Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

merhaba irras yoktun bayağıdır

merhaba canım evet ya sorma en son babam ameliyat olmuştu 1-1,5 hafta hiç girmedim eve bi döndüm ki eşim iş yerinde mevkii değiştirmiş vardiyalı çalışmaya başlamış
3 hafta gece çalıştı gecede kimse yoktu burda şimdi sabaha döndü önümüzdeki hafta gene gececi

babana geçmiş olsun canım
eşin içinde hayırlısı olsun

günaydın kızlarrrrrrrrrr
günaydınnnnnn
selam

geçmiş olsun babana canım

bi yarışma açmış sonra da topiklere girerek o yarışmaya davet etmiş linksiz ama banlamışlar öyle dedi

hımmm demek link verilmesede banlanıyo
bende bi konu açmıstım altın çilek meyvesi hakkında herkes orada altın çilek hapının reklamını yapmış artık konu yok kaybolmuş

Son düzenleme:
sen kullandın mı altınçilek faydası varmı acaba bende merak ediyorum

Eşimin işyerinde bikaç kişi altınçileği sabah 5 tane aç karna yemişler ve çayını içmişler inanılmaz tok tutuyormuş ve hiçbirşey yiyemiyormuşsunuz bende denicem merak ettim =) bırakın hapını bence direk meyveyi yiyelim

günaydın kızlaaar dicem ama görünürde bir tek özge var bende ona günaydın deriim.. Günaydın canım

Dünkü menümü yazayıım:
Sabah : Yarım simit ve peynir
Öğlen : Sebzeli omlet, bulgur pilavı (çiriş diye bi ot varmış onunla yapmış kayınvalidem çok faydalı birşeymiş az yağlı tuzsuz falandı yani) birazda yoğurt yedim
Akşam: Fırında köfteli patlıcan yemeği, mevsim salatası.
buraya kadar güzeldide eşim gece cozuttu.. mısır patlattı bide profitrol aldı e haliyle bende dayanamayıp yedim. hiçte suçlu hissetmiyorum kendimi ohhh afiyet olsun.. cuma günü görürüm tabi kendimi..

günaydın canım
bende profiterolü çok severim
zaten seven sevmeyen belli ediyor kendini

merhaba bayanlarrr :92:

Akşam menüm
1 tabak kapuska
1 kase yoğurt
yarım dilim ekmek

ara: 1 kase çilek

Spor : yokk

Sabah:
6 fındık, 1 ceviz, 2 kayısı(evden çımadan)
kaşarlı kepekli tost
şekersiz çay

Ara: yeşil çay

günaydın canım
bende profiterolü çok severim
zaten seven sevmeyen belli ediyor kendini

ya akşam beşiktaşın maçı varmış kasımpaşayla bende ona yanlışlıkla kemalpaşa dedim canı çekmiş. annelerinden dönüştü aradı durdu tatlıyı bulamayınca onu almış. e yedim artık napiim. aslında çok tatlı seven biri değilim.

altın çilek meyvesini yedim özgecim iyi güzel ve faydalı sadece zayıflamak için deil bir çok faydası var.bi arkadas yazmış tok tutuyo felan diye bana öyle bişey olmadı bendeki etkisi bağırsakları güzel çalıstırdı.ben tekrar alıp yiyecem sabah ac karnına 5 tane felan yedim denemeni tavsiye edrim ama sadece meyvesini hapını deil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…