobumun yarısı smal 1 yıldır gyebiliyor muyum hayır
emme şubatta giymeye başlıcam
s de m'nin yanında iyi

çok geçmiş olsn canım ..
belli bi yaştan sonra kilo vermekte zorlaşıyo
bide işimiz oturarak dahada zor oluyo
o yüzden spor şart

ee sen bakarak anlıycan mı sonuçlardan

yanlış hatırlamıyorsam 85,900 le başladım canım ben buraya. 5 kilo daha versem inşallah biraz rahatlıcam ama çook zor valla.. eski kilomu beğenmezdim doğum önce 67-68 falandım düşün yanii. şimdi 10 kilo fazlasıyımmm yaa..

Çok teşekkür ederim canım..

ee sen bakarak anlıycan mı sonuçlardan

Nasıl anlıyım doktor muyum ben
Canım benim arkadaşım anlatcak, sonuçlara göre hareket edicez...Bugün çok yoruldum bi daha hastane kokusu çekemem.. Hormonlarla ilgili olan sonuçları anlamaz, onu da p.tesi jinekoloğa götürcem öyle işte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…