- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #4.521
anladım canım sağol..slm kulak kepçelerinde bir noktaya ve çene altına karboksiterapi işlemi yapılıyor.tam 2 dk hiç de acımıyor...vede ağır spor yok.....ağır diyet yok...bu yapılan işlem beyindeki doyma merkezlerine etki ediyor ve metabolizmayı hızlandırıyor.........zayıfladıktan sonra tekrar yeme sistemini değiştirisen abur cubura dönersen yapacak bişi yoook.....
niye kimse bnmle ilgilenmiyor acaba??
rakibeciğim sonucu çok merak ediyorum valla :))
günaydın arkadaşlarrrrrrr :teytey:
mooncum bunu geçmiş sayfalarda yazdım ama göremezsin belki diye tekrar yazım dedim::icecream:
bendeee delikafadulden hemde çokk :jeyyar:
ama normal şartlarda bu yediklerinle benii geçmen lazım :bbo: kuş gibi besleniyosun yavrum be sositososito
istersen pazartasi sabahı kilomuzu cimcime ya da sempatiğe (sabah en erken kim gelirse artık) özel mesajla bildirelimm şutarafagitti hihoyyyt
kazananı o açıklasınn daha heycanlı olurrr :jeyyar: :hooray:
tabiki canım...yazıcam senide önümüzdeki haftanın listesineGünaydın kızlar ben de her pazartesi kilomu burda söyleyebilir miyim belki daha motive olabilirim:1rolleyes: ben bu hafta aynı kilodayım kilom 60 kızlar haftaya 1 kilo hafiflemiş olacağım inşallah:dance: herkese sağlıklı kilo vermelerkaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?