- 21 Nisan 2009
- 10.705
- 0
- 206
- 41
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #43.341
Canıım benim yaagörüşürüz kevsercim
aklına yanlış bişi gelmesin hee benim aklım sende kaldı çok merak ettim
nafı aradım kevserle konuştun mu diye onda var ya telin
oda arayıp haber veririm dedi
bukadarını bende beklemiyodm acıkcası yengeç im
amin inşş nihancm saolsn Allahmı söyletti yoksa inş olur daha cok o kadını kaybetmk istemyrm zaten..
amin canm hayırlısı olsun artık..biraz kafa karışıklığım vardı yine yemek bile yiyemedm yani ama sende bişylr deyince daha cok rahatlam..sonradan iştahm acıldı ama tuttum artık kendimi ilk defaneyse cıktım ben kızlr
özgecm ne yaptın die sormuşsun alıntı yapamadım şimdi hemen anlatayım
gittim direk konuya girmedim biraz ordan burdan muhabbet ettik sonra actım konuyu ama derinlemesine değl sadece evlendiğimz zaman cocukla ilgli problemlern cıkacağını söyledm oda biliyomuş zaten oğlundan ama tam bilmedi icin tüp bebk vs olur die düşünmştm ozaman demişti bende öyle bitedavnn bende işe yaramadığını söyledm tedavisi şuan icin yok dedim okadar..oğlunzla bukonuda sorun yaşıyoruz ilerdede yaşıyacaz gibi bidurum var dedim..sen hic onları kafana takma üzülüyosun belliki kesinle üzülme sen iisin sağlığın yerinde dimi gerisini boşver ama olumsuzda düşünme ne olacağı belli olmaz.olmassada sonunda ölümmü var bisürü kimsesiz cocuk var onlardan birini alır bakarız dedi..oğlunuz böyle yaklaşmıyo ama bo konuya dedim..onunda kabul etmeyeceğini hic sanmıyorum onu askerlik psikolojisne bağlıyorum icinde Allah inancı olan bi nsan yüz cevirmez..aklı var bunun kızım vicdanı ona doğru yolu göstereck..baktım kararsızlık yaşıyo hemen derim ben ona ya sende sorun olsaydı die sorarm dedi..eşiniz ne der peki dedim.o ne karışıyomuş dedi..torun isterse dedim.babamıza ona söylemeyiz ilk etapta. evlenncede bişey demz sen bunları takma.seni ben doğurmuş olsam bukadar sevmezdim sen mutlu ol yeterki hepsnn üstesinden birlikte gelicz dedi vs vs işte
bukadar beklemiyodum tabi icim rahatladı hala korkularım var ama icim rahat söyledm icin.kadnn bu sözleri kaldı aklımda baya konuştuk hayırlısı artık
özgecm ne yaptın die sormuşsun alıntı yapamadım şimdi hemen anlatayım
gittim direk konuya girmedim biraz ordan burdan muhabbet ettik sonra actım konuyu ama derinlemesine değl sadece evlendiğimz zaman cocukla ilgli problemlern cıkacağını söyledm oda biliyomuş zaten oğlundan ama tam bilmedi icin tüp bebk vs olur die düşünmştm ozaman demişti bende öyle bitedavnn bende işe yaramadığını söyledm tedavisi şuan icin yok dedim okadar..oğlunzla bukonuda sorun yaşıyoruz ilerdede yaşıyacaz gibi bidurum var dedim..sen hic onları kafana takma üzülüyosun belliki kesinle üzülme sen iisin sağlığın yerinde dimi gerisini boşver ama olumsuzda düşünme ne olacağı belli olmaz.olmassada sonunda ölümmü var bisürü kimsesiz cocuk var onlardan birini alır bakarız dedi..oğlunuz böyle yaklaşmıyo ama bo konuya dedim..onunda kabul etmeyeceğini hic sanmıyorum onu askerlik psikolojisne bağlıyorum icinde Allah inancı olan bi nsan yüz cevirmez..aklı var bunun kızım vicdanı ona doğru yolu göstereck..baktım kararsızlık yaşıyo hemen derim ben ona ya sende sorun olsaydı die sorarm dedi..eşiniz ne der peki dedim.o ne karışıyomuş dedi..torun isterse dedim.babamıza ona söylemeyiz ilk etapta. evlenncede bişey demz sen bunları takma.seni ben doğurmuş olsam bukadar sevmezdim sen mutlu ol yeterki hepsnn üstesinden birlikte gelicz dedi vs vs işte
bukadar beklemiyodum tabi icim rahatladı hala korkularım var ama icim rahat söyledm icin.kadnn bu sözleri kaldı aklımda baya konuştuk hayırlısı artık
oğlunu bilmemde anası tam eli öpülecek kadınmış
hayırlısı olsun bebişim..
bende yidim geldim
sabah:
1 dilim kepek ekme
yarım kk peynir
domates
ara : yok
öğlen: 2 kadın bıdı köfte
2 dilim kepek ekme
1 kepce corba
marul salatası
bi bankaya gidip geleyim bende
Herkesler nerde :95: asya kız bitek sen kaldın bildirim yapmayan bekliyorum :94:
muck bebişime
kızlarrrrr :2::2::2: hastayımmmmmm öleyoommmmm
ben varım
sabahtan beri yeni kalktım kızlar.siz napıyosunuz.çok kalamicam soğuk odada.öpüldünüz.
kızlarrrrr :2::2::2: hastayımmmmmm öleyoommmmm
Gel öpim
burda birilerimi öpüşüyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?