Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

ayyyy nasıl uykum var yaaaaaaa

Ya ben ya benn :2:

Hoşgeldin canım

Kızz ne kadar yediğimi hatırlamıyom derken

Ben internetten alışverişe kafayı takmış durumda olduğumdan dolayı onu araştırıyorum canım
hımm bende sevmem netten alışverişi
böyle deneye deneye almak bide eve gelince hepiciğini tekrar denemek hoşuma gidiyo

amin nafcm inş
nihan anca kaynatmaya başlamıştık ama ben çıkıyorum yine acil malum pc+çocukuyandı şimdi..daha evlenmeden elimde çocuk :78: hayırdır inş
tmm canım kolay gelsin

evet inşallah kendi kendine doğru yolu bulur.
çünkü ne desen boşş maaleseff..
kızlar benim net sürekli gidiyo,onun için arada pet diye çıkıyosam kusura bakmayın mesala demin bi güzel sohbet etcektim pat diye gitti namıssıızz..
neyse öğlen yimeemm
yarım dilim pizza kendim yaptım incecik.ama bir yarım daha yiyebilirim herzaman yapmıyorum sonuçta
1 kase sütlaç.umarım sütlaç çok kalorili değildir yaa..

amin nafcm inş
nihan anca kaynatmaya başlamıştık ama ben çıkıyorum yine acil malum pc+çocukuyandı şimdi..daha evlenmeden elimde çocuk :78: hayırdır inş

gülegüle canım

hımm bende sevmem netten alışverişi
böyle deneye deneye almak bide eve gelince hepiciğini tekrar denemek hoşuma gidiyo

tmm canım kolay gelsin

Bana ne sorsan netten almışımdır çok seviyorum ya şimdi türkiye yetmedi yurtdışına alışverişe çıkıcam netten inşallahhhhhhhh :biraksilikçıkmasındiyeduaedennafsmili:

amindiyenaygünsmilisi
şuan sütlacım yiyom zevkten dört köşe oldum
yavaş yavaş sindire sindire yiyom hemenbitmesindiyesmiliyisii..

Bana ne sorsan netten almışımdır çok seviyorum ya şimdi türkiye yetmedi yurtdışına alışverişe çıkıcam netten inşallahhhhhhhh :biraksilikçıkmasındiyeduaedennafsmili:
sen yabancı dil biliyormusun canım
çıkmaz inş.:97:

amindiyenaygünsmilisi
şuan sütlacım yiyom zevkten dört köşe oldum
yavaş yavaş sindire sindire yiyom hemenbitmesindiyesmiliyisii..
afiyet olsun aygüncüm.
bu arada ben 5 gündğr aktivya yiyorum ama hep yazmayı unutuyorum

o ciğerden bi sen yemedin sanırım dimi
eğer ciğerde sorun varsa başkalarında da olur ne oldu acaba:97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…