- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #48.541
merhaba irras yoktun bayağıdır
merhaba canım evet ya sorma en son babam ameliyat olmuştu 1-1,5 hafta hiç girmedim eve bi döndüm ki eşim iş yerinde mevkii değiştirmiş vardiyalı çalışmaya başlamış
3 hafta gece çalıştı gecede kimse yoktu burdaşimdi sabaha döndü önümüzdeki hafta gene gececi
günaydınnnnnngünaydın kızlarrrrrrrrrr
selammerhabaaaa
merhaba canım evet ya sorma en son babam ameliyat olmuştu 1-1,5 hafta hiç girmedim eve bi döndüm ki eşim iş yerinde mevkii değiştirmiş vardiyalı çalışmaya başlamış
3 hafta gece çalıştı gecede kimse yoktu burdaşimdi sabaha döndü önümüzdeki hafta gene gececi
kızlar julia banlanmış 3 gün kk ya giremeyecekmiş haberiniz olsun
aaaa neden acaba:44:
bi yarışma açmış sonra da topiklere girerek o yarışmaya davet etmiş linksiz ama banlamışlar öyle dedi
hımmm demek link verilmesede banlanıyo
bende bi konu açmıstım altın çilek meyvesi hakkında herkes orada altın çilek hapının reklamını yapmış artık konu yok kaybolmuş
topiç çok sessiz çok
miriba :80:
irras geçmiş olsun canım
sen kullandın mı altınçilek faydası varmı acaba bende merak ediyorum
günaydın kızlaaar dicem ama görünürde bir tek özge var bende ona günaydın deriim.. Günaydın canım
Dünkü menümü yazayıım:
Sabah : Yarım simit ve peynir
Öğlen : Sebzeli omlet, bulgur pilavı (çiriş diye bi ot varmış onunla yapmış kayınvalidem çok faydalı birşeymiş az yağlı tuzsuz falandı yani) birazda yoğurt yedim
Akşam: Fırında köfteli patlıcan yemeği, mevsim salatası.
buraya kadar güzeldide eşim gece cozuttu.. mısır patlattı bide profitrol aldı e haliyle bende dayanamayıp yedim. hiçte suçlu hissetmiyorum kendimi ohhh afiyet olsun.. cuma günü görürüm tabi kendimi..
günaydın canım
bende profiterolü çok severim
zaten seven sevmeyen belli ediyor kendini
uykum var benim ya
sevgilimide özledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?