Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

dün yetiştirmem gereken iişler vardı ve saat 5 i geçiyodu.çay bitmiş ben farkında değildim.işçileer çay almaya geldiler çay yok dediler.tmm yaparım şimdi hemen dedim.indiler geri.
aşadaki şu gıcık benimle uğraşan çocuk aradı.çay niye yok dedi.o arada oatron çıktı odasından masamın önünde durdu.işim vardı bittiğinin farkında değilim dedim.niye takip etmiyosun dedi.tamam şimdi yaparım dedim.patron yanımda diye saygısızlık etmek istemedim.
demle hemen dedi.tamam demlerim dedim.patron telefonu bana ver dedi.vermedim.olsun demlerim ben dedim.yerimden kalktım.otur dedi patron.aşağıyı aradı.kızın işi var yetişmesi gereken şeyler var kahvehane mi bura bu ne dedi.
çay almak yok bundan sonra sallama için dedi.
bu sabahda ben kendime sallama çay yaptım.
çocuk geldi işçilerden bitane.
sallama yapcakmışsınız dedim.boş bardakları sıcak suyu sallama çayı götürdü.veeee tepsi yere fırlatıldı bardaklar kırıldı sesleri duydum ben. o çocuk yaptı.benimle uğraşan.bi hışımla montunu aldı çıktı.10 dk sonra geri geldi.

inan artık boşverdim özgecim.haftaya maaşımı alırım.öğrenm kredimi açıköğretim harcımı yatırırım.önümüzdeki haftayıda öyle böyle tamamlayıp sonraki hafta işte ayın 10 unda söylerim çıkcam diye.20 si son olur

az kalmış canım çıkmana bunu düşün moralini bozamaz hiç bişey

kendimi bugün çok yorgun hissdiyorum bunalım modundayım resmen baharda geldi alerjim nüksetti yine

kocişde evde bugün 1 mayıstan önce son evde oluşu kapıp dışarı çıkıcam kız kulesine ineriz yürüyüşü herhalde :97:

bu sabah da dolmuşçuyla tartıştım.sabah sabah sinirlerim bozuldu üst üste.
dolmuşa bindim inanın basamaktayım dışarı sarkıyorum.
biraz gittik.şoför sürekli ücreti vermeyenler lütfen versin diyo.sesimi çıkarmıyorum.çöünkü kımıldayamıyorum.benden bi üst basamakta 2 erkek var 2 si de dayadı hayvan herifler
neyse adfam bi daha dedi aynı şeyi.
çatladın mı ya dedim.elimi cüzdana atamıyorum lanet olsun sizin gibilere ne kadar gerizekalısınız ya diye bagırdım.
insan biraz anlayışlı olur bu ne ya kıt mısın dedim.adam da ses yok.abla ben size demedm sizinle binenlere dedim dedi.
ya bırak palavrayı dedim uzatma tamam dedim.

Günaydınlaar. ben gelene kadar kimse kalmamış valla.. bende dünkü menümü yazayım
Sabah: yarım simit ve peynir
Öğlen : yarım sitim,peynir, salatalık ,domates haşlanmış yumurta
arada leblebi yedim
Akşam: Tavuk yemeği vardı birde yanında semizotlu karışık salata..

hoşbuldum canım naber ne var ne yok. geçmişi biraz okudum canını sıkmışlar iş yerinde. her yerde oluyor böyle şeyler canım takarsan çalışmayıp evde oturmakta bulursun ancak çözümü.. o yüzden kasma kendini çok hem patronunda görmüş durumu..

evlenene kadar çalış cnm ya sabret bence

günaydın canlar nasılsınız :98:
ben daha kahvaltı etmedim limonlu suyumu içiyorum
merve o çocuk tam bir aptalmıl yaaa

iyiyiz ayşencim sen nasılsın

kızlar ben kalkıyorum kahvaltı hazırlıycam öpüyorum

görüşürüz ayşennnn

hoşgeldin neşe artık gelmene sevindim

kızlar ben yarın için izin aldım foruma giremem haberiniz olsun
dayım baypass olcak annem hastaneye gitçek bende çocuğa bakacağım
haberiniz olsun

nişandan sonra başka bi yer bakcam özge.sabahları işe gelmem çok zor.inan her sabah tacze uğruuyorum ortalık pislik dolu.sonra o kadar eziyeti çekipde burda bu muameleyi görmekten sıkıldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…