Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

selaaammmm ben geldim cok sicak burasi bugun hava guzel ama sicak disari cikmak istiyorum gezmek dolasmak acaba ciksammi yaa...

bugunku menumu yazayim hemen sabah: 2 dilim ekmek 1 tatli kasigi otlu krem peynir , 1 domates, yarim salatalik , 1 dilim peynir ve 1 tatli kasigi recel
1 elma
oglene : çorba yiycem 1 dilim ekmekle ve bir kucuk kutu yogurt
ara 1 elma
aksama: izgara balik ( 3-4 sardalya) salata ,1 dilimde ekmek...ve yaninda kayisi suyu icicem 1 bardak

kızlar ben şirket dışına çıkıyorum öğleden sonra giremeyeceğim haberiniz olsun
yarın görüşmek üzere kendinize iyi bakın
tama özgecim görüşürüz yarın

hoşgeldin mehaycım.çık tabi kız valla ben evde olsam bu havada parklarda hoplar zıplardım

ne yasıı yaa ben bunu kastederek söylemedim söylediklerimii. geliyorum pek hareket olmuyor ya burda o yüzden söyledim. kilo konusuna gelince dal gibi olduğum doğru canım ama biraz kalın bi dalım kanımcaa.. boyda olsa kurtarmıyor bazeen ooof.

ehh biraz var iste ...ayagimi yorganima gore uzatacak tarzda biseyler alirim bende kendime ve ogluma...ahh soyle zengin olacaksin magazalarin altini ustune getireceksin ama nerdeee
olsun canım bizde ayagımızı yorganına göre uzatıyoru işte hoş bu ara hiç bişey almıyorum nişanı bekliyorum
k,mse yok bugün:83:
ben 3gündr sürekli spor yapıyrm gece yatmadan egzersiz gündüzde lesliesabah yürüyüş
sessiz atın şiftesi kuvvetli olurmuşya bizim kız buraya gelmiyo ama cuma günü bomba geliyo

yok kız sana demedim ben

niye gelmiom kız geliomya işte çocuk bakıyom yine ben 2gündr..bugün evdeyim
hareketlr tamda şimdide yemeklere saldırıyorumya

ben öğlende çorba içtim bi tabakta misket köfte yedim.
ara yapmadım yemeği geç yedim.
birazdan 1 galeta kıtırdatırım

ayy köftee afiyet olsun..elma yedim bende şimdi.sabah 3dilim ekmek yedim kahvaltıda öğleye dğruydu ozamandn beri bişiy yemedm artık..3dilm ekmek oluncaerimiştir heralde şimdi

esselam kızlar
nasılsınız..sabah beri giremedim geç kalktım birde temizlik yemek eşimi göreve gönderdim anca oturdum popomun üstüne

sabah öğlen 12 30
2 bardka limonlu ılık su
1 dilim ttb ekmeğin üstüne krem peynir bal sürdüm canım bişey çakmedi
yeşil çay

saat 14 30 da
4 kaşık haşlanmış makrna yedim peynir atıp

51 yerde çay

ara olarakda 2 kaşık sütlaç yedim

1 saat sonrada
5 6 kaşık kremalı tavuklu mantarlı kaşarlı bol kalorili bir yemek yaptım onu yiycembir küçük dilim ekmek ve bir bardak ayran eşliğinde

hoşgeldin canım.
az sütlaçta bana gönderiver kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…