- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #37.881
hepsi kötü işte
bu uçuk virüsü vücuda bi girdimi çıkmazmış kimi insanda bu yüzden çok çıkarmış yerleşiyormuş çünkü (istenmediği yerde niye duruyosa)vücuda bendede çok çıkar
güzelim lohusa fotoğraflarım bu uçuk yüzünden berbat oldu çenemde kocaman bi uçuk çıkmıştı :26:
bu zeynel bizim zaynel mi yengeçim :26: anam şaffakçılar istila tti burayı kevser yengeç julia ve zaynel
istenmediği yerde niye duruyosa
gönder o güzelim fotoları bana hemen yok edeyim o pis uçuğu
nen ben burda uçuğmla uğraşıym insan bi sorar ne oldu hemşo derbu zeynel bizim zaynel mi yengeçim :26: anam şaffakçılar istila tti burayı kevser yengeç julia ve zaynel
ben sana böleim bi kere
nen ben burda uçuğmla uğraşıym insan bi sorar ne oldu hemşo derbide diyo benle kimse konuşmuyo diye
:herşeyekızanalınandarılannihansmili:
ivettt canım ta kendisiiiii
öptün de barıştıydık ya nenben sana böleim bi kere
oley yaaaaa yabancı deilmiş bizim tayfadan
öptün de barıştıydık ya nen
tmm bundan sonra böle
ben hep döverim hem severim bu aralar hassasım asker bekliom askerim gelene kadar bana şevkat göstereceksin mecbur çok hassasım :84::84:
eyvah yandık desene
plakalara düşünce hassas davransak daha çok var kız
nazi kampında gibim hissettim cadduuu ne olcak
tamma nen ağlamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bağırmak istiorum daha çok var dediiiiiiiiiiiii yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :84::84::84::84:
tamma nen ağlama
sesin buraya kadar geldi
az kalmış mirak etme
:99::99: culyaaaa:94:ağlıcammmmm :84::84::84: aşkımı istiorum ben ama artık yaaaaaaaaaaaaaa :84::84::84:
hepsi kötü işte
bu uçuk virüsü vücuda bi girdimi çıkmazmış kimi insanda bu yüzden çok çıkarmış yerleşiyormuş çünkü (istenmediği yerde niye duruyosa)vücuda bendede çok çıkar
güzelim lohusa fotoğraflarım bu uçuk yüzünden berbat oldu çenemde kocaman bi uçuk çıkmıştı :26:
o virüsü bütün bünyeler barındırıyor ..
sonradan girmiyo bünyeye
b vitamini eksikliği tetiklermiş
70 kg dım ucuksuzdum
53 e düştüm zayıf ve naif bi fücuda sahip oldum ama ağzım yüzüm ucuk dolu
b vitamini takviyesi al dediler almadım
geçti ama benide kendimden geçirdi :2:
en son bende cıktı bi baktım benim eski nagustada aynı yerde aynı gün cıktı
cabuk yok et onu diyom sevgili oldugumuzu anlıcaklar
nası baglantı kurduysam artıkın
uçuku anmayalım daha fazla çıkar mıkar mazallah
kankam hoşşbuldumm etmeye çalışcam inşş ama bogaz agrısı gibi bişe deil buu ayy:18:hemoritmi oldum neekanka hoşgeldin ve de geçmiş olsun dikkat et kendine yaa:2:
bende çok özledimm canı arkdaşımmm iymisinnnn göremedim geldim yazdım kimse yok dedim galibaa azcık gezdim topiklerdeburadayız canım minikle ikimiz hayaletçilik oynuyoz ondan göremedin galiba
nasılsın melisim özledim
deme öyle kendinee nihoşumm saol inş geçerrrsalak kafam ya yazmışın hastayım diye zaten kusura bakma kuşum geçmiş olsun
sütlacım saoll sen nasılsın:ucukunicinaksampamukaasetondökbastırsabahainmişolurvecabukyokolursmilisiokuyabilirsenuygularsınsimilisi:
geçmiş olsun balım
selam kızlar nasılsınız.sanırım lapadan midem bulandı.bi de başım ağrıyo yaa.
neyse sabah kahvaltım lapaydı
ara:salep
öğlen
-bi kase mantar çorbası
-4-5 kaşık patates yemeği
-birer tane miniminnacık biber ve patlıcan dolması
ara:
çay
limonlu form
kankam hoşşbuldumm etmeye çalışcam inşş ama bogaz agrısı gibi bişe deil buu ayy:18:hemoritmi oldum nee
kankam hoşşbuldumm etmeye çalışcam inşş ama bogaz agrısı gibi bişe deil buu ayy:18:hemoritmi oldum nee
bende çok özledimm canı arkdaşımmm iymisinnnn göremedim geldim yazdım kimse yok dedim galibaa azcık gezdim topiklerde
deme öyle kendinee nihoşumm saol inş geçerrr
sütlacım saoll sen nasılsın[
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?