- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #51.441
tama özgecim görüşürüz yarınkızlar ben şirket dışına çıkıyorum öğleden sonra giremeyeceğim haberiniz olsun
yarın görüşmek üzere kendinize iyi bakın
selaaammmm ben geldimcok sicak burasi bugun hava guzel ama sicak disari cikmak istiyorum gezmek dolasmak acaba ciksammi yaa...
bugunku menumu yazayim hemen sabah: 2 dilim ekmek 1 tatli kasigi otlu krem peynir , 1 domates, yarim salatalik , 1 dilim peynir ve 1 tatli kasigi recel
1 elma
oglene : çorba yiycem 1 dilim ekmekle ve bir kucuk kutu yogurt
ara 1 elma
aksama: izgara balik ( 3-4 sardalya) salata ,1 dilimde ekmek...ve yaninda kayisi suyu icicem 1 bardak
tama özgecim görüşürüz yarın
hoşgeldin mehaycım.çık tabi kız valla ben evde olsam bu havada parklarda hoplar zıplardım
ayyy bana park demeilcedeki tum parklari gezdim oglumun sayesinde ben magazalara alisverise falan demek istemistim
ayy ona da para lazım
mütevazi arkadaşım benim
canım tabikide hareketlencek gereksiz şeylerin gereksiz yasını tutcak halimiz yok giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir :82:
sen verirsin amaaann neşeee dal gibisin kızım sendeki boy bende olsa varya off offff
bekliyoruz canım öğleden sonra inşallah işin çıkmaz
olsun canım bizde ayagımızı yorganına göre uzatıyoru işteehh biraz var iste ...ayagimi yorganima gore uzatacak tarzda biseyler alirim bende kendime ve ogluma...ahh soyle zengin olacaksin magazalarin altini ustune getireceksin ama nerdeee
sessiz atın şiftesi kuvvetli olurmuşya bizim kız buraya gelmiyo ama cuma günü bomba geliyok,mse yok bugün:83:
ben 3gündr sürekli spor yapıyrmgece yatmadan egzersiz gündüzde leslie sabah yürüyüş
ne yasıı yaa ben bunu kastederek söylemedim söylediklerimii. geliyorum pek hareket olmuyor ya burda o yüzden söyledim. kilo konusuna gelince dal gibi olduğum doğru canım ama biraz kalın bi dalım kanımcaa.. boyda olsa kurtarmıyor bazeen ooof.
bende egzersiz yapınca yemege saldırıyorum yaaaa
off evetya aynen işte.nasıl yapcz bu işi biz..şuan aslında tokum ama bişiyler yemek istio canm
ara ögün yapmadım daha..sen ne yedin canm
ben öğlende çorba içtim bi tabakta misket köfte yedim.
ara yapmadım yemeği geç yedim.
birazdan 1 galeta kıtırdatırım
ayy köfteeafiyet olsun..elma yedim bende şimdi.sabah 3dilim ekmek yedim kahvaltıda öğleye dğruydu ozamandn beri bişiy yemedm artık..3dilm ekmek olunca erimiştir heralde şimdi
bu saate kadar bişey yememişmiş
yok bi de yeseydin nen
erimiştir canım akşamada ekmek yeme dengelemiş olursun
ekmekğin bide beyaz ekmek olduğunu söylesem
esselam kızlar
nasılsınız..sabah beri giremedim geç kalktım birde temizlik yemek eşimi göreve gönderdim anca oturdum popomun üstüne
sabah öğlen 12 30
2 bardka limonlu ılık su
1 dilim ttb ekmeğin üstüne krem peynir bal sürdüm canım bişey çakmedi
yeşil çay
saat 14 30 da
4 kaşık haşlanmış makrna yedim peynir atıp
51 yerde çay
ara olarakda 2 kaşık sütlaç yedim
1 saat sonrada
5 6 kaşık kremalı tavuklu mantarlı kaşarlı bol kalorili bir yemek yaptım onu yiycembir küçük dilim ekmek ve bir bardak ayran eşliğinde
hoşgeldin canım.
az sütlaçta bana gönderiver kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?