- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #41.781
öyle valla üstelik de çok rutin pöffhehe alemsin. 30lar takır takır geçiyomuş valla doğruymuş
ben de deneyeyim ne kadar sürede pişirdin hazırlaması kolay ya işime gelirgünaydın kızlar
olişim fırınıda tavuğu yaptınmı demişin
evet canım hazır baharatla patatesi ve tavuğu karıştırdım attım fırına
patatesler filan tam istediğim gibi oldu:81:
:89::89:
sabah sabah gözüm gönlüm açıldı be
günaydın özgeeegünaydın kızlarrrrrrrrr
sabah sabah moralimi çok bozdunuz ben seneye 30 a gircem ya daha da kilo alırsam yaaaaaa patlarım herhalde
ya herkes antidepresanlara mok atıyo öylemi gerçektenivet hemde 1 aydatamam kabul 2 kg 1 ayda almadım aralıkta 53 tüm
sonunda 55 ocak sonu 65
antidepresanlar tatlım :78:
günaydın culislm kuzucuklar :79::79:
Harika
sağol cnm günaydın tatlımm
Benimde benimde :78: biskolata yiyesim gelmiyo ama ne hikmetse
valla ben çok kalorili diye hakkımı nutellaya saklıyom
Günaydın bebişkommpazar günü yapıcam bende inşallah
Aynen
Gözüm korktu hedefi 50 mi yapsam
:117:
Öp beni öp beni öp beni
50 dakikada 170 derece fırında pişirdim oliş
çok pratik ya kaynat kızart bunlar çok uğraştırcı direk çiğden at pişsin çok hoşuma gitti
balık ta denicem bi gün
naf sen bilirsin ona sos mos hazırlanmaz dimi kız
evet canım aynı zamanlarda pişiyormuş üstelikişte annem koyuyo tavukları patatesleri bide sosunu
hem çok basit hemde güzel
günaydın kızlar naaber
öyle valla üstelik de çok rutin pöff
ben de deneyeyim ne kadar sürede pişirdin hazırlaması kolay ya işime gelir
günaydın minik
günaydın özgeee
valla ben 4-5 kg aldım verene kadar da çatladım şimdik 30 öncesi kilomdan 1 kg fazlayım sadece
ama sen benim yazın yediklerimi yesen ve aynı sporu yapsan ayda 8 kg falan verirsin bence
ya herkes antidepresanlara mok atıyo öylemi gerçekten
yoksa depresyonla insan kendini yemeğe veriyo olmasın
günaydın culi
oliş itiraf ediyorum
12 kgîn 6 sı benim sucum :)
benim kullandıgım ilaçlr yemek değilde
tatlı iştahımı kudurttu
sabah kahvaltıdan sonra
hangi insan evladı yarım kg sütlü nuriye yer
yaaa zaten 30 uma geldim diye moralim bozukkkkkkkk
50 dakikada 170 derece fırında pişirdim oliş
çok pratik ya kaynat kızart bunlar çok uğraştırcı direk çiğden at pişsin çok hoşuma gitti
balık ta denicem bi gün
Evet canım hava almış oluyorum güzel oluyo :97: yaz gelsin yine bisikletle gidip gelicem durağa kadar
bisikleti nereye bırakıyosun cnm
Günaydın şekerim :80: tost yiyebiliyosan tost ye cnm
dikkat et hasta olma özge sıcak bişiler içayyy bugün içim üşüyor yaaa
vay beoliş itiraf ediyorum
12 kgîn 6 sı benim sucum :)
benim kullandıgım ilaçlr yemek değilde
tatlı iştahımı kudurttu
sabah kahvaltıdan sonra
hangi insan evladı yarım kg sütlü nuriye yer
doğumgünün ne zaman özgeyaaa zaten 30 uma geldim diye moralim bozukkkkkkkk
tmm yaparım kesin unutmuştum bu yöntemi iyi oldu hatırlattığın50 dakikada 170 derece fırında pişirdim oliş
balık ta denicem bi gün
araka neevet canım aynı zamanlarda pişiyormuş üstelik
kimisi araka filanda atıyormuş
.......................Günaydın olişim kuşum
Hiç yemedim sütlü nuriye :97: canın çekmeye görsün kızz yenir yani
ben 250 gr dondurma + bi baklava üstüne son lokmasına kadar iskender kebap götürebiliyosam kahvaltı üstü sütlü nuriyeye hiç şaşırmamdondurmaları 0 derecede dışarda yemiştim parmaklarım uyuşmuştu o derece yeter ki insanın canı çeksinn
Her yaşın güzelliği ayrı bence tadını çıkartmalıyız :87: ben yaşım ilerledikçe güzelleştiğimi ve olgunlaştığımı düşünüyorum hem ruhen,hem fiziken :97:
cnm ruh ve fizik güzelliğimden memnunum allaha şükür ama şöyle bişi var vücudumun yavaş yavaş yorulduğunu eski tempoyu kaldıramadığını metabolizmamın yavaşladığını hissediyorum.. mesela ben eskiden senin gibi tezcanlıydım şimdi keyfime bakıyorumyoruluyorum çünkü.. daha yavaş daha az yapıyorum her şeyi..
Yok kuzum ama ben fırında nasıl yapıyorum biliyomusun mesela çipura yada levrek alıyorum temizliyo eşim onları
tek kişilik uzun güveç kapları varya onun içine koyuyorum (yoksa tepside olur) balığın içine dışına tuz ve zeytinyağı serpiyorum daha sonra yanına domates,biber,sarımsak,soğan,defne yaprağı ve limon ekliyorum çok çok az tereyağıda ekleyebilirsin sonra veriyorum fırına mis gibi oluyor
üstü açık mı kalıyo kurumuyo mu
kaç zamandır alacaktım almadım o güveç kaplarından
balık şeklinde olanları da var..
Mesela pilakide yapabilirsin onda da tepsiye aynı şekilde balıkları koyuyorum(çok büyükse dilimleyerek) içine defne yaprağı ve limon koyuyorum tuz zeytinyağı serpiyorum sonra tavada domates,biber,sarımsak,soğan kavuruyorum üzerine döküyorum birazda su ekliyorum bir güzel fırınlıyorum mis gibi oluyo
dikkat et hasta olma özge sıcak bişiler iç
vay be
doğumgünün ne zaman özge
tmm yaparım kesin unutmuştum bu yöntemi iyi oldu hatırlattığın
araka ne
Günaydın olişim kuşum
Hiç yemedim sütlü nuriye :97: canın çekmeye görsün kızz yenir yani
Her yaşın güzelliği ayrı bence tadını çıkartmalıyız :87: ben yaşım ilerledikçe güzelleştiğimi ve olgunlaştığımı düşünüyorum hem ruhen,hem fiziken :97:
Yok kuzum ama ben fırında nasıl yapıyorum biliyomusun mesela çipura yada levrek alıyorum temizliyo eşim onları
tek kişilik uzun güveç kapları varya onun içine koyuyorum (yoksa tepside olur) balığın içine dışına tuz ve zeytinyağı serpiyorum daha sonra yanına domates,biber,sarımsak,soğan,defne yaprağı ve limon ekliyorum çok çok az tereyağıda ekleyebilirsin sonra veriyorum fırına mis gibi oluyor
Mesela pilakide yapabilirsin onda da tepsiye aynı şekilde balıkları koyuyorum(çok büyükse dilimleyerek) içine defne yaprağı ve limon koyuyorum tuz zeytinyağı serpiyorum sonra tavada domates,biber,sarımsak,soğan kavuruyorum üzerine döküyorum birazda su ekliyorum bir güzel fırınlıyorum mis gibi oluyo
dikkat et hasta olma özge sıcak bişiler iç
vay be
doğumgünün ne zaman özge
tmm yaparım kesin unutmuştum bu yöntemi iyi oldu hatırlattığın
araka ne
üzüldüm cnm keşke hırsını telinden çıkarmasaydın pahalı bişey miydi sağlık olsunkızlar
atölyede caponlar geziyo :82:
cok tatlılar oyuncak gibim gidip alıcam bitanesini eve götürcem
vitrine koycam oyuncak niyetine :90:
ulen telefonsuz kaldım iyi mi
parçaladım benim telefonumu
PAtrondan allah razı olsun turkcellden aldık
arayayımda ne zaman gelcek öğreniyim yoksa
bu takozla yaşayamam ben
ben sırf balık kokusundan kurtulmak için fırında yapıyorum:81::81: çok güzel o güveç kaplardan alayımda deniyim bi gün ben balığı firinda veya mangalda seviyorum eşimde kızartılıp zevklerimiz hiç uymuyor ya
naf ne marifetlisin kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?