- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #43.481
şampuanlayınca boya saça nüfuz edemez cnm.. saçtaki minicik pulları açar pigmentler saça tutunamazmış.. baya kitlerinde de yazıyor akıtın arkasından bakım kremini sürün diye..bende boyadan sonra mutlaka sampuanlarım neden sadece krem olala acıklar mısın canım
julia selam diyip kaçıyosun
şampuanlayınca boya saça nüfuz edemez cnm.. saçtaki minicik pulları açar pigmentler saça tutunamazmış.. baya kitlerinde de yazıyor akıtın arkasından bakım kremini sürün diye..
menümm
sabah 350 kl
kk peynir (30 gr)
2 dilim ekmek
çk vişne reçeli
türk kahvesi
ara
yok
öğle 400 kl
1 kepçe pilav
1 kepçe nohut
yarım tabak haşlanmış karışık sebze
ara 350 kl
1 dilim ekmek
tk krem keçi peyniri
30 gr karışık kuruyemiş
2 kakaolu petibör
şekersiz çay
akşam 700 kl
1 fırında tavuk butu derili
1 kepçe pilav
1 orta boy fırın patates
3 yk tavuk suyu (bol yağlı)
marul salatası
yarım dilim ekmek
çk nutella
toplam 1800 kl
spor -75 kl
yarım saat yürüyüş
1725 kl total
hımmmmmmmmmmmm saol canım bi daha sampuanlamayım bende
bu arada yarın sacımı kestirmeyi düşünüyorum çok uzadı nasıl bi model kestisem acaba:26:
afiyet olsun yağlı yağlı yiyipte verdiğin 300gr. geri alma
sağol cnmm
napalım tüm baharatlar suyunda ve derisindeydiii
sen fırında tavuk yaptın mı asya
benimki çıtır çıtır olmadı
çok sulu oldu :26:
kahkülünün şekliyle oyna derim cnm yüzüne değişiklik getirirsacım katlı kesim sırtımın yarısın da
evet kakülü düşünebilirim yine katlı uclarından aldırcam herhalde
evet poşette yaptım ama ben daha çıtır olur sanmıştımpoşette yapınca benimki de sulu oluyo canım hiç çıtır çıtır olmadı
iyi geceler cnm ben de çıkıyorummolala ben cıkıyorum cocukları yatırcam görüşürüz cnm yarın ii geceler
aygün saçın nası oldu cnm? doğal saça mı boyadın? tam olarak hangi seri hangi noya boyadın??
kızlar arkadaşımın annesi kızı hastaneden eve çıkınca dönmüş kendi evine :84: nası iş anlamadım :44:
yani kız sezaryanlı başında durmalı en azından bi hafta
üniversitede ders veriyo falan ama ayıp etmiş bence
önceden bilsem atlar giderdim valla bu akşamdan ona göre yapardım hazırlığımı sinir oldumm
minikcim yarın olur da ankaraya gitmezsem kesin geliyorum cnm kk buluşmasına
aa geldin mi neyynn :81::81: iyi yapmışsınnGünaydın kızlarr :80: günaydın olişimm bitter çikolu pastamnasılsın
geçmişi okumadan damladımmodem değişebilir bugün net gidebilir o yüzden sabahtan geleyim dedim :97:
günaydın cnm sağol sevindimadınagünaydın olala nasılsın ben diyetin 3 günündeyim bu sabah 1008 çıktım iyi gidiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?