Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

selamlaar ben geldim kimseler kalmamış yinee.. bende bugünkü menümü yazayım
Sabah : yarımdan daha az ama çeyrekten fazla simit ve peynir
Öğle : sebzeli omlet,salatalık,dometes ve roka
Şimdide bir avuç kadar leblebi yedim..
Mervecim bu arada elbise ve türban modellerini gördüm elbise hoşmuş canım mavisini beğendim bende senin seçimin gibi. türban o ikinci olan güzeldi bencede ama taç yerinde yandan takılan broş daha çok hoşuma gitti açıkçası. taç çok minik kalmış türbanın havasını kaçırmış gibi geldi. karar senin tabiki..
eğer ertelenmezse bizimde 19 mayısta Ankarada kaynımın düğünü var bende sıkıntıdayım hem kına gecesine hem düğüne nasıl kıyafet alıcam bilmiyorum. hani işin maddi yönünü geçtim sonra ne yapıcam ben o kıyafetleri malum yenge olduğum için acık gösterişli giyinmem gerekçek sonra ben o kıyafetleri atçam dolabın bi kenarına.. kendi elbiselerimdende bir kaç tanesinin içine girdim ama en çok sevdiğim kına geceliğim olmuyor üstüme o olsaydı bir tane elbise alıp yırtçaktım ama bakalım artık ayarlıcaz birşeyler..

neşe tabiii ki şık olman lazım benim kaynım evlenseee ohoooo ohhh
şaka bir yana canım bu tür gece elbiseleri hep dolabın bir kenarında kalıyor
en fazla 2 kez giyebiliyorsun oda aynı kişilerin olmadığı yerlerde

[video=youtube;RWC1EHpsJxw]http://www.youtube.com/watch?v=RWC1EHpsJxw[/video]

ahhhhh ahhhhhhhhhh bende böle evlenme teklifi istiorum aşkımdan yaaaaaaaaaa :84::84:

evet bende o yüzden alırsamda biraz gösterişli birşeyler almak zorunda kalacağım için diyorum. sonra napçaksam ben onları.. düğüne bir ay var bakalım izmire gidicem elbise bakmak için büyük ihtimal.

evet bende o yüzden alırsamda biraz gösterişli birşeyler almak zorunda kalacağım için diyorum. sonra napçaksam ben onları.. düğüne bir ay var bakalım izmire gidicem elbise bakmak için büyük ihtimal.

benim öyle dolu kıyafetim var canım
benim ki arnavut ya oyüzden hep düğünlerde öyle gösterişli şeyler alıyorum
ama bende çok seviyorum öyle kıyafetleri

canımm zaman ayırıp baktıgın için teşekkür ederim.evet taş küçük kalmış ama şöyle açıkliyim.ben o resmi türban aksesuarları satan bi siteden aldım.tani amaç orda taçı göstermek.aynı modelin kalın taçlı olanıda var.ve aynen bunun gibi çok hoş duruyo.zaten bende kalın taç taktırcam gelin ben olcam dimi.ne kadar süslensem az
merve ben çok anlayamadım aslında camdan yansıdığı için ama bence güzel hoş bir elbise
özge moruna baktın mı.morunda daha net belli model.çok hoş ve kibar gerçektende.
olişinde dediği gibi mavi kıyyafet giyip,o türban modelindeki gibi 2 renk maviden yaptırcam.ayhh çok hoş olcak diye tahmin ediyorum

ahhhhh ahhhhhhhhhh bende böle evlenme teklifi istiorum aşkımdan yaaaaaaaaaa :84::84:

o da bişey mi benimki bana evlenme teklfi bile etmedi.direk cddi olarak başladıgımız içn gerek kalmadı

merve baktım canım çok hoş bencede ne kadar abartsanda az
evet taç şöyle gösterişli olsun biraz ben zaten o tacın aynısı olarak yorum yapmamıştım
tac ile broş arasında karar vermiştim biliyorsun

ama gerek kalmalı bence yaaaaaaa :84::84:
kızım stemeye gelcekler diyosun hala teklif bekliyorun deli mdir nedir yaa.ben forumlarda okuyorum.istemeye gelmişler kızı.nişan günü evlenme teklfii ediyo
yahu ben teklif felan istemem.
ban direkt bebek yapalım dese yeter
azgın teke

evet canımm biliyorum.sağoll

merviş ben evlenme teklif, aldım aşkımdan ama böle romantik değildi yaaa :84::84:

ayyy köfte dodaklımla konuşuyodum :78::78::78:

ben geldimmmmm

2 biber dolması içi ve yoğurt bide 300 adım

Afiyet olsun canım

kızlar albümlerime kıyafet adı altında 4 resim ekledm.2 si mor 2si mavi renk.
bi baksanıza.ama moru olmicak.mavisi olcakda.moru daha net çıktı diye onuda koydum

Bakim bi :98:

Eskiden evlenme teklifi mi varmış ama çocuk güzel jest yapmış :94:

yahu ben teklif felan istemem.
ban direkt bebek yapalım dese yeter

işin içinde bebek olmasa ben pok evlenirim :)
vermem özgürlüğümü kimseye, meraklıda değilim bulasık ,çamaşıra :)
flörtle devam ederim ama işte bebek flörtle olmi.
sevişebilmemiz için tc den izin almamız, cüzdan vermeleri lazım:)
sanırım beni bahar çarptı

bence de seni bahar çarpmış

Kızlar adamlardan beklemeyin siz evlenme teklif edin nolcak ben benim pek düşünceli ! kocam evlenme teklif etmeyince etmiştim yarın öbürgün çoluk çocuğa karıştık mı kafasına kakıcam ben evlenme teklifi etmesem siz olamazdınız çocuklarım dicem

Dip not : Bende nişanlıyken söylemiştim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…